O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 sh1ro semneaza cu Team Spirit

shiro-spirit.jpg


Spirit a anuntat transferul lui Dmitry "sh1ro" Sokolov de la Cloud9, confirmand raportul publicat in cursul zilei de joi de catre HLTV. sh1ro va lua locul jucatorului de la academie Artem "ArtFr0st" Kharitonov in formula de start.

Anuntul vine oarecum ca o surpriza, deoarece Spirit a invins recent Virtus.pro pentru a obtine trofeul BetBoom Dacha, iar la inceputul anului aceeasi formatie a obtinut titlul PARI Dunav Party, tot in detrimentul lui Virtus.pro. Potrivit raportului anterior al HLTV, un acord pentru sh1ro fusese deja incheiat inainte de victoria lui Spirit la BetBoom Dacha.

ArtFr0st a fost un jucator cheie in ambele victorii in LAN mentionate mai sus, performand la un nivel ridicat si terminand ca al doilea cel mai bine cotat jucator al celor din Spirit in ambele ocazii, fiind totodata printre cei mai bine cotati jucatori ai evenimentelor la care echipa a participat in general. Jucatorul in varsta de 22 de ani a impresionat de cand a fost promovat din academia lui Spirit, inregistrand un rating de 1,18 in toata perioada petrecuta la echipa principala, fiind al doilea ca statistica dupa Danil "donk" Kryshkovets.

sh1ro a renuntat in mod neasteptat la Cloud9 tocmai din octombrie, dupa performanta slaba a echipei la IEM Sydney, primul eveniment LAN de elita din CS2. Echipa a avut performante slabe inca de cand a pus laolalta presupusa superechipa prin mutarile lui Denis "electroNic" Sharipov si Ilya "Perfecto" Zalutskiy.hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top