O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS:GO NEWS Regali va juca pentru FNATIC

LycaNiaNN

Moderator
Joined
Dec 30, 2013
Messages
47
Reaction score
15
Age
30
Location
Eforie-Sud
Jucatorul roman de 19 ani va juca drept al 5-lea jucator pentru Fnatic, momentan ca stand-in.
Regali tocmai a trecut din line-up-ul echipei Fnatic Rising, care este academia Fnatic, in lotul de jucatori ai echipei mari. Asta vine dupa ce Jackinho a fost pus pe banca pe 9 octombrie, iar smooya a jucat ca stand-in main AWP de atunci.

Smooya nu putea fi stand-in pentru prea mult timp pentru Fnatic, intrucat exista o clauza de buyout pentru el, fiind inca benched la Movistar Riders, desi organizatia spaniola a trecut de ceva vreme pe un line-up full spaniol. Cu toate acestea, regali trece in lumina reflectoarelor acum, pe 14 octombrie jucandu-si primul meci.

Totusi, regali este momentan doar standin, nefiind anuntat oficial ca jucator al echipei mari. Experienta de joc la tier 1-2 lipseste pentru acesta. Este un moment oportun pentru a se afirma, dar este de considerat faptul ca Fnatic s-ar putea sa doreasca sa il mai slefuiasca pe Regali la academie cu unele standin-uri de colo colo pentru echipa mare, pana ca acesta sa fie full player.

Sa nu uitam de modelul B1T care a trecut de la NaVi Junior la Natus Vincere (echipa principala), dupa ce a facut standin timp de 3 luni in echipa mare, de cateva ori pe luna, pana s-a adaptat.
In schimb, el a reprezentat cea mai buna optiune pentru echipa, fiind si cel mai performant jucator din Fnatic Rising, respectiv al doilea jucator ca performanta individuala din WePlay Academy League Season 1 dupa tanarul M0nesy, unde a facut o impresie extraordinara si a cules laude de la comentatorii si prezentatorii internationali.

Regali a avut o performanta individuala fenomenala in WePlay Academy League S2
Iata performanta main AWP-erului Fnatic Rising si actualmente Fnatic, din sezonul prezent WePlay. Toate meciurile au fost BO3:

Screenshot_1.png


Regali va avea debutul la echipa mare impotriva Copenhagen Flames (#15 mondial) – (Joi, 21:30)

Screenshot_2.png


Sursa: werty.ro
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top