O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO siuhy, pe cale sa se transfere la MOUZ

siuhy.jpg


Kamil "siuhy" Szkaradek este aproape de a reveni la MOUZ in locul lui Christopher "dexter" Nong, "o intelegere urmand sa fie finalizata in curand", potrivit unui raport realizat de Dexerto.

In cazul in care mutarea se va realiza, ar marca intoarcerea lui siuhy la organizatia care l-a ajutat sa-si lanseze cariera cu echipa lor de la academie, iar el s-ar reuni cu fostii coechipieri de la NXT, Dorian "xertioN" Berman, Adam "torzsi" Torzsas si Jon "JDC" de Castro. De asemenea, ar marca sfarsitul unei perioade de doi ani si jumatate in MOUZ pentru australianul dexter.

siuhy era deja considerat un lider promitator in joc atunci cand s-a transferat la GamerLegion de la echipa academica a lui MOUZ in august 2022, atat de mult incat unii din mediul de joc au fost surprinsi ca nu a fost chemat la echipa mare.

Reputatia polonezului a fost consolidata considerabil de cursa surprinzatoare a celor din GamerLegion pana in finala la BLAST Paris Major 2023, unde chemarea sa a fost laudata semnificativ pe fondul jocului impresionant al echipei sale pe partile de T.

MOUZ, in schimb, nu a avut parte de rezultate prea bune in 2023, cu exceptia unei curse surpriza pana in finala IEM Dallas, in general iesind din turnee inainte de playoff si, ca urmare, alunecand in jos in clasamentul mondial. Ultima lor aparitie a sezonului a subliniat forma sub asteptari, deoarece au iesit din Elisa Invitational Spring dupa ce au fost invinsi confortabil cu 2-0 de Apeks.

hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top