O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Regulament Server

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

cTm-oNe

leganar
Joined
Mar 5, 2021
Messages
9
Reaction score
0
Location
Constanta

REGULAMENT ADMINI ȘI JUCĂTORI

Constanta.LaLeagane.Ro ★​





★ REGULAMENT JUCĂTORI ★​


1. REGULAMENT GENERAL​


  1. TAG-ul nu trebuie sa fie mai lung de 15-20 de caractere (ex: tag-uri care fac ca numele să nu apară corect în TAB). Se dă avertisment 2-3 runde și apoi BAN 120 MIN.
  2. Sunt interzise numele/TAG-urile formate DOAR din caractere/simboluri absurde care fac ca adminii sa actioneze comenzi pe voi mai greu. Se dă avertisment 2-3 runde și apoi BAN 120 MIN.
  3. Sunt interzise numele/TAG-urile cu tenta pornografica sau care nu respecta regulile scrise deja la REGULAMENT VOCE ȘI CHAT. Se dă avertisment 2-3 runde și apoi BAN 120 MIN.
  4. Este interzisa reclama pe CHAT/VOCE la alte servere din alte comunitati. Se sanctioneaza cu BAN 2 SĂPTĂMÂNI (20160).
  5. Cei care au in nume reclama la un alt server o sa fie avertizati și li se va schimba numele (sm_rename). Apoi se va insista să își schimbe numele de la contul de Steam timp de 2-3 runde. În cazul în care se va descoperi că jucătorul își menține același nume (următoarea hartă sau la 10 min de la avertizări), se va considera că adminul este ignorat. Se va acorda BAN 2-7 ZILE (2880-10080).
  6. Reclama prin CHAT/VOCE la alte servere din comunitate este pedepsită cu SILENCE de la 10000 la 30000 MIN sau BAN de la 120 la 10000 MIN. Se dă avertisment opțional.
  7. Limbajul ofensator si injurile fata de alti jucatori se sanctioneaza cu Gag/Mute/Silence. In cazul in care se continua si se exagereaza, se aplica Gag/Mute/Silence 2 săptămâni (20160 ).
    • Se poate da BAN 120 MIN jucatorilor frustrati, daca situatiile negative nu inceteaza.
  8. Retry dupa Gag/Mute/Silence nu se sanctioneaza deoarece SourceBans va pastra timpul sanctiunii pentru fiecare comandă, chiar dacă jucătorii ies de pe server.
  9. Pentru raportarea jucatorilor ce folosesc coduri utilizati u@ sau sm_chat "mesaj".
  10. Jocul este liber atata timp cat se urmaresc obiectivele hartii (Salvarea ostaticilor/Plantarea Bombei).
  11. Cand nu se urmaresc obiectivele hartii, jocul este liber. T pot campa si CT pot face RUSH sau invers.
  12. Troll-ul este interzis. Pentru TROLL (CT se uita la T sau invers) și nu se joacă, ci preferă să tragă de timp pentru caterincă sau alte motive banale - se avertizează jucătorii în cauză, apoi se aplică SLAP, apoi runda viitoare (dacă se încalcă regula) se aplică SLAY și dacă jucătorii în cauză nu încetează, se aplică BAN 120 MIN.
  13. Mutarea de la o echipă la cealaltă sau de la spec la o echipă ori invers etc. cu scopul de a oferi informații cu privire la locul unde se află jucătorii se sancționează cu avertisment, urmat de SLAY și dacă există mai mult de 5 situații de acest gen, se aplică BAN 120 MIN.
  14. Este interzis fenomenul „monitor” - definit prin discuțiile pe DISCORD/TEAMSPEAK etc. cu ceilalți participanți la joc pentru a descoperi poziția oponenților. - BAN 12 ORE (720 MIN)
  15. Este interzis să chemați jucatori la Competitive pe serverele oficiale. - Gag/Mute/Silence 2 zile (2880) + BAN 120 MIN
  16. Este interzis să cereți COMMEND pe server, mai ales dacă dați disconnect după. - Silence 28 zile (2419200 min) / BAN 28 zile (2419200 MIN)
  17. Este interzisă utilizarea conturilor de Steam multiple (main, secundar, terțiar etc.). Se joacă doar de pe contul de Steam de bază și atât. Dacă nu vă convine, mergeți să jucați în LOW RANK pe alte servere.



2. REGULAMENT VOCE ȘI CHAT​


  1. Sunt interzise: țipatul, fluieratul, suflatul, redarea de muzică sau sunete etc. - Gag/Mute/Silence/BAN 120 MIN/BAN 10080 MIN
  2. Sunt interzise: limbajul vulgar, care instigă la ceartă sau ură, cuvintele defăimătoare sau deranjante, atacul la persoană etc.. - Gag/Mute/Silence/BAN 120 MIN/BAN 10080 MIN
  3. Sunt interzise: bullying (comportament ostil, umilire, excludere, luare în derâdere). - Gag/Mute/Silence/BAN 120 MIN/BAN 10080 MIN
  4. Sunt interzise: discriminarea pe bază de sex, rasă etc. - Gag/Mute/Silence/BAN 120 MIN/BAN 10080 MIN
  5. Este interzis: abuzul de mesajele chat (trimiterea a 3-4 mesaje consecutive) care dă impresia de SPAM. Sunt necesare cel puțin 2 avertismente pe chat. - Gag/Mute/Silence/BAN 120 MIN/BAN 10080 MIN
  6. Este interzisă utilizarea excesivă a VOCII pentru comunicarea exagerată la microfon întrucât deranjează ceilalți participanți la joc. Este necesar minimum 1 avertisment pe voce. - Gag/Mute/Silence/BAN 120 MIN/BAN 10080 MIN
  7. Este interzisă utilizarea chatului sau a vocii pentru încălcarea regulilor amintite anterior și părăsirea imediată a serverului (disconnect). De obicei aceste acțiuni au loc cu scopul de a face adminii și/sau jucătorii să se simtă prost. - BAN 10080 MIN



3. REGULAMENT TEAMVIEWER​


  1. Transferați la SPEC jucătorii și vorbiți frumos/decent cu ei, explicându-le ca au fost raportați și că e necesar să le faceți verificare în calculator pentru coduri. Dacă nu cunosc teamviewer, există AnyDesk sau Supremo.
  2. Oferiți-le un timp de 3-5 minute în care să instaleze programul stabilit de comun acord cu ei pentru verificare (să propuneți TeamViewer de obicei). Ghidați jucătorii suspecți de la SPEC în vederea obținerii datelor de acces pentru a intra în calculatorul lor. Vă recomandăm să îi adăugați la prieteni și să vă trimită datele de acces pe Steam sau să le scrie pe u@ ori în consolă sm_chat "mesaj".
  3. Dacă nu știu să opereze TeamViewer, nu se pricep, dau disconnect sau există alte situații penibile, banați-le Steam ID-ul pentru că inventează minciuni. Atâta timp cât știu să instaleze Steam și CSGO, trebuie să știe să instaleze și TeamViewer/AnyDesk/Supremo etc.
  4. La verificarea TeamViewer se aplică regulile 13, 14, 15, 16 de la REGULAMENT JUCĂTORI.
  5. Dacă în timpul verificării TeamViewer adminii își bat joc indirect sau direct de jucător (injurii, glume proaste etc.), vor primi REMOVE + BAN PERMANENT.
  6. Dacă după verificarea TeamViewer adminii vor începe să facă caterincă de oameni în mod public pe alte canale de TeamSpeak sau pe Steam la alți prieteni ori în alte medii sociale, vor primi REMOVE + BAN PERMANENT.
  7. În timpul verificării TeamViewer sau după nu este permis să comunicați altor oameni detalii despre fișierele găsite sau alte informații care țin de confidențialitatea jucătorilor. - REMOVE + BAN PERMANENT



4. REGULAMENT CODURI SERVER​


  1. Cei care joaca foarte OK pe server risca BAN PERMANENT daca la verificarea TeamViewer se descopera ca au avut în PC, au in istoricul browserului (au căutat în două sau mai multe zile) ori au utilizat recent coduri/scripturi/configuri/programe/loadere etc. în ultimele 6 luni. - BAN 1-2 ANI
  2. Sunt interzise BIND-urile/scripturile/configurile/codurile/programele etc. care pot construi situații penibile în GAMEPLAY (ex.: rotire la 180 de grade). - BAN 2 săptămâni (20160 MIN)
  3. Sunt interzise BIND-urile/scripturile/configurile/codurile/programele etc. aduc beneficii/avantaje în GAMEPLAY. - BAN 2 săptămâni (20160 MIN)
  4. Este interzis BUNNY HOP. - BAN 2 săptămâni (20160 MIN)
  5. Jucătorii care au conturi de Steam cu Level 0, Rank Silver pe Competitive, fără medalii pe CSGO în anul în curs sau în anul precedent (dacă verificarea are loc la început de an) sau au XP Level CSGO sub 20 vor fi tratați mult mai dur la verificările pentru coduri. Aceștia au drept de apel dacă își măresc Levelul de pe contul de Steam, au PRIME CSGO, obțin minimum o medalie și acceptă verificări periodice cu TeamViewer pentru depistarea codurilor. Toate condițiile trebuie să fie respectate simultan.
  6. În cazul în care regulile 2, 5 sunt încălcate, este posibilă acceptarea unei CERERI DE UNBAN după 14 de zile calendaristice de la incident și o verificare nouă realizată în calculatorul jucătorului cu probleme de acest tip. Vă recomandăm ștergerea tuturor configurilor/scripturilor/codurilor/programelor ajutătoare etc. pentru nu mai fi găsite în calculatoarele voastre urme de utilizare (configuri/scripturi/coduri/loadere etc.) interzise de regulament.
  7. În cazul în care nu se apelează la regula anterioară, BANURILE date codaților nu vor fi scoase niciodată (decât dacă se resetează toate banurile din server; ex.: resetare banuri odată pe an).






★ REGULAMENT ADMINI ★​


MODUL DE LUCRU AL ADMINILOR​


  1. Este interzisa aplicarea comenzilor intre admini. - Remove/Suspend/BAN
  2. Comenzile pe un admin sunt permise in cazuri exceptionale, precum utilizarea unui cod sau nerespectarea regulamentului general. - Remove/Suspend/BAN
    • Daca ADMINII de pe server se cearta, se incearca rezolvarea conflictului si contactarea de urgenta a mangerilor serverului Constanta. - Remove/Suspend/BAN
  3. Daca un ADMIN joaca folosind coduri, realizati un DEMO anuntati cat mai repede managerii serverului Constanta. - Remove/Suspend/BAN
  4. Dacă se descoperă că ați fost pe server și/sau sprijiniți indirect limbajul ofensator, țipatul, fluieratul etc. + utilizarea codurilor de către alți jucători/admini, riscați Remove/Suspend/BAN.
  5. Daca un ADMIN insulta alti jucatori/admini, faceti poze/video/demo si trimiteți dovezile managerilor serverului sau redactați un topic pe forum. - Remove/Suspend/BAN
  6. Sunt interzise conflictele intre admini. - Remove/Suspend/BAN
  7. Comenzile de votare a hartilor se utilizeaza doar in ultimele runde dintr-un meci - Remove/Suspend
    • Votul se da in functie de propunerile jucatorilor si adminilor. - Remove/Suspend
    • Daca un ADMIN a anuntat ca va da la vot harti, ceilalti nu au dreptul sa intervina. - Remove/Suspend
    • In cazul in care ADMINUL care a dat votul uita sa schimbe harta sau nu este atent, puteti schimba harta anuntand inainte jucatorii de pe server. - Remove/Suspend
  8. Lista de BANURI de pe FORUM nu este obligatorie deoarece utilizam SourceBans.
    • Totuși, ADMINII trebuie sa aibe dovezi pentru fiecare BAN. - Remove/Suspend/BAN
  9. Dovezile pentru comenzile date (BAN, RECLAMATII, MUTE, GAG etc.) se pastreaza minimum 1 lună de zile. Vă recomandăm să aveți un folder special cu dovezile. - Remove/Suspend/BAN
  10. Este interzis sa jucati pe server cu alt nume fata de cel pe care vi s-a pus admin. Daca va schimbati nickname-ul, anuntati managerii serverului Constanta. - Remove/Suspend/BAN
  11. Este interzis să dați addban la clase de IP, IP-uri necunoscute sau Steam ID-uri incorecte. - Remove/Suspend/BAN
  12. Este interzis să dați addban fără dovezi. - Remove/Suspend/BAN
  13. Este interzisa utilizarea conturilor de level 0 steam sau fără Prime CSGO. - Remove/Suspend/BAN
  14. Aveti voie sa intrati pe cont de level 0 doar in cazuri importante (ex.: daca contul este furat) și e necesar să faceți Level pe cont în maximum 7 zile. - Remove/Suspend/BAN
  15. Daca faceti cerere de admin pe forum, scrieti expresia "Constanta.LaLeagane.Ro #2021" la campul "Alte informatii". Asa demonstrati ca ati citit regulamentul.
  16. Este interzis sa permiteti altor persoane utilizarea contului de Steam pe care aveti acces de Admin pe server. - Remove/Suspend/BAN
  17. Daca lipsiti de pe server mai mult de 5 zile, sunteti obligat sa anuntati managerii serverului Constanta. - Remove/Suspend
  18. Banarea jucatorilor pe motive absurde (ex: salut, pa, idiot etc.) este interzisă. - Remove/Suspend/BAN
  19. Abuzul in utilizarea comenzilor de admin (sm_slap, sm_say etc.) este interzis. - Remove/Suspend/BAN
  20. Este interzisă obligarea jucătorilor de a urma obiectivele hărții doar printr-un anumit site (ex.: only A). - Remove/Suspend
  21. Se aplica slap/slay doar atunci când jucătorii campează excesiv (stau în bază mai mult de 5 runde), sunt peste 20 de jucători pe server și toți ceilalți așteaptă mereu să moară ultima persoană. Toate condițiile trebuie să fie simultan valabile (peste 20 jucători, camp de peste 5 runde). - Remove/Suspend
  22. Adminii cu acces mai mic se vor subordona adminilor cu acces mai mare. - Remove/Suspend/BAN
  23. Adminii sunt obligati sa intre pe serverul de TeamSpeak 3 Discord pentru a cunoaste restul staffului. - Remove/Suspend
  24. In cazul reclamatiilor, cererilor de admin sau cererilor de unban de pe forum - Adminii sunt obligati sa lase reply intr-un interval de maxim 24-36 H. - Remove/Suspend
  25. Nu se dă ban/kick/gag/mute fără motiv. Comenzile aplicate pe jucători fără motiv vor fi sancționate în funcție de gravitatea situației. - Remove/Suspend/BAN
  26. Dacă se folosește chatul, faceți un printscreen (utilizând tasta de pe tastatură și CTRL+V în paint sau apăsarea tastei F12) și acționați în conformitate cu încălcările regulilor.
  27. Suntem conștienți că nu e în regulă să obligăm adminii să stea non-stop cu filmarea pornită pentru că ar genera o îngreunare a jocului și nu vă puteți bucura de game-play. În ceea ce privește înregistrările video, vă recomandăm să țineți demo on (pentru un impact negativ redus asupra performanței jocului). Se recomandă VERIFY INTEGRITY OF GAME FILES din Steam Library pentru funcționalitatea optimă a jocului.
  28. Nu se dă kick de pe server decât în cazul situațiilor excepționale, unde s-a aplicat deja Gag/Mute/Silence etc. - Remove/Suspend/BAN
  29. Nu este permis sa aveți admin pe alte servere din comunitate sau din afara comunității. Se face abstracție de la condiție doar în cazuri excepționale, când se vorbește pe grupul de Chat LaLeagane (WhatsApp) și este nevoie de fixarea bugurilor, banarea codaților sau Gag/Mute și atât. - Remove/Suspend/BAN
  30. In cazul reclamatiilor, cererilor de admin sau cererilor de unban de pe forum - Adminii sunt obligati sa lase reply intr-un interval de maxim 24-36 H. - Remove/Suspend
  31. Adminii trebuie să încurajeze jucătorii de pe servere să obțină admin prin cerere pe Forum și conectarea pe serverul de TeamSpeak.



CONCLUZII ȘEDINȚE SERVER​


  1. Adminii si jucatorii trebuie sa tina cont de toate precizarile din regulament atunci cand dau PRO/CONTRA la sectiunea Constanta.
  2. Adminii trebuie sa intre mai des pe forum sa raspunda la cererile de admin, la reclamatii si la cererile de unban.
  3. Adminii trebuie sa intre mai des pe TeamSpeak pentru a se cunoaste intre ei si a forma o echipa unita.
  4. Adminii trebuie să comunice intre ei tinand cont de aspectele morale și de bun-simț.
  5. Adminii trebuie sa puna in numele de pe Steam LaLeagane.Ro si sa indemne si alti jucatori sa faca asta pentru a obtine beneficii.
  6. Adminii trebuie să citească mai des regulamentul pentru a urmări ultimele modificări.
  7. Adminii trebuie să fie activi pe grupul de WhatsApp, pe TeamSpeak, pe Forum și pe Server.
  8. Adminii trebuie să aducă jucători de pe server pe TeamSpeak săptămânal.



NOTĂ REGULAMENT​


  • Dacă există situații atipice sau momente în care jucătorii încalcă regulamentul, oamenii care au grade de la Owner în sus pot sancționa jucătorii mult mai dur și pot evita avertismentele. De asemenea, se pot aplica sancțiuni mult mai mari și diferențiate de regulamentul de bază - scopul fiind ordinea și disciplina de pe server. Atâta timp cât oamenii au aceste grade, înseamnă că avem încredere atât în ceea ce fac ei, cât și în sancțiunile date. De asemenea, liderii serverului pot „pedepsi” jucătorii mult mai dur pe server întrucât ei sunt cei care îl întrețin și dacă există situații care pot fi considerate împotriva serverului sau staffului (obiectiv/subiectiv vorbind), sancțiunile date pot fi schimbate.
  • In cazul in care descoperim ca ADMINII/JUCATORII MINT in cererile de admin, in cererile de unban sau in reclamatii (ori in alte discutii cu privire la server), vom sanctiona corespunzator oamenii implicati.
  • Vom actualiza periodic regulamentul serverului. Este obligatia voastra sa intrati pe forum si sa fiti la curent cu ultimele modificari.
  • ADMINII trebuie sa respecte atat regulamentul jucatorilor, cat si regulamentul adminilor.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top