O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

IN ASTEPTARE Reclamatie Deveck

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

FLAME SHADOW

leganar
Reaction score
2
Nick-ul tau : Flame Shadow
Nick-ul Adminului sau Player-ului ( Exact ): Deveck
Steam ID-ul Numeric al Adminului sau Player-ului : https://steamcommunity.com/profiles/76561199052264322
Motivul Reclamatiei :
Ma jucam pe sv ( mapa mirage ) si fara pretext/motiv incep sa fiu numit in toate felurile de un player ( Bob ) , ca sunt moldovean , sa incerce sa-mi imiteze accentu , de familie sa vb si toate caracteristicele care le-a invatat ca pe Tatal Nostru + dupa cum el spunea se crede un superior ca nationalitate, ceea ce mai inseamna Übermensch .
In momentul ala erau 2 admini chiar pe sv : Deveck si Andreea . Nici unul din ei in nici-un fel nu au reactionat , presupun din motivul ca se stiu intre ei . Pe mapa urmatoare ( overpass ) la fel la inceput de meci s-a continuat , adminii fiind in stare de repaus cand trebuie sa isi faca treaba . Ba mai mult , adminul Deveck , a inceput si el direct sa se implice in cazul dat , dar de partea paratului .
Dovada :
*DEAD* Bianca nebuna mea Deveck europa : el
[Store] You earned 5 credits for playing on the server.
bob‎ : culcat
*DEAD* Bianca nebuna mea Deveck europa : e
*DEAD* Bianca nebuna mea Deveck europa : moldovan
*DEAD* bob‎ : :)) .
Erau si mai multe expresii din partea lui " dute wai si fa parjoale wai , si fasi wai aici ". Copy nu le-am mai facut devreme ce am inteles ca nu mai are sens sa imi bat capul cu asa lucruri inca . La fel au fost si din partea lui Bob .

Probabil pentru unii , regulamentul adminilor este o hartie care se foloseste la baie , dar ma rog , de facto sunt regului in care e scris : " Adminii au obligatia de a supraveghea buna-functionare a serverului... / Adminii care continua sa joace in loc sa se ocupe de acest aspect se va considera actiune efectuata in detrimentul serverului si se va sanctiona corespunzator /
Adminii se supun atat acestui regulament precum si regulamentului jucatorilor - iar de aici punem sa extragem si urmatoarele reglementari " nerespectarea regulilor poate duce la banarea temporara sau permanenta a userilor.Regulamentul este valabil pentru toti jucatorii,VIP,membrii STAFF /

Limbajul este unul dintre caracteristicile ce definesc o persoana, insa nu si pe internet /
Puteti folosi orice tip de cuvant obscen atat timp cat nu este adresat unui membru activ la joc, unui administrator sau unui detinator /
Limbajul agresiv in contradictoriu cu alt participant la joc va fi sanctionat cu gag/kick/ban in functie de caz " .

Eu inteleg ca pe acest server poti sa ai admin de la 15 ani si ca la varsta asta teoretic copilul are capacitate de discernamant deja de un an , dar asta nu e scuza sa stai cu mainele in buzunar si sa te faci ca " eu sunt mic si nu stiu nimic " . Cu totii putem sa fim eroi in fata monitorului si pana la orele 19:00 cand va vin parintii acasa .

P.S : Nu e prima data cand fac reclamatie la admini pentru actiuni necorespunzatoare in privinta playerilor de alta nationalitate , pana in prezent nu stiu daca adminul precedent fuse-se sanctionat sau nu . Dar daca la voi in comunitatea serverului e obisnuit sa ignorati si sa va bagati piciorul in alti playeri de alta nationalitate va rog sa scrieti undeva pe forum , ca este o cutuma ( obicei ) sau ca este permis asta , ca sa nu mai pierd timpul cu birocratia asta .

Jibrill

leganar
Reaction score
13
Răspunsul meu este la reclamația asupra playerului

DisTraTuL

Europa.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS:GO
Reaction score
209
Website
sourcebans.ro
Am inteles ca si matale Flame Shadow ai anumite probleme. Am reclamatii de la baieti ca si tu faci acelasi lucru pe server in continuu. Asa ca primesti WARN pentru comportament. Nu cred ca se cad masuri.

FLAME SHADOW

leganar
Reaction score
2
Distratule spre deosebire de copii pe care ii ai ca admini , la mine mentalitatea e total diferita . Daca tu faci aluzii ca eu le-am raspuns inapoi la jignirile lor , asta se numeste ca auto-aparare . Balade si legende cu balauri sunt multe si nevrute , depinde din ce sursa te informezi .
Iti dau un exemplu mai simplu ca in viata reala :

A venit un hot la magazin si i-a zis casierului sa ii dea toti banii din casa pe care ii care , in caz contrar il va omori cu arma de foc .
Casirierul prin anumite circumstante a reusit sa-l neutralizeze pe agresor , luandu-i arma si spunandu-i daca el ( hotul ) va mai face o miscare impotriva lui , il va impusca .

Politia care a venit la fata locului ( chemata de casier ) a constatat ca hotul va fi tras la raspundere pentru tentativa neconsumata a infractiunii . Dar organele legii , prin gandirea lor cosmica si uluitoare, au decis sa-l traga si pe casier la raspundere devreme ce el l-a amenintat pe hot cu moartea in caz ca va face miscari dubioase cand acesta a fost neutralizat ( ceea ce in viata reala nu se intampla niciodata , fiindca legitima aparare este una din cauzele care inlatura caracterul penal al faptei ) .

Prin acest exemplu te-am demonstrat pozitia ta .

DisTraTuL

Europa.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS:GO
Reaction score
209
Website
sourcebans.ro
Nu mai face pe viteazul si data viitoare vino cu print la chat sau cu demo prin care sa iti dovedesti acuzatiile. In caz contrar sunt determinat sa imi sustin adminii. Ai grija cum te comporti. Daca nu iti convine te rog sa alegi alt server, pentru ca nu am chef de scandalagii. TC

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back