O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Riot intentioneaza sa aduca update-uri mari in joc

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Apr 20, 2020
Messages
443
Reaction score
152
Website
midnight.ro
valorantpoza.jpg
Riot intentioneaza sa aduca update-uri mari in joc


Valorant este deja lansat de noua luni, iar jucatorii au asistat la adaugarea multor noi harti, agenti, si multe altele. Au avansat si in scena esports. Jucatorii profesionisti au participat activ la turnee tot timpul. Dezvoltatorii sunt cunoscuti pentru comunicarea deschisa cu toata comunitatea si au urmarit cu atentie feedback-ul jucatorilor.

Yoru si Viper, sunt cei mai putin jucati agenti din joc si au fost considerati a fi optiuni off-meta de la lansarea lor. Desi stilurile de joc pentru ambii agenti sunt unice,Riot Games le-a oferit initial acestor agenti mici buff-uri pentru a face comunitatea sa-i utilizeze. Din pacate, acest lucru nu a schimbat nimic.



„Incepând cu update-ul 2.06, adoptam o abordare mai agresiva cu actualizarile noastre, astfel incat sa vedem un impact mai mare asupra agentilor.”
In noul update,Riot au adus schimbari drastice, multi jucatori profesionisti au spus ca aceste schimbari ar putea aduce potential acestor agenti si le vor oferi atentia pe care o merita.Prin urmare, jucatorii ar trebui sa se astepte la niste schimbari „picante” in viitor,posibil noi agenti care vor schimba total jocul.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top