O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Regulament admini

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Jul 24, 2022
Messages
94
Reaction score
8
Location
UK
Regulament Neamt.laleagane.roDaca nu respectati una din regulile mentionate mai jos sau sa primiti REMOVE ! Cand un admin primeste remove, ca sa nu fie discutii, i se va explica motivul si regula incalcata!1.0 Deciziile unui Fondator / Manager ---> mare atentie !!! ---> nu se discuta si nici nu comenteaza !-rmv + ban

1.1 Nu abuzati de admin ! Cine face abuz de slap, kick, tsay, say sau floodeaza - primeste remove !

1.2 Cine nu respecta jucatorii si pe ceilalti admini - primeste remove !

1.3 Cine injura, jigneste sau se cearta cu un alt admin sau jucator de pe server - primeste remove !

1.4 Cine foloseste comenzi pe alt admin - primeste remove ! Exceptie daca adminul respectiv este afk, atunci i se va da slay/spec !

1.5 Cine se crede "boss", smecher si superior celorlalti - primeste remove ! Nu avem nevoie de admini cu figuri in cap !

1.6 Toti adminii sunt obligati sa aiba cont pe forum si sa isi posteze banurile date pe server ! Cine nu are "banlist" sau cont pe forum - nu va creste in grad si nici VIP

1.7 Adminii care nu au mai intrat pe server de 7 zile - primesc remove ! Exceptie doar daca adminul a postat in rubrica "Absente/Retrageri" !

1.8 Adminii care nu sunt activi si nu au minim 5 ore in ultimele 10 zile - primesc remove ! Exceptie doar daca adminul a postat in rubrica "Absente/Retrageri" !

1.9 Daca un jucator solicita adminului sa se uite pe o posibilitate codat, acesta are obligatia de a se pune spectator si de a verifica jucatorul reclamat ! Daca adminul cunoaste playerul raportat ca jucator curat, el trebuie sa raspunda jucatorului pentru a evita confuziile In caz contrar, adminul primeste remove !

1.10 Daca un admin are "bug" va fi lasat sa isi continue jocul ! Acesta are obligatia sa reporneasca calculatorul de buna voie!

1.11 Daca un admin este in procesul de verificare al unui posibil codat anunt, are obligatia de a duce la capat procesul (nu iese de pe server pana nu da un verdict) iar restul administratorilor AU OBLIGATIA de la lasa sa termine verificarea si de a NU INTERFERA in proces (gen un admin face demo, iar alt admin da ban direct stiind ca altcineva face deja demo).

Daca nu respectati una din regulile mentionate mai jos o sa primiti degradare ! Cand un admin primeste degradare in grad, ca sa nu fie discutii, i se va explica motivul si regula incalcata !

2.1 Daca un jucator face reclamatie unui admin si acesta nu aduce dovezi concrete care sa il disculpe - primeste -1 !

2.2 Daca un jucator face cerere de unban si adminul nu aduce o dovada concreta in cazul banului dat - primeste -1 !

2.3 Daca un admin face poze unui strain el trebuie sa se asigure ca acel jucator cunoaste limba Romana sau Engleza - primeste - 1 ! ATENTIE !

2.4 Daca dati kick, slap, slay, gag sau ban unui jucator fara motiv, deoarece asa aveti voi chef ca suneti smecheri si ciudosi - primiti -1/rmv

2.5 Daca adminii nu dau vot si se schimba harta automat de catre server, primesc -1 !

Votarea hartilor ! Daca nu respectati una din regulile mentionate mai jos sau sa primiti REMOVE sau DEGRADARE in functie de gravitate situatiei si decizia FONDATORILOR ! Cand un admin primeste remove sau degradare, ca sa nu fie discutii, i se va explica motivul si regula incalcata !

3.1 Lista si regulamentul hartilor se afla la Admin's Only !

3.2 Votul se da cu 10 minute înainte de terminarea hartii, iar harta se schimba in ultimele 3 - 5 minute !
Se da 2 hărți la vot

3.3 Votul il poate da oricare admin, indiferent de grad, cu conditia sa fi discutat, pus de acord si respectat si propunerile celorlalti admini

3.4 Jucati si harti noi ! Incercati ca mai multe zile sa ruleze cat harti din lista de la Admin's Only !

3.5 Daca in interval de 3 - 5 minute pe server se afla mai putin de 25 de jucatori - bagati harta de_dust2 !

3.6 In timpul concursurilor serverului adminii nu au voie sa aplice comenzi pe jucatori, doar cei organizatori !

3.7 Pe acces server exista o lista cu comenzi facuta special pentru fiecare grad in parte si poti obtine daca cereti parola de la Admin Only , bineinteles daca sunteti si admin pe acces server .


Altele !

1. Faceti reclama serverului cu mesaje pe server, YM, forumuri, facebook, etc.
2. Maririle in grad le vor acorda fondatorii serverului ! Nu cereti marire de grad, stiu ei cand sa vo acorde !
3. Jocul este GRATUIT ! Rush-ul este permis, iar tero trebuie sa puna bomba (sau cel putin sa incerce) !
4. Raspunsul la intrebarea: "Ai citit regulamentul ?" Parola secreta este : "11 ani" , Am adaugat aceasta regula pentru a va testa onestitatea si atentia. Pur si simplu dati copy-paste aceasta fraze in campul de raspunsuri la momentul scrierii cererii de admin de zi sau de noapte. ATENTIE! Raspunsul se va schimba la intervale aleatorii! Daca vi sa refuzat sau cerere si doriti sa faceti alta, asigurati-va ca raspunsul pe care il stiti este cel curent.

5. Este interzisa practicarea comenzii rertry (spawn din retry )

6. Parola la Admin Only se cere doar de la @Ploaie
Notă:
Daca se respecta tot ce am scris eu mai sus, nu vom intelege si veti fi admin multa vreme pe acest server !
Nu e nevoie de alte regulamente si baliverne, totul e foarte clar si pe intelesul tuturor !

Exceptie la regula 1.6 Fondator/Manager Nu sunt Obligati sa detina sau sa posteze in banlist (sunt obligati sa aiba dovad pentru banul dat -1/RMV)

Indatoririle unui admin :

* Sa fie activ pe server / forum !
* Sa raspunda la reclamatiile impotriva acestuia !
* Sa vina cu o dovada concreta cand da ban !
* Sa posteze banurile date pe forum ( sa va faceti BANLIST ) !
* Sa fie ordonat, disciplinat si respectuos cu toata lumea!


Versiune în limba engleză

Dacă nu respectați una dintre regulile menționate mai jos, veți primi REMOVE! Când un administrator primește eliminări, astfel încât să nu existe discuții, i se va explica motivul și regula încălcată!1.0 Deciziile unui Fondator / Manager ---> atentie!!! ---> nu sunt discutate sau comentate! -rmv + ban

1.1 Nu abuzați de administrator! Cine abuzează de palme, lovi cu piciorul, spune, spune sau inundă - să fie îndepărtat!

1.2 Cine nu respectă jucătorii și ceilalți admini - este eliminat!

1.3 Cine înjură, insultă sau se ceartă cu un alt administrator sau jucător de pe server - este eliminat!

1.4 Cine folosește comenzi pentru alt administrator - este eliminat! Dacă administratorul nu este afk, atunci i se va da un slay / spec!

1.5 Cine se crede „șef”, viclean și superior altora – este îndepărtat! Nu avem nevoie de admini cu atitudine proasta!!!

1.6 Toți administratorii sunt obligați să aibă un cont pe forum și să își posteze banurile pe server! Cine nu are un „banlist” sau un cont de forum – nu va crește în rang sau VIP!

1.7 Administratorii care nu s-au conectat la server în 7 zile – sunt eliminați! Excepție doar dacă administratorul a postat în secțiunea „Absență/Retrageri”!

1.8 Administratori care nu sunt activi și nu au cel puțin 5 ore în ultimele 10 zile - eliminați! Excepție doar dacă administratorul a postat în secțiunea „Absență/Retrageri”!

1.9 Dacă un jucător îi cere administratorului să se uite la o posibilă codare, acesta are obligația să devină spectator și să verifice jucătorul revendicat! Dacă administratorul știe că jucătorul este raportat ca jucând curat, trebuie să îi răspundă jucătorului pentru a evita confuziile, în caz contrar, administratorul este eliminat!

1.10 Dacă un administrator are o „bug” i se va permite să-și continue jocul! Are obligatia sa reporneasca voluntar calculatorul!

1.11 Dacă un administrator este în proces de verificare a unui posibil anunț codificat, acesta are obligația de a finaliza procesul (nu părăsește serverul până nu dă un verdict), iar restul administratorilor AU OBLIGAȚIA să-l lase să termine verificare și NU INTERFERE în proces (cum ar fi un administrator care face o demonstrație și un alt administrator interzice direct știind că altcineva face deja un demo).
Dacă nu respectați una dintre regulile menționate mai jos, veți primi clasament în jos! Când un administrator primește un rang în jos, nu va exista nicio discuție, i se va explica motivul și regula încălcată!2.1 Dacă un jucător se plânge de un administrator și nu oferă dovezi concrete pentru a-și cere scuze - primește -1!

2.2 Dacă un jucător solicită un ban și administratorul nu oferă dovezi concrete în cazul banului dat - primește -1!

2.3 Dacă un administrator face poze cu un jucător străin, trebuie să se asigure că jucătorul poate înțelege limba română și engleză – primește - 1! ATENŢIE!

2.4 Dacă dai cu piciorul, palma, ucizi, călușă sau interzici un jucător fără motiv, pentru că așa te simți - primești -1 / rmv

2.5 Dacă administratorii nu votează și harta se schimbă automat de către server, primesc -1!

Hărți de vot! Dacă nu respectați una dintre regulile menționate mai jos, veți primi REMOVE sau RANK DOWN în funcție de gravitatea situației și de decizia FONDATORULUI! Atunci când un administrator primește eliminare sau clasare în jos, astfel încât să nu existe discuții, i se va explica motivul și regula încălcată!

3.1 Lista și regulile hărților pot fi găsite în Doar Admin!

3.2 Votul se acordă cu 10 minute înainte de sfârșitul hărții, iar harta se modifică în ultimele 3-5 minute!
2 maps are given to vote


3.3 Votul poate fi dat de orice administrator, indiferent de grad, cu condiția ca acesta să fi discutat, agreat și respectat propunerile celorlalți admini.

3.4 Joacă hărți noi! Încercați să rulați cât mai multe hărți posibil din lista Administratorului în timpul zilei!

3.5 Dacă există mai puțin de 25 de jucători pe server în decurs de 3-5 minute – schimbați pe harta de_dust2!

3.6 În timpul concursurilor pe server, administratorii nu au voie să aplice comenzi jucătorilor, ci doar organizatorilor!

3.7 Pe accesul la server există o listă de comenzi făcute special pentru fiecare grad și o poți obține dacă ceri parola de la Admin Only, bineînțeles dacă ești și admin pe server acces.
Alte!1. Faceți publicitate serverului cu mesaje pe server, YM, forumuri, facebook etc.

2.Rank UP va fi propus și acordat de către fondatorii serverului! Nu cere o promovare, ei știu când să o acorde!

3. Jocul este GRATUIT! Rush este permis, iar tu trebuie să pui bomba (sau măcar să încerci)!

4. Răspunsul la întrebarea: „Ai citit regulamentul?” Parola secretă este: 11 ani, am adăugat această regulă pentru a vă testa onestitatea și atenția. Pur și simplu copiați și lipiți această frază în câmpul de răspuns când scrieți cererea de administrare de zi sau de noapte. ATENT! Răspunsul se va schimba la intervale aleatorii! Dacă vi s-a refuzat o solicitare și doriți să faceți o altă solicitare, asigurați-vă că răspunsul pe care îl cunoașteți este cel corect.

5. Este interzisă practicarea comenzii retry (spawn from retry)

6. Parola pentru Admin Only poate fi primită numai de la @eeeviL !


Notă:

Daca tot ce am scris mai sus este respectat, ne vom intelege si vei fi mult timp admin pe acest server!

Nu e nevoie de alte reglementări și prostii, totul este foarte clar și de înțeles de toți!

Excepție de la regula 1.6 Fondatorul / Managerul Nu este necesar să dețină sau să posteze în lista banală (se cere să aibă dovada de bani -1 / RMV)
Atribuțiile unui administrator:* Fii activ pe server/forum!

* Pentru a răspunde la plângerile împotriva lui!

* Să vină cu o dovadă concretă atunci când dai bani!

* Sa postezi banii dati pe forum (pentru a deveni BANLIST)!


* Fii ordonat, disciplinat și respectuos cu toată lumea!
 
Last edited:
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top