O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Sentinels câștigă VCT NA Etapa 3

Drama queen

mademoiselle
Joined
Mar 22, 2019
Messages
532
Reaction score
499
Location
Spitalul de psihiatrie
Sentinels au învins XSET cu 3-1 în marea finală a turneului VALORANT Champions Tour Etapa Three Challengers One astăzi, după o călătorie intensă prin evenimentul principal. Echipa a câștigat prima serie în Challenger Playoffs și s-a apropiat cu un pas de Masters 3 Berlin.

Sentinels-1024x717.jpg



Seria a început cu o victorie XSET cu 13-9 pe Haven. Au pierdut rundele de pistol în prima repriză, dar au compensat-o câștigând opt runde consecutive și terminând repriza cu 8-4. Sentinelele au câștigat runde mai frecvent în a doua repriză, dar XSET a terminat în continuare harta cu 13-9. În timp ce acest lucru i-a făcut pe fanii Sentinels să fie nervoși în legătură cu înfrângerea XSET de două ori într-un turneu, Sentinels nu erau gata să coboare cu 2-0 în serie.

Prima jumătate de pe Breeze a fost o poveste diferită. Sentinelele au terminat prima repriză cu nouă victorii în rundă, inclusiv o serie de victorii în șase runde pentru a începe jocul. Sick și-a condus echipa către victorie cu 24 de ucideri și a obținut 3k în runda finală.


Sentinelele au menținut impulsul intrând pe harta a treia pe Icebox și au câștigat primele două runde ale jocului. Cu toate acestea, XSET nu le-a lăsat să alerge și a reușit să termine prima repriză cu 6-6. A doua repriză a fost o încercare înainte și înapoi, în timp ce ambele echipe au schimbat lovituri. Sentinelele erau pe punctul de a lua un avantaj de 2-1 până când AYRIN al lui XSET a scos un ambreiaj de două contra unul pentru a forța seria în prelungiri


Sentinelele au câștigat prima sămânță în playoff-urile VCT Stage Three Challengers și premiul de 20.000 $ pentru performanța lor. Și-au menținut locul ca una dintre echipele de top din America de Nord și s-au apropiat cu un pas de Masters 3 Berlin. Totuși, XSE a câștigat un loc în Playoff-urile Challenger și va avea șanse de răzbunare.
 
Last edited:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top