O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Reclamatie ,,Nutzzu''

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

tunaru

leganar
Joined
Nov 23, 2019
Messages
47
Reaction score
1
Age
35
Numele dvs. : TuNaRu
Numele adminului reclamat: Nutzzu
Data si ora: 13-09-2020 ora 18:04:33
Motiv reclamatie:
Abuz de putere.[12.Injuriile aduse la adresa adminilor sunt sanctionate in functie de gravitatea situatiei, adminul poate acorda orice comanda pe care acesta o considera potrivita. (Sanctiune: MUTE/GAG/SILENCE/BAN 30 min- 7 zile ban )] . In contextul in care eu glumeam cu mariconi si jucam la zeus. Am primit ban pe 2 conturi.Nu am injurat pe nimeni si nu am fost reclamat niciodata pentru injurii aduse stafului.
Dovada :
119603766_3130802050379552_2069504074802739722_n.jpg
 
Last edited:

Nuutzzu

leganar
Joined
Feb 13, 2020
Messages
61
Reaction score
0
Age
28
Asa cum ti-am spus si pe ts, stiu ca ti-am dat banul pe nedrept, si cu riscul ca voi primii remove. Eu unul m-am saturat de chestiile urate pe care le faci pe server, mereu anti joc, mereu comportamentul ala de copil. Tu esti prieten cu toti adminii si pe majoritatea tu iti permiti sa-i injuri, cate gaguri iti dau eu pe saptamana? cate mute-uri?. A stai..."eu si inca 2-3 avem ceva personal cu tine" "tu faci atmosfera pe server sa aduni playeri" "din cauza restrictiilor noastre s-a golit serverul". Asa cum ti-am spus, m-am saturat sa te aud vorbim urat mereu, m-am saturat sa vad cum asteapta TOT serverul dupa tine, runda de runda sa dai tu un zeus, fara ca macar sa indeplinesti obiectivele, mereu sa ne luam la cearta si sa aud iar si iar...cum tu joci de 6 ani si cum tu esti mai presus decat ceilalti, cum tu trebuiesti lasat in pace sa faci ce vrei. Ce rost are sa ma mai cert cu tine? Ti-am explicat de 100 de ori aceleasi lucruri. Asa cum mi-ai spus, tu nu o sa ramai cu banul nu? Stai linistit nu sunt nici primul nici ultimul care pleaca din cauza ta:)). O sa-i propun curand lui Aliosa sa redenumeasca serverul Tunaru.laleagane.ro ca deh...sa fii Tunaru inseamna sa ai anumite privilegii. Ori primesti tu unban si iau eu remove ori invers:-? Asa am vorbit nu? E foarte simplu:))

P.S : Intradevar n-ai avut reclamatii ca ai injurat staff-ul, de aia ti-a dat Nick ban:))
 
Last edited:

tunaru

leganar
Joined
Nov 23, 2019
Messages
47
Reaction score
1
Age
35
Eu nu stau sa scriu romane ca tine asa cum si reclamatia nu prea am vrut sa o fac se si vede ca am facut la 2 zile dupa ce mi-ai dat ban permanent.1 eu nu injur doar glumesc e diferenta mare.2 din cate vad esti singurul admin care atunci cand intru eu pe servar stai spec si ma inregistrezi cand vorbesc faci screenshot la ce scriu dupa cum ai zis si tu ca ai 10 inregistrari cu mine.lucrezi la DIICOT si eu nu stiu.3 dupa tine ar trebui ca toti care se joaca pe servar sa fie ca la puscarie sa nu vorbeasca,sa scrie sa rada etc.
 

jogg

leganar
Joined
Mar 20, 2018
Messages
110
Reaction score
1
Nu o sa contest faptul ca atunci cand e tunaru pe server, se schimba dinamica jocului, multi jucatori au tendinta de a trece la zeus si altele. Dar nu vad in asta motiv de ban permanent.
E o chestie subiectiva asta. Din partea mea, Nutzu nu ar trebui sa primeasca remove / downgrade, si ii inteleg si lui punctul de vedere.
 

bing

leganar
Joined
Aug 14, 2019
Messages
113
Reaction score
11
Location
Bucuresti
Problema foarte mare este ca ai ajuns sa ai influenta foarte mare asupra jucătorilor si cand intri tu brusc toate echpa joacă la zeus. Nici mie nu mi se pare normal ca rundele sa treaca si voi sa stati într-un colț de harta la zeus. Nutzzu a recunoscut că este un pic cam mult permanent dar nu este prima dată când primești ban pt asa cv
Si inca un lucru de cand raspund persoane care nu fac parte din staff la reclamații =))))))))))
Oricum o sa primesti unban ca asa a fost mereu.
 
Last edited:

tunaru

leganar
Joined
Nov 23, 2019
Messages
47
Reaction score
1
Age
35
Si atunci de ce permanent. Daca vreti sa jucati tryhard exista competitiv, faceit etc nu ma poti obliga sa joc cum vrei tu sau altii pe un servar public atat timp cat este in inventar si o pot cumpara joc cu ea, e problema mea cum joc si in ce stil joc. Si in ceea ce priveste cum vorbesc eu pe servar nu cred ca eu vorbesc cel mai urat si injur mai sunt si altii care injura si nu sunt sanctionati de catre Nutzzu ca ii este tovaras si cand este intrebat zice ca se cunosc exact ca si la mine dar eu sunt sanctionat de ce ca nu sunt prieten cu el. Eu zic sa ne vedem de treaba si de jocul fiecaruia. Orcum astept unban daca depaseste 7 zile banul cer si sanctionarea adminului care ma banat pentru ca nu e in regulament
 

Nuutzzu

leganar
Joined
Feb 13, 2020
Messages
61
Reaction score
0
Age
28
Minti minti si iar minti un caracter foarte infect ai. 1: am spus ca am cel putin 10 demo in pc facute ALTOR JUCATORI in care se aude cum spamezi microfonu si vorbesti ca la usa cortului. 2. Nu te mai lega de ctn, ca aici cu el ai, intreaba l cate mute-uri a primit de la mine.:) Niciodata n am favorizat pe nimeni si nici n am s o fac. Nu o mai fa sa sune pentru tine, ca la atat esti bun. Dintre noi doi, eu am mai.mult cuvant ca tine:) n am fost eu cel care a promis de enspe mii de ori ca ma comport ca un om normal pe server si am facut contrariul. Mai mult nu am ce sa-ti mai zic. Pe serverul asta nu mai este loc decat pentru unul dintre noi. Va decide Aliosa, pana atunci sa vina si altii cu pareri.

Edit x2: Roman zici? Acum ti-l compun pe ultimul. Hai sa le luam pe rand zic. "Tu nu injuri". Deci sa intelegem ca esti prieten cu nick. Hai sa-ti reimprospatez putin memoria...acum vreo 2 luni, pe overpass, seara pe la 12. Intri pe server te batea Helix (il stie toata lumea), mi-l dai pe u@ iti raspund pe voice ca a fost verificat. Te bate iar, poc microfon "***** eu imi bag **** in masa asta are cod" , te atentionez verbal (la vremea aia, te cam lasam nu-ti prea dadeam gag-uri si mute-uri); te-ai ofuscat. S-a schimbat pe aztec, dau la vote 3 harti, schimb si imi sari in cap ca de ce schimb de pe aztec la 12 noaptea, ca asta au votat playerii , ca tu vorbesti cu Aliosa sa scoata plugin-ul ca oricum eu fac ce vrea **** mea. De cand ne luam noi pulele unul cu altul? Am facut liceul ala pe care l-ai abandonat impreuna? Atata timp cat te respect si iti vorbesc frumos imi raspunzi la fel:).
Tu ai prieteni in staff si iti permiti sa vorbesti asa cu ei. Hai sa vedem ce prieteni ai: https://laleagane.ro/forum/threads/825063-cerere-admin. Cererea ta, care a luat T/c cat mai repede sa nu te faci de ras. 1 ba, 1 nu ti-a dat un pro, intradevar te ai bine cu stafful.
Dupa ce ti-am dat ban permanent mi-ai spus pe ts ca eu si inca 2-3 suntem degeaba ca admini aici te refereai la bing small si inca 1-2 probabil ca noi avem ceva cu tine, si ca restul, mi l-ai dat pe Eula ca exemplu, sunt admini buni care isi fac treaba. Asta dupa ce ai spus tot acum cateva luni iti aduc aminte, tot pe ts eram eu tu si Arabul ca 70% dintre adminii de pe server sunt incompetenti si degeaba si ca tu i-ai pune sa stea DOAR spectatori cand intra pe server, ca asta trebuie sa faca un admin.:)
Tu ai privilegii ca joci de 6 ani..sau de cat vrei tu, habar nu am, pe server. Iti aduc aminte ca mai sunt playeri vechi, de ani buni, care nu au avut problemele, *****urile, discutile pe care tu le ai si le pornesti. Cu ce sunt ei mai presus? Cu nimic. Doar ca tu ai noroc cu ingerul tau pazitor sa-i spunem asa..Aliosa:). Cate banuri peste banuri ti-a scos? Zeci. Silence-ul de la Small de 25 de zile, cine ti l-a scos? Tot el. Ce ai facut dupa? Nimic, ai continuat sa te comporti la fel:)
Doar eu am ceva cu tine? Nu Tunare, te inseli, multi au ceva cu tine, doar ca eu sunt mai incapatanat, si multi din staff au renuntat sa-si mai bata gura pentru ca stiu ca nu se rezolva nimic, degeaba se iau la cearta cu tine, degeaba esti sanctionat pentru ca iar intervine ingerul tau pazitor:) Sti ce zic?
Ce ai impresia ca rezolvi? Ti-am mai spus si iti repet, sunt constient de absolut tot ce fac si iti spun:). binenteles ca o sa iei unban, si eu voi pleca, dar asta n-are relevanta, au plecat altii si altii, care chiar insemnau ceva pentru serverul asta:),cred ca stie toata lumea la cine ma refer, altii care erau mult mai mari ca mine, si tu ai ramas. Si la fel o sa se intample. Or sa mai fie persoane in staff cu care te vei mai certa, si vor pleca aia si tot asa. Pentru ca parazitii sunt persistenti, dar probabil ca la un moment dat isi va da si Aliosa seama ca ar fii cazul sa arunce gunoiul de pe server. Asta fiind tu binenteles. Oare dintre toti astia care am plecat, ma toti am fost prosti? Si tu destept? Oare toata lumea asta care s-a certat cu tine, a avut ceva personal cu tine si tu ai fost usa de biserica? Ti s-a urcat protectia la cap Tunare. Ce mi-ai spus pe ts? "nu-mi fac griji eu primesc unban" ai ajuns s-o spui cu atata siguranta incat ai inceput sa te crezi vr-un smecher ceva:) Desii cand e Aliosa pe camera cu tine n-ai atata curaj si te faci mic, atunci numai latri si numai dai din labe ca tu tai si faci.
Hai sa vedem ce fel de om esti tu:) Inainte sa incep sa-ti trantesc gaguri si mute-uri te avertizam verbal, mereu, pe microfon. Ce spuneai mereu? "Nutzule eu promit ca nu o sa mai vorbesc urat dar te rog sa te uiti si la restul". A 2a zi? la fel. Dupa ce ai inceput sa iei banuri? "Eu nu o sa mai intru pe server", a 2 a zi? Online pe server. Chiar si reclamatia asta si disperarea asta pe care o arati? ce mi-ai spus dupa ce ti-am dat ban? "Eu nu o sa mai intru pe server, nici nu-ti fac reclamatie stai linistit." Serios? Pai tu esti un pervers si un fatarnic ma prietene:) Si nu faci doar cu mine asta, faci cu multi. Numai juca ma frate, dute si fa-le zilele negre altora:). Tu nu vezi ca vorbesti ceva si faci altceva.
Legat de tryhard. Ti-am mai explicat de 10 ori da chiar esti batut in cap n-am ce-ti face. Daca eu fac tryhard pe server, nu incurc pe nimeni intelegi? Ba dimpotriva, motivez. Cand tu joci la zeus tot serverul sta dupa tine. Eu daca fac tryhard incerc sa indeplinesc obiectivele. Tu ce indeplinesti? Satisfactia ta de a imi ***e mie 2 minute din viata runda de runda. Prea faci ce vrei si prea sus ai inceput sa te crezi myfriend:)
De ce mereu cand primesti banuri , silence...etc eviti sa faci reclamatii? Te duci ca o fufa sa plangi la Aliosa ca small a fost rau cu tine si ti-a dat 25zile silence. Pentru ca sti cine a fost de vina. Pentru ca stii ca nu ai argumente de castigat. Acum de ce ai facut? Pentru ca ti-am dat pe nedrept. Pentru ca in regulament limbajul e prevazut cu 7 zile maxim ban. Logic ca ai facut:) Dupa cum spuneam, esti un pervers si un fatarnic prietene. Vezi ca ai 30 de ani si nu sti ce inseamna sa fii barbat ma:)
Mai lasa "glumele" cu stafful si invata putin respect. Stim toti ca vrei doar sa pari ca esti si tu prieten cu adminii..ca esti cineva. Stai linistit, esti un nimic, respectul se castiga.
Sper ca te-a satisfacut "romanul" meu, care apropo, nu este un roman. Treaba asta prietene...se numeste dezvoltare si argumentare.
Romanul e ceva ce mintea si vocabularul tau cere cu disperare...si daca din greseala te apuci sa citesti vr-unul..ia-l si pe Pensionarul tau si cititi impreuna..ca poate invata si el cum se articuleaza un cuvant.
Si nu-mi mai trimite copii de 12 ani (rares) pe server, sa ma ia pe mine la rost, de ce ti-am dat ban:)
Ai probleme, mari de tot. Ca si in reclamatia precedenta, recomand sa apesi pe butonul roz: https://www.doctor-psi.ro/?gclid=Cj...GzL1zf-iWVJU5HNavOcbrx1JGMhlK-DRoCvOIQAvD_BwE
 
Last edited:

tunaru

leganar
Joined
Nov 23, 2019
Messages
47
Reaction score
1
Age
35
,, Eu zic puțin respect. Eu personal nu te-am jignit ,,caracter infect, usa cortului'' Cred ca dramatizezi prea mult situatia. Referitor la cei care injura nu am dat nume daca ai dat tu inseamna ca imi dai dreptate si imi confirmi ca asa e. Chestia ca ai mai mult cuvânt ca mine sau ca ori tu ori eu aici se vede ca vrei sa fi mai mult decat iti permite gradul.
 

Nuutzzu

leganar
Joined
Feb 13, 2020
Messages
61
Reaction score
0
Age
28
Respectul se castiga prietene, ce nu intelegi? Vrei sa ne certam in privat sau de ce imi dai reply cu 2 cuvinte la tot ce spun? Doar atat poti? In concluzie acum se tace si se asteapta verdictul, pe care il stim toti:))
 

tunaru

leganar
Joined
Nov 23, 2019
Messages
47
Reaction score
1
Age
35
Cred ca ai probleme suferi de ne bagare in seama de ce nu ai publicat si in cancan poate acolo deveneai mai cunoscut hai sa încheiem discutia aici.
 

tunaru

leganar
Joined
Nov 23, 2019
Messages
47
Reaction score
1
Age
35
Astept unban si sancționarea adminului care ma banat. Pentru greșelile mele din trecut am platit am primit gag ban etc. Acum tu ai gresit si ai recunoscut si vreau sa vad ca iti asumi greșeala. Pentru ce am facut eu nu se da ban permanent asa scrie in regulament deci abuz de putere.
 

jogg

leganar
Joined
Mar 20, 2018
Messages
110
Reaction score
1
Va rog sa va abtineti amandoi de la a adauga comentarii noi. O sa discut cu Aliosa, Small si Vermi, si vom reveni cu o decizie.
 
Last edited:

tunaru

leganar
Joined
Nov 23, 2019
Messages
47
Reaction score
1
Age
35
Ți-am citit toate jignirile tale față de mine. Te-aș ruga sa vorbești asa cu prietenii tai si cu familia ta. Nu am mâncat amândoi din aceiași farfurie.
 

tunaru

leganar
Joined
Nov 23, 2019
Messages
47
Reaction score
1
Age
35
Sper ca ai vazut ca nu sunt protejat,, Domnul Nutzzu''asa cum zici tu.
 

tunaru

leganar
Joined
Nov 23, 2019
Messages
47
Reaction score
1
Age
35
Caracter infect de unde si pana unde ne permitem glume Domnul Small pastreaza vocabularul asta cu ai tai acasă
 

jogg

leganar
Joined
Mar 20, 2018
Messages
110
Reaction score
1
Vad ca toti cei 3 fondatori au dat contra unban.
Ma adaug si eu la lista.
Ban-ul ramane -> T.C.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top