O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

IN ASTEPTARE Reclamatie Extazzy

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

FLAME SHADOW

leganar
Reaction score
2
Nick-ul tau : Flame Shadow
Nick-ul Adminului sau Player-ului ( Exact ): Extazzy
Steam ID-ul Numeric al Adminului sau Player-ului : https://steamcommunity.com/profiles/76561199019526394
Motivul Reclamatiei :
Eram pe mapa inferno si au inceput 3 persoane ( siuhy , grasu classic si inca o persona ) sa injure de natiunea moldoveneasca, sa zica numai ce nu au invatat la lectia de biologie despre organele genetale a partii masculine si femenine in adresa la familia mea :D , sa incerce sa imi imiteze accentu cu scopu de a ma discredita s.a . Ma rog , am inteles ca aici nu ai cu cine sa vorbesti am scris pe chatul adminilor ca extazzy sa intre la partea de CT fiindca sunt persoane care injura in continui si sa actioneze intr-un fel .

Dupa ce 3 runde au trecut dupa ce eu i-am scris , team_balancer l-a mutat pe extazzy la CT ( nu ca eu i-am scris pe @ si el a reactionat ) . Cand el a venit a stat cateva secunde si aia tot injurau iar eu le spuneam ca cu voi nu are sens de vorbit , ori un perete ori voi , e tot aceeasi . Iar peste cateva secunde ii zic la admin : " Na , uita-te cum astia vorbesc " , si nici nu am reusit sa continui cum imi iau eu silence de la extazzy
Motivul pentru care ai luat ban : Intreba-ti adminul , el nu a scris motivul cand a scris comanda silence in chat .
Dovada screenshot la tot:

Attachments

• 2023-05-26 16_04_37-Window.png
    2023-05-26 16_04_37-Window.png
    15.6 KB · Views: 27

ValiPolarBear

leganar
Reaction score
121
O sa vorbesc cu adminul in cauza,si o sa vedem care e problema, pentru siuhy ala confirm si eu ca auzisem ceva ieri pe server de la el,dar am trecut si eu cu vederea ca se calmase cand a vazut ca am grad,de ceilalti 2 nu stiu.
Edit:Am rezolvat in privat cu flame, cei 3 ,,rasisti'' au primit toti 3 silence 24h,daca continua primesc ban permanent.

REZOLVAT T/C.

Last edited:
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back