O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

Smooya se alătură echipei Fnatic pentru o periodă de probă de trei luni după ce a fost eliberat de la Movistar

fnatic-csgo-signs-smooya-to-three-month-trial-period-1000x600.jpg


Owen ‘smooya’ Butterfield, jucătorul britanic de CSGO, s-a alăturat echipei Fnatic pentru o perioadă de probă de trei luni, după ce a fost eliberat de la Movistar Riders.

Știrea vine după ce smooya i-a ajutat pe Fnatic să ajungă la IEM Closed Qualifier în weekendul trecut ca stand-in, formând un trio britanic temporar cu Alex și Mezii.

Smooya a spus într-un TwitLonger: „Pentru cei care s-au bucurat de steagul britanic Fnatic, sunteți pe punctul de a fi cu adevărat entuziasmați pentru mult timp.
Aceasta este o situație în care nu am crezut niciodată că mă voi vedea din cauza greșelilor mele din trecut de-a lungul carierei, dar tot ce pot spune este că îi mulțumesc lui Andreas Samuelsson (directorului echipei Fnatic CSGO) pentru că a crezut atât de mult în mine, punându-și propria reputație pe linie pentru a asigura această mișcare.”

Acesta a mai adăugat: „Mă alătur cu o mentalitate foarte deschisă și așteptări rezonabile pentru mine și pentru echipă; sunt aici pentru a lucra din greu în fiecare zi, nu doar în joc, ci și pentru a mă dezvolta și eu ca persoană. Aștept de ani de zile o astfel de șansă și cred că este momentul potrivit pentru ca acest lucru să se întâmple.”

Screenshot_1.png


Cu câteva ore înainte de acest anunț, smooya a publicat un post separat pe Twitter, spunând că este un jucător liber „deschis ofertelor” în CSGO și Valorant, în Europa sau America de Nord.

Într-un TwitLonger postat astăzi, smooya a spus: „Ei bine, de astăzi sunt eliberat din contractul meu Movistar, făcându-mă un jucător liber și nerestricționat. Vă mulțumesc foarte mult Movistar Riders pentru timpul petrecut împreună și pentru acest pas care ajută la progresul carierei mele. Vă voi fi dator pentru totdeauna. Sunt mândru că am jucat pentru o altă organizație importantă.”

De exemplu, UK a fost cea mai reprezentată regiune din Valorant EU Etapa 3 Challenger 2 la începutul acestui an.​Sursă: eSports-news
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top