O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

EUROPA Regulament Playeri

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

AndrewX

Kill.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Apr 14, 2010
Messages
1,703
Reaction score
138
Location
Buzau
[FONT=&quot]Regulament jucatori:[/FONT]

1.0 Accesul la server este un privilegiu nu un drept, nerespectarea regulilor poate duce la banarea temporara sau permanenta a userilor.Regulamentul este valabil pentru toti jucatorii,VIP,membrii STAFF.
1.1 Orice tip de reclamatie/cerere unban privitoare la administrarea sau funtionarea serverului se discuta pe forum.
1.2 Pe hartile cu Turnuri sau alte anexe nu abuzati de camp ! Se va sanctiona cu Slay sau Kick !
1.3 Cand sunt mai putini de 5 jucatori la CT ,sau putini jucatori in general se va juca doar A si MID , in caz ca veti merge prin bombsite B veti primii SLAY . [ Aditional puteti vedea daca bombsite B e restrictionat pe chat si in mijlocul ecranului la inceput de runda ]


2.0 Folosirea programelor de tip cheat, a aliasurilor interzise , a setarilor necorespunzatoare dar si exploits/glitch-uri care aduc un avantaj fata de ceilalti jucatori duce la banarea permananta a jucatorului in cauza.,(aici intra si monitorul). VACBAN este pedepsit cu ban permanent.
2.0 Nerespectarea deciziei administratorilor, jignirea sau contrarea acestora in urma unei decizii in cadrul serverului se pedepseste cu gag/ban temporar/permanent in functie de situatie.

3.0 Limbajul este unul dintre caracteristicile ce definesc o persoana, insa nu si pe internet.
3.1 Puteti folosi orice tip de cuvant obscen atat timp cat nu este adresat unui membru activ la joc, unui administrator sau unui detinator.
3.2 Limbajul agresiv in contradictoriu cu alt participant la joc va fi sanctionat cu gag/kick/ban in functie de caz.
3.3 Publicitatea in scop personal este INTERZISA pe server (cumpar cont CS:GO, vand cont, etc.).Player-ul va primi gag 5/10/15/20 de minute iar in cazul care persista ban 30 de minute.(inclusiv cererea de COMMENDS,+rep,etc.)
3.4 Numele si group tag nu trebuie sa fie obscen ,rasist , sau sa contina reclama . Aveti timp 5 minute sa-l schimbati, acest lucru o sa vi-l spuna un membru din staff. - Este permis reclama la canalul de youtube/twitch/tiktok/instagram/etc dar sa fie al tau.
3.5 Troll-ul(grief-ul) intentionat, se sanctioneaza cu ban de 30 de minute.
3.6 Cersitul de credite/iteme in mod repetat se pedepseste cu gag.
3.7 Plangerile pe chat/voice chat precum: ,,Vip-ul acesta e prea op'' , ,,Nu imi place mapa'' , ,,Este pay 2 win'' se sanctioneaza cu gag/ban temporar sau permanent in functie de caz. Nu va convine sunt si alte servere.
3.8 Este interzis schimbul creditelor pe server pentru cutii sau skinuri (se sancționează cu ban temporar la prima abatere și cu permanent la a doua).
 
Last edited by a moderator:
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top