O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Seria Chipotle Challenger revine cu premii mari

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Apr 20, 2020
Messages
443
Reaction score
152
Website
midnight.ro
chipotle-cs-fortnite-article-thumbnail-02-2.jpg
Popularul lant alimentar rapid Chipotle a revenit pe scena competitiva din Fortnite cu o alta transa din seria Challenger. Franciza a gazduit doua competitii de 50.000 de dolari in toamna anului 2020, unde primele trei echipe din fiecare au adunat premii în bani si burritos gratuit timp de un an. Dupa o scurta pauza, Chipotle s-a intors la Fortnite, cu un fond de premii de 250.000 de dolari repartizat pe un turneu de primavara, vara, toamna si iarna anul acesta. Fiecare sezon prezinta o runda de calificari pentru participarea echipelor eligibile. Chipotle livreaza, de asemenea, un an de aprovizionare gratuita cu burritos catre cei mai buni clasati in marea finala.

chipotle.png

Spre deosebire de ultimele două evenimente Chipotle, acesta va fi un turneu în duo, ceea ce inseamna ca doar echipele a doua persoane sunt eligibile sa concureze. Zece perechi din fiecare calificare vor avansa in marile finale pe 30 martie, unde vor concura impotriva a zece echipe invitate. Formatul de calificare nu este un turneu traditional personalizat Fortnite.

Fiecare sezon prezinta un fond de premii de 40.000 de dolari cu 25.000 in echipamentul Logitech pe linie pentru calificari si finale mari. Echipele castigatoare vor colecta 2.500 dolari in numerar, un giftcard Logitech de 1.500 dolari si o pereche de casti Astro.

Marile finale vor avea loc pe 30 martie între orele 3:30 - 6:30 EST. Nume cunoscute precum TimTheTatMan,Bugha,Ronaldo,Aydan,Neeko si EmadGG vor lua parte la turneu.
 
Last edited:
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top