O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

STEAM Reducerile de toamnă tocmai au început!

Ești pregătit pentru o săptămână întreagă plină de zeci de mii de reduceri? Reducerile Steam de toamnă au început! De acum și până pe 29 noiembrie, la ora 20:00 (UTC+2), răsfoiește toate genurile posibile și profită de reduceri la jocuri pentru a-ți completa biblioteca Steam.

De asemenea, este momentul să-ți nominalizezi jocurile favorite din ultimul an pentru Premiile Steam! Anul acesta, avem 11 categorii diferite, inclusiv o categorie complet nouă pentru jocurile pe care îți place să le joci pe dispozitive portabile:

Cel mai bun joc pentru călătorii
Jocul anului
Jocul RV al anului
Trudit cu drag
Mai bine cu prietenii
Cel mai inovativ joc
Joc remarcabil cu poveste complexă
Cel mai bun joc la care ești varză (fără supărare)
Stil vizual remarcabil
Cea mai bună coloană sonoră
Pură relaxare

Există două modalități prin care poți nominaliza jocuri pentru Premiile Steam: fie poți nominaliza un joc direct de pe pagina sa din magazin sau prin intermediul postării realizate de dezvoltator în acest sens, fie poți accesa pagina cu nominalizări pentru Premiile Steam. Poți chiar să obții o insignă pentru nominalizarea unui joc într-o singură categorie, iar apoi să-ți mărești nivelul insignei până la 11 cu fiecare categorie suplimentară pentru care nominalizezi un titlu.

steam-autumn-sale.png


Vom dezvălui primele cinci titluri nominalizate în fiecare categorie înainte de reducerile de iarnă și vei putea să-ți votezi jocurile favorite pe durata acestei campanii promoționale, până pe 3 ianuarie la ora 19:00 (UTC+2). Bucură-te de tot ceea ce are de oferit această săptămână și adaugă un titlu sau două pe lista ta de cumpărături de sărbători pentru cei dragi (și chiar pentru cei mai puțin dragi)! Oferă-le cadou anumite jocuri specifice sau dăruiește-le carduri cadou digitale.

Participă aici la reducerile Steam de toamnă, care încep acum și se încheie pe 29 noiembrie la ora 20:00 (UTC+2)!

store.steampowered.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top