O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

Sedinta Helperi in fiecare Duminica.

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Calae

Administrator
Joined
May 28, 2009
Messages
9,035
Reaction score
368
Location
Laleagane
Va aduc la cunostinta ca proiectul "Helpers" este responsabilitatea mea si sunt pe deplin responsabil de fiecare dintre voi.
Motiv pentru care, in fiecare Duminica a fiecarei saptamani, incepand cu ora 21:00 pana la ora 22:00 (Ora Romaniei) vom avea sedinta unde vom trata fiecare aspect cu strictete si vom discuta cele intamplate pe serverul de TeamSpeak.
Mentionez ca prezenta fiecarui membru din proiectul "Helpers LaLeagane" este OBLIGATORIE.
Cred foarte mult ca fiecare dintre noi ne putem sacrifica 1h din timpul nostru, pentru a discuta si reglementa problemele aparute si de ce nu, pentru a ajunge la un consens impreuna cu privire la orice aspect pentru serverul de TeamSpeak.

* In cazul "exceptional" in care nu puteti asista la sedinta saptamnala, sunteti obligati sa ma anuntati printr-un PM sau public pe TeamSpeak cu 3 zile inainte.
* Cand spun "caz exceptional", nu inseamna ca nu te poti prezenta la sedinta deoarece ai programare la pensat, sau trebuie sa duci cainele la plimbare.
* Accesul pe comunitatea LaLeagane, este un privilegiu nu o masura de cadou, sunteti pe deplin responsabili de fiecare plangere/reclamatie adusa la adresa voastra.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top