O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO Reducere de 75% pentru capsula cu stickere de la Paris


paris-stickers-75off.png


Valve a anuntat ca reducerea de 75% a capsulei cu stickere de la BLAST.tv Paris Major a intrat in sfarsit in vigoare. Reducerea vine la o luna dupa ce Team Vitality a fost incoronata drept campioana si, fara indoiala, cererea va fi mare pentru stickerele ultimului Major CS:GO.

La BLAST.tv Paris Major si-au facut aparitia pentru prima data o serie de echipe si/sau jucatori, cum ar fi APEKS si echipa britanica Into the Breach, care, fara indoiala, va avea fani care isi vor face provizii de articole pentru a-si aminti de cursa remarcabila a echipei lor. Pentru fanii din America de Nord va marca ultima sansa de a pune mana pe autocolantele lui Nick "nitrio" Canella, dupa ce in-game leader-ul a decis sa se retraga, IEM Dallas fiind ultimul sau eveniment cu Liquid.

Valve nu a anuntat inca vreo data in care reducerea va lua sfarsit, stickerele IEM Rio fiind scoase din magazin in februarie 2023, la peste trei luni dupa ce s-a incheiat Rio Major. Desi, cu lansarea iminenta a CS2 si fara Major pana in 2024, atunci cand o noua serie de stickere va fi lansata, va mai trece ceva timp pana cand fanii vor putea pune din nou mana pe autocolantele echipelor si a jucatorilor favoriti.hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top