O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

Regulament GO.LaLeagane.Ro

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

zAcKu

hall of fame
Joined
Sep 19, 2009
Messages
2,723
Reaction score
194
tt9a4n6u.gif
Regulament Jucatori


1. Limbajul vulgar excesiv/ cascada de mesaje [vocale/ text] care nu are legatura cu jocul se pedepseste cu Gag. Daca jucatorul respectiv continua sa se opuna spuselor administratorului, poate primi ban pana la 24 de ore. Gag va avea initial durata de 5-30 minute. Daca jucatorul respectiv continua sa se opuna, daca a primit Gag pentru spam, va primi Gag pentru un numar mai mare de minute, daca a primit Gag pentru limbaj vulgar excesiv si inca tinde sa continue, la alegerea Administratorului, va primi fie Gag pentru un numar mai mare de minute sau Ban intre 5 si 1440 de minute.
2. Orice tip de Hack este strict interzis pe server si se sanctioneaza cu ban temporar sau permanent, in functie de situatie. Este datoria administratorului de a stoca si o dovada.
3. Privind jocul de echipa si obiectivele ce trebuiesc indeplinite, echipa terorista are obligatia de a planta bomba, iar CT sa dea defuse, indiferent de situatie. Este decizia administratorului daca executa sau nu comanda Slay pe teroristii/CT care nu tind sa-si duca la bun sfarsit datoria si runda se apropie de final. (< 30s ramase).
4. Tehnica de toti cunoscuta numita MONITOR sau TEAM GHOSTING este INTERZISA pe server. Se va sanctiona dupa caz : Prima abatere 1440 ( 24h ) , a doua abatere 3320 ( 3 zile ) , a treia abatere PERMANENT.
5. BunnyHop (bhop) este un privilegiu adaugat pe server pentru a imbunatati si fluidiza movement-ul pe harti, insa totodata, vine si cu o regula: Bhop-ul facut in exces pentru a evita gloantele si pentru a ajunge la first peek este interzis. Abuzul de bhop este sanctionat ca atare cu warn/slay, iar ulterior cu kick sau ban! (maxim 60 -> 1h).
6. Orice tip de reclama este strict interzisa pe server si se pedepseste cu ban permanent.
7. Jucatorii care sunt gasiti ca au conturi banate VAC sau Game Ban (OVERWATCH) in ultimele 12 luni pot fi banati fara a fi nevoie stocarea unei dovezi.
8. Este INTERZIS Healing-ul (!medic,!medkit) In Timpul Luptei. Se Pedepseste Cu Slay,Kick sau Ban (Pana La 1H).
9. Jucatorii au obligatia sa aiba profilul public pe server.Se Pedepseste cu Kick/Ban(pana la 2H).
10. Jucatorii au dreptul de a face "rush". Abuzul de "rush" ( runde la rand ) se va sanctiona ca atare. Poate duce la slay, iar ulterior kick sau ban! (maxim 1h).

tt9a4n6u.gif
Regulament Administratori


1. Administratorii au obligatia de a frecventa forumul zilnic.
2. Administratorii sunt rugati sa execute comanda !votemap <harta1> <harta2> <harta3> in cazul in care jucatorii intreaba pentru harti, s-a stabilit deja ca urmatoarea harta este aceeasi harta cu cea actuala sau s-a jucat anterior. De asemenea se poate folosi si !setnextmap in cazul in care nu mai este timp pentru un nou vot.
3. Dovada pentru Banarea unui jucator cu Steam este obligatorie(in cazul lipsei licentei Steam[NON-Prime/NON-Steam] jucatorii pot fi banati fara dovada). Administratorii au datoria sa o pastreze 72 ore. In cazul in care dovada nu este buna/ nu corespunde criteriilor/ lipseste, in functie de Owner, se poate aplica si o sanctiune Administratorului. Sanctiunea poate sa fie -1 grad sau dezactivarea contului de Administrator temporar [5-7 zile] / permanent in functie de gravitate.
4. Se va efectua Ban doar daca Gag nu este indeajuns pentru a linistii jucatorul care a primit deja Gag si a expirat sau pentru Cheating. Vezi si punctele 1 si 2 de la Regulament Jucatori.
5. Se va efectua Gag doar daca jucatorul respectiv foloseste un limbaj vulgar excesiv sau vorbeste foarte mult despre lucruri care nu au legatura cu jocul. Vezi si punctul 1 de la Regulament Jucatori.
6. Administratorii nu au voie sa ofere informatii suplimentare jucatorilor ramasi in viata: nu au voie sa profite de faptul ca pot urmarii inamicii. Oferirea de informatii suplimentare care pot afecta in mod urat jocul duce la sanctionarea Administratorului, in functie de Owner. Administratorul va primi in schimb un grad mai mic sau va fi sanctionat temporar [1-3 zile].
7. Administratorii nu au voie sa abuzeze de mesaje, comenzi si sa faca reclame. Administratorii au datoria de a informa jucatorii cu privire la forum, reguli si oferte, atunci cand sunt intrebati.
8. Administratorii sunt rugati si au datoria de a fi prezenti pe discordul severului.
9. Administratorii au dreptul de a-si schimba echipa prin executarea comenzilor !t/ !ct o singura data pe meci.
10. Administratorii sunt rugati sa reclame alti Administratori pe forum/discord in cazul in care efectueaza ceva gresit, nu sa execute comenzi pe ei sau sa ii jigneasca. Dupa caz, se poate aplica o sanctiune Administratorului care executa comenzi pe un alt Administrator avand grad mai mic.
11. Administratorii nu au voie sa amestece serverul cu mesajele private pe Steam. Ceea ce un jucator scrie pe Steam unui Administrator este complet in afara serverului.
12. Administratorii nu au voie sa isi schimbe nickname-ul neanuntat. In cazul schimbarii neanuntate a nickname-ului se risca suspend/remove.
13. Administratorii nu au dreptul de a aplica comenzi la intamplare asupra jucatorilor/altor administratori cu scopul de amuzament sau "pentru a testa". Sanctiunea poate sa fie -1 grad sau dezactivarea contului de Administrator temporar [2-5 zile]/permanent in functie de gravitate.
Cuvantul cheie pentru a confirma citirea regulamentului este "100% GO" corespondenta cu linia "Ai citit regulamentul :"

tt9a4n6u.gif
Regulament V.I.P


1.BunnyHop (bhop) este un privilegiu adaugat pe server pentru a imbunatati si fluidiza movement-ul pe harti, insa totodata, vine si cu o regula: Bhop-ul facut in exces pentru a evita gloantele si pentru a ajunge la first peek este interzis. Abuzul de bhop este sanctionat ca atare cu warn/slay, iar ulterior cu kick sau ban! (maxim 60 -> 1h).

Ne rezervam dreptul de a modifica acest regulament oricand!

GO.LALEAGANE.RO
 
Last edited by a moderator:
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top