O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO Rio Champions Stage

champions-stage-rio.png


Dupa doua etape de neuitat, doar opt echipe au supravietuit si au avansat in Champions Stage la IEM Rio Major 2022. Felicitari echipelor FURIA, Cloud9, Outsiders, Fnatic, MOUZ, Natus Vincere, Heroic si Team Spirit; acestea se vor lupta pentru un loc in istorie pe Arena Jeunesse in fata a peste 18,000 de iubitori de Counter-Strike.

Meciurile din Champions Stage vor incepe in cursul zilei de astazi, asigura-te ca ai facut si blocat alegerile pentru Pick'Em. Inca mai aveti timp sa sustineti echipele voastre favorite si pe jucatori prin achizitionarea de stickere sau jetoane souvenir. 50% din incasarile totale vor fi directionate catre jucatori, echipe si organizatiile participante la Major.

Pregatiti-va pentru etapa finala a celui mai imprevizibil Major care s-a disputat vreodata. Succes tuturor!

counter-strike.net
 

UNNE

hall of fame
Joined
Apr 3, 2011
Messages
3,096
Reaction score
1,177
Sa joace Outsiders asa bine...fereasca , parca vad ca intra in istoria csgo

Au meci in semi-finala cu MOUZ, care a facut un joc bun cu Cloud9, revenind de la 1-0, avand in vedere ca Cloud9 nu pierduse nici o mapa inainte de meciul de aseara, au un boost de incredere mare.
Team Spirit si Heroic, o sa fie un meci echilibrat, le-am vazut pe amandoua in meciurile cu Team Liquid si zic eu, sunt cam la acelasi nivel...as fi vrut sa vad un meci intre Team Liquid si Heroic pentru finala dar in afara de oSee, la Liquid nu prea au jucat nimic restul, nici macar EliGe.
FURIA, dupa infrangerea cu BIG din primul meci, au batut tot + ca sunt echipa gazda si NaVi a cam pierdut meciurile cu echipele mai in forma(Liquid si Cloud9). Casele de pariuri o dau pe Navi favorita, insa vedem diseara.

MOUZ-NaVi finala.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top