O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

STEAM Reducerile de iarna tocmai au sosit!

steam-winter-sale.png


Plutește în aer magia sărbătorilor – în special acel tip de magie de sărbători care se traduce prin reduceri masive pentru mii de jocuri între 22 decembrie de la ora 20:00 (UTC+2) și 5 ianuarie 2023 la ora 20:00 (UTC+2).

Îți promitem că nu te va urmări nimeni prin magazin întrebându-te „Pot să vă ajut cu ceva?” în timp ce răsfoiești ofertele. Și, crede-ne, sunt o mulțime de chestii grozave! Pe lângă reducerile la jocuri, poți arunca o privire în magazinul cu puncte pentru a revendica abțibilduri gratuite pe durata reducerilor sau poți căuta și alte oferte tentante printre surprizele de sezon.

În timp ce vizitezi „orășelul” nostru magic plin cu oferte, nu uita să votezi pentru Premiile Steam 2022! Începând de vineri, 16 decembrie, de la ora 20:00 (UTC+2), vom anunța nominalizările pentru fiecare categorie, pe baza voturilor voastre din timpul reducerilor Steam de toamnă. Votarea pentru desemnarea câștigătorilor va începe odată cu lansarea oficială a reducerilor de iarnă, pe 22 decembrie la ora 20:00 (UTC+2).

Campania de reduceri va fi disponibilă pe pagina https://store.steampowered.com/.

Pe curând! Sărbători Fericite!

store.steampowered.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top