O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

REZOLVATA Reclamatie Shegon

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

TBstefan

leganar
Reaction score
29
Nick-ul adminului :ShEg0n

Nick-ul tau :KINGS♥

Motiv :Mi sa dat gag acum la 20:50 pe motivul ca am injurat aseara pe chat dar eu nu imi amintesc sa fi injurat aseara pe chat,astept si eu o poza ceva de la ShEg0n cum ca as fi injurat eu pe chat aseara.(de cand se da gag a doua zi ?) ,si este si prea ingamfat acest helper ShEg0n

Dovada :pozele de mai jos

Attachments

• 20230511204544_1.jpg
    20230511204544_1.jpg
    81.5 KB · Views: 30
  • 20230511204559_1.jpg
    20230511204559_1.jpg
    87.5 KB · Views: 21

ShEgOn96

leganar
Reaction score
38
image-1.png

Salut!
Ai aici dovada pt gag
ai impresia ca daca nu e nici un admin on nu se poate lua gag?
uite ca se poate si retro lua
spor la joc!!!

TBstefan

leganar
Reaction score
29
Si se da gag a doua zi eu nu am mai auzit di nici nu am vazut asa ceva vreodată pe vreun server

Z1CKO

leganar
Reaction score
58
CONTRA RECLAMATIE!!! Injuri foarte mult + ai vrut sa faci parte din staff dar nu sti ca se poate da si a doua zi warn!

BOT BADGER

leganar
Reaction score
17
CONTRA RECLAMATIE - injuri foarte mult si nu incetezi niciodata chiar daca esti atentionat de o persoana staff

TBstefan

leganar
Reaction score
29
Eu zic sa cititi voi regulamentul ala ca nu scrie nicaieri ca aveti voie sa da ti mute-gag a doua zi

Ioading

leganar
Reaction score
67
Si se da gag a doua zi eu nu am mai auzit di nici nu am vazut asa ceva vreodată pe vreun server
salut,da se da gag daca injuri si iesi,iti ofera gah/mute cand te prinde pe server. Nu mai faceti prostii d-astea ca nu scapa nimeni daca iese..

TBstefan

leganar
Reaction score
29
Bro nu ai cum tu sa-mi dai mie gag a doua zi trebui sa imi dai gag atunci nu se da dupa o zi doua ca ti ai amintit tu acum ca am injurat eu, si in regulament nu scrie asa ceva cum a zis el mai sus ca am vorbit si cu Alex

TBstefan

leganar
Reaction score
29
salut,da se da gag daca injuri si iesi,iti ofera gah/mute cand te prinde pe server. Nu mai faceti prostii d-astea ca nu scapa nimeni daca iese..
eu am injurat pe chat si am mai stat 2-3 harti deci nu am iesit,nu trebuia sa iau eu gag azi la 20:50 pentru ieri,el a zis ca asa scrie in regulament am citit acel regulament de 3-4 ori si nu scrie nicaieri asa ceva.!

din viesel

leganar
Reaction score
9
CONTRA RECLAMAȚIE!!-injuri destul de mult mai ales seara, încerca să fi mai cumpătat și să nu mai ai astfel de limbaj!

ShEgOn96

leganar
Reaction score
38
am inteles ca injur mult dar aici este vorba de o reclamatie pentru greseala lui!! :))))
Care greseala?
Aratam unde tiam scris eu ca scrie in regulament?
Eu tiam zis ca se poata da si retro
Foarte interesant ca atunci cand e admin on nu injuri pe chat numai cand nu suntem noi on

TBstefan

leganar
Reaction score
29
Care greseala?
Aratam unde tiam scris eu ca scrie in regulament?
Eu tiam zis ca se poata da si retro
Foarte interesant ca atunci cand e admin on nu injuri pe chat numai cand nu suntem noi on
Stai tu linistit ca injur si cand e admin daca imi iau mute bine daca nu si bai bine si da tu ai zis ca scrie in regulament

ShEgOn96

leganar
Reaction score
38
Stai tu linistit ca injur si cand e admin daca imi iau mute bine daca nu si bai bine si da tu ai zis ca scrie in regulament
poi arata unde am scris eu?
arata o dovada
eu pt gag tiam pus dovada

Ioading

leganar
Reaction score
67
cum si voi vreti dovezi cand e vorba de o cerere unban/etc, asa si noi cerem dovezi cand a zis adminul "x" si ce a zis ..

TBstefan

leganar
Reaction score
29
cum si voi vreti dovezi cand e vorba de o cerere unban/etc, asa si noi cerem dovezi cand a zis adminul "x" si ce a zis ..
Oricum vreau sa ia masuri fondatorul ca in regulament nu scrie ca ai voie sa dai mute/gag a doua zi sau a treia

RaduMM

leganar
Reaction score
70
CONTRA RECLAMATIE, eu zic sa te multumesti cu gagul ala avand in vedere ce comportament ai pe forum ai merita silence

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back