O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

RNG VS PSG.TALON WORLDS 2021 RECAPITULARE ETAPĂ GRUPĂ

RNG-v-PSG-featured-1-747x420.jpg

Un joc masiv pentru grup, RNG vs PSG este jocul care ar constitui mintea multor oameni despre PSG. Sunt ușor Pool One side sau sunt calul întunecat?

ROYAL NEVER GIVE UP VS PSG.TALON
RNG-v-PSG-worlds-2021-groups-1-800x450.png


RNG a pornit perfect cu un joc de nivel 2v2 pe partea de bot. Preluarea primului sânge, mai ales atunci când junglerul lor suflase Flash atât de devreme, a fost o victorie majoră. Apoi, au existat mai multe ucideri pentru RNG, de data aceasta în partea de sus, în timp ce au ales Hanabi și River. Drept rezultat, RNG s-au trezit cu aproape 2k în față la șapte minute. La scurt timp, este o altă piesă și mai multe ucideri pentru RNG, deoarece PSG pur și simplu nu reușește să intre în joc. Până la 10 minute, PSG găsise în sfârșit două ucideri pe hartă și, în timp ce conducerea era încă de 2k în favoarea RNG, PSG dăduse semne de viață.
Dar apoi s-a produs dezastru pentru PSG. RNG a găsit un angajament grozav și a ucis doi din PSG, precum și un prim turn de sânge. Plumbul a crescut la 5k în 14 minute, când RNG domina. RNG a intrat în partea de bot pentru a forța o joacă, dar de data aceasta este un dezastru pentru ei. După ce Kaiwing l-a prins pe Wei sub turn, PSG a ieșit în top. Sunt capabili să obțină un Ace curat și PSG revine în acest meci cu o explozie. A durat până la marcajul de 28 de minute până când am obținut următoarea noastră piesă majoră, în care Maple a reușit să-l prindă pe RNG în timp ce luau o luptă pentru zero. În ciuda barelor de sănătate reduse, nimeni altcineva nu a căzut și PSG a continuat să încetinească jocul.
În timp ce PSG a forțat să joace pe baron, RNG l-a ucis pe Hanabi. Din această cauză, PSG a reușit să-l revendice pe baron, dar au pierdut trei membri în schimb, în cele din urmă neutilizând la maximum jocul. RNG a reușit să dea jos inhibitorul benzii superioare, în timp ce PSG s-a relansat la resetare. All-in-ul a eșuat în timp ce și-a pierdut jonglerul, predând presiunea sufletului infernal către RNG. Cu sufletul revendicat, RNG a început să înfometeze PSG în baza lor. River a încercat să facă o piesă de grindină, dar nu este suficient de bună. RNG a luat lupta, a doborât inhibitorii și în cele din urmă și-a asigurat prima victorie în Worlds 2021.

Statistici rapide:

Echipe: RNG - PSG
Timpul: 37: 18
Ucide: 16-9
Turrete: 11-3
Aur: 69.7k - 61.6k
Dragonii: 4-1
Baroni: 0-1

Sursa: ESTNN
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top