O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS REGULAMENT ADMINI

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Vladimirescu

hall of fame
Joined
Jan 8, 2009
Messages
3,980
Reaction score
398
Age
26
Location
Baia Mare
REGULAMENT ADMINI

I . Schimbarea hartii
1* NU aveti voie sa schimbati harta fara vot [exceptie de la aceasta regula: atunci cand serverul se goleste, se schimba harta in de_dust2 sau de_dust2x2, dupa caz] - Sanctiunile incep de la avertisment verbal pana la remove.
2* Aveti datoria de a va sfatui intre voi inainte de a da la vot - Sanctiunile incep de la avertisment verbal.
3* Aveti datoria de a da la vot minim 3 harti - Sanctiunile incep de la avertisment verbal.
4* Hartile din say /harti (ultimele 5 harti jucate) sunt excluse din vot - Sanctiunile incep de la avertisment verbal.
5* Intre orele 00:00-12:00 se vor juca doar hartile DE_DUST2 sau DE_DUST2X2 - Sanctiunile incep de la suspend 7 zile, pana la -1 la grad sau chiar REMOVE.

6* Votul se va da doar în ultimele 10 minute - Sanctiunile incep de la avertisment verbal , -1 sau chiar remove.


II . Folosirea comenzilor

1* NU aveti voie sa dati ban fara a prezenta si motivul - Se sanctioneaza incepand de la -1 grad.
2* Adminii nu au voie sa dea kick dupa ora 11:00 nici unui jucator / admin pe motiv de afk sau spectator - Sanctiunile incep de la -1 grad.
3* Toti adminii sunt obligati sa aiba banlist pe forum - Sanctiunile incep de la avertisment verbal.



III . Banuri temporare

1* Pentru a da un ban temporar folositi comanda amx_banip "nume" timp motiv.
2* Se da gag celor care jignesc playerii fie adminii pe o perioada cuprinsa intre 3 si 29 de minute (maxim) in functie de ofensele sau ironiile in discutie. Daca da retry dupa gag serverul da ban automat - Sanctiunea pentru nerespectarea acestor indicatii incepe de la suspend 3 zile in cazul necorespondentei sanctiunii.


IV . Banuri permanente

1* Toate banurile permanente se dau pe STEAMID / IP. Pentru a bana un jucator folositi comanda amx_banip "nume" "0" "motiv" (nu sunt obligatorii "" ghilimelele). În cazul în care respectivul a iesit de pe server folositi comanda amx_addban nick "STEAMID SAU IP" 0 motiv. (STEAMID-ul, trebuie sa fie neaparat între "" , în amândoua cazurile). Pentru a afla STEAMID-ul folositi comanda in consola amx_last daca a iesit de pe server
Nota: banul pe STEAM ID se aplica DOAR in cazul jucatorilor STEAM ON (cu comanda amx_ban, nu amx_banip)!!!
2* Toate banurile permanente se dau cu dovada (demo sau poza). Toti admini trebuie sa detina asupra lui o dovada timp de 14 zile, in cazul unei cereri unban/reclamații - Sanctiunile incep de la -1 grad.
3* Nu dati ban pe clasa de ip - Incalcarea regulii se sanctioneaza cu REMOVE.
4* Se sanctioneaza jucatorii cu ban permanent:
- pentru folosirea codurilor de orice tip.
- daca a fost banat in trecut si sunteti siguri ca este acelasi jucator.
- injurii grave la adresa Staff-ului si serverului CS.

5* Fiecare admin are obligaţia de a aplica comanda de ban doar dacă dovada îi aparţine. Este înterzis cererea de ban altui admin - Sanctiunile incep de la -1 grad pentru adminul care a executat comanda.
6* Inainte de a face poze unui jucator asigurati-va ca aveti un demo neconcludent de minim 3-4 runde pe acesta - Sanctiunile incep de la avertisment pana la -1 grad/remove
7* Wargods se cere doar daca aveti un demo neconcludent pe playerul respectiv si aprobarea unui coleg din conducere (FONDATOR, OWNER, CO-OWNER) - Sanctiunile incep de la avertisment pana la -1


V. Nickname & amx_say.
1* Este interzis sa jucati cu alt nume decat cel pe care aveti acces. Sunt acceptate doar nick-urile unde identitatea voastra poate fii recunoscuta cu usurinta de catre ceilalti admini - Sanctiunile in astfel de cazuri incep de la suspend de 5 zile.
2* Este interzis ca adminii sa foloseasca amx_say/csay/tsay in interes propriu - Sanctiunile incep de la avertisment verbal.
3* Comanda amx_say se foloseste de maxim 3 ori consecutiv - Sanctiunile incep de la avertisment verbal.


VI. Date login (Nume admin si parola)
1* Este interzisa instrainarea datelor de acces altor persoane, respectiv nick/pass - steam - Incalcarea regulii se sanctioneaza cu REMOVE

2* Este interzisa instrainarea cfg-ului vostru altor persoane, nu inaintea de a verifica/elimina in prealabil orice linie de setinfo _cs din acesta. Poate contine datele voastre de acces.
3* Schimbarea nick-ului sau a parolei se face prin mesaj privat catre unul dintre Fondatori/Owneri/Co-owneri care detine acces FTP.
4* In cazul in care v-ati uitat datele de login si nu mai aveti mesajul trimis cu datele accesului, solicitati retrimiterea lor unui Fondator/Owner.
5* Ownerii cu acces FTP au interdictie de a divulga datele personale de login sau parole server/forum altui admin indiferent de gradul acestuia sau unor terte persoane, acestea fiind trimise in exclusivitate prin PM persoanelor de drept - Incalcarea regulii se sanctioneaza cu REMOVE.


VII. Activitatea adminilor

1* Adminii au datoria sa aiba cont pe forum si sa fie activi pe server.
2* Adminii au datoria de a se informa referitor la conditiile serverului (regulament, pluginuri, instiintari). Dezinformarea din culpa adminilor se suporta pe propria raspundere.
3* Pozele facute unui player se vor uploada toate cele 5 poze de catre acesta pe imgur sau pe postimage in acelasi link. In cazul in care playerul nu gaseste pozele in cstrike, va fi ajutat de catre admini pentru a gasi pozele in AppData (exista un tutorial in sectiunea „Discutii libere”, numit „Informatii admini - SS”). In cazul in care playerul nu reuseste, pozele vor fi puse si pe forum, la Cereri unban - Sanctiunile incep de la avertisment verbal.

VIII. Alte dispozitii
1* NU abuzati de admin - Incalcarea regulii se sanctioneaza conform sistemului de sanctiuni.
2* Adminii trebuie sa fie impartiali si sa pastreze un joc cat mai liber si placut - Sanctiunile pentru favorizare incep de la -1 grad.
3* Sunt interzise atacurile de orice natura intre admini. Nu va faceti singuri dreptate, prezentati dovezi ownerului - Incalcarea regulii se sanctioneaza incepand de la -1 grad.
4* Folosirea comenzilor intre voi, adminii, este strict interzisa - Incalcarea regulii se sanctioneaza incepand de la -1.
5* FELICITARI! Ai avut buna initiativa de a citi regulamentul si esti la un pas de a deveni admin. Mai e putin!
6* Nu se da kick jucatorilor, doar daca acestia sunt AFK cand serverul este plin. Incalcarea regulii se sanctioneaza incepand cu avertisment verbal.
7* Adminii au obligatia sa pastreze un limbaj decent, atat pe forum, cat si pe server, inclusiv CHAT-ul public cat si CHAT-ul adminilor - Sanctiunile incep de la avertisment verbal.


IX. Drepturi

1* Adminii au dreptul la informare.
2* Adminii au dreptul la libera exprimare.
3* Adminii au dreptul la libera alegere.
4* Adminii au dreptul sa ia decizii pentru mentinerea ordinii si disciplinei.


X. Obligatii
1* Daca un jucator va sesizeaza sa va uitati pe cineva deoarece pretinde ca are coduri, aveti obligatia sa o faceti - Sanctiunile incep de la avertisment verbal.
2* Respectati-va colegii si playerii de pe server.
3* In cazul in care ai o problema si lipsesti de pe server o perioada mai mare de 3 zile, esti obligat sa anunti un owner pe discord/forum, altfel veti fi sanctionati daca nu aduceti la cunostinta.
4* Trebuie sa fiti un exemplu pentru ceilalti jucatori! Cʉᵛanₜʉl cĥᵆIe primavara2k24 trebuie completat la ultima intrebare din cererea de admin.
5* Urmati sfaturile/indicatiile adminilor mai mari in grad.
6* Mentinerea unei atmosfere cat mai placute pe server si un joc corect.
7* Sunteti obligati sa raspundeti cererilor de admin / cererilor de slot / cererilor de unban / reclamatiilor de pe forum, in termen de maxim 24 h - Incalcarea regulii se sanctioneaza incepand cu un avertisment verbal.
8* Adminii cu grad mai mare sau adminii mai vechi au obligatia de a ajuta adminul nou si de a-i explica ce are de facut daca acesta are unele probleme. Nu sariti pe el si nu criticati pentru ca nimeni nu se naste invatat!
9* Adminii nu au voie sa mai ceara explicatii pentru comenzile folosite de colegi sub nici o forma si in nici un caz gradelor "Co-Owneri/Owneri" - Veniti cu dovezile la Fondator sau pe discord la sectiunea „Staff only” in caz de probleme cu orice admin - Sanctiunile incep de la avertisment verbal.
10* Daca suspectati un admin de cod, nu provocati discutii in mod direct sau indirect pe server/forum si nu executati comenzi asupra lui. Sunteti obligati sa aduceti o dovada clara impotriva adminului respectiv, (demo/poze). Acestea postate in prealabil la sectiunea „Staff only” pentru a fi analizate.
11* Adminii au dreptul sa se intereseze de parola de la staff only si sa verifice sectiunea periodic.


XI. Altele
1* Indiferenta sub orice forma manifestata fata de activitatea obligatorie de admin se sanctioneaza incepand de la avertisment verbal pana la REMOVE.
2* In cazul in care un Owner intra pe server si sesizeaza jucatori codati si admini online care se joaca efectiv neavand interesul de a curata serverul, toti cei prezenti pe server sunt sanctionati cu - 1 grad.
3* In cazul in care un Owner solicita ajutor in verificarea playerilor sau da directive adminilor pe server care sunt legate de activitatea si conduita lor, iar acestia nu le respecta igorandu-le sau contestandu-le, sanctiunile incep sa curga de la avertisment verbal in cazul in care nu se incadreaza la alta sanctiune din sistemul de sanctiuni.
4* Regulamentul prezent se completeaza cu celelalte 2 forme ale sale (Regulament forum/Regulament Jucatori).
5* Regulamentul este valabil pentru absolut toata lumea, fara exceptie!


XII. Obiective


Obiectivele T:

- Teroristii trebuie sa puna BOMBA [C4] la unul din locurile destinate.
- Daca bomba este cazuta atunci teroristii trebuie sa o ridice si sa o amorseze În bombsite. În aceasta situatie ESTE INTERZIS CAMPINGUL!
- În cazul în care bomba a fost pusa, teroristii trebuie sa protejeze zona în care se afla.
- Pe harta de_nuke jucatorii care campeaza pe casa dupa secunda 40 va primi slap/slay.
- Playerii NU AU VOIE PE HARTI cu exceptia: de_nuke_iarna.
- Campatul fara justificare sau cu scopul de a face numai "fraguri la pomana" nu este incurajat. Exagerea unui astfel de comportament este interzis.
- Pe hartile de tip DE (defuse) Echipa Tero are ca scop plantarea bombei. Camparea cu bomba in baza este interzisa!


Obiectivele CT:

- Rushul CT este permis!
- CT-erii au obligatia de a dezamorsa BOMBA in cazul in care a fost amorsata.
- În cazul in care un jucator nu isi indeplineste obiectivul in timpul alocat rundei, primeste avertizarea unui admin, iar daca tot nu se mobilizeaza, primeste slay.


* Slapurile si slayurile playerilor ce nu merg la bomba ct-tero se vor da doar dupa secunda 35
Exceptie: se aplica doar atunci cand un singur Tero ramane singur cu low hp contra cel putin 5 inamici.
Exceptie: se aplica doar atunci cand un singur Counter Terrorist ramane singur cu low hp contra cel putin 5 inamici.

Conducerea are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului.
Adminii si jucatori
i sunt rugati sa citeasca periodic acest regulament pentru a lua la cunostinta ultimele actualizari ale acestuia.
Conducerea isi rezerva dreptul in actiunile facute, iar un user privilegiat al acestui forum nu are dreptul de a cere explicatii sanctiunii infaptuite.


Echipa CS
 
Last edited by a moderator:
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top