O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Reclamatie Catalin

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

legit112

leganar
Reaction score
0
1. Numele tau ( din joc ) : legit
2. Numele celui reclamat: Catalin (moderator)
3 . SteamID : STEAM_0:0:464356996
4. Motiv: Buna seara,
As vrea sa incep prin a va lauda server-ul si comunitatea, dar din pacate acest admin nu merita sa fac parte din stafff.
In primul rand, am jucat foarte bine pe server si am facut 53 de killuri aproximativ, iar apoi acest moderator Catalin a inceput sa ma avertizeze ca trebuie sa imi dau reset la scor si nu intelegeam de ce. Mai mult, m-a avertizat ca va face ceva in privinta asta si in mod repetat l-am intrebat ce, dar nu a vrut sa-mi zica iar dupa 2 minute, in care nu ma ruga frumos doar ma ameninta repet :ca daca nu dau reset se va intampla ceva. Astfel, mi-a dat ban. Din ce stiu acest lucru s-a intampla quote ,, scoti playerii de pe server", dar daca e sa ne gandim asa doar prezenta me ca ii omoram, nu consider ca killurile afectau cu ceva gandirea lor si i-am spus exact acest lucru.
In ultimul rand, cred ca ar trebui ori sa-i fie dat un warn ori sa treaca prin regulament si prin activitatea de a fi moderator, iar comportamentul acestuia nu pare sa fie unul a unei persoane mature, care sa merite acest grad.
Cu drag, legit!
5. Dovada: Nu am o dovada, deoarece aceasta intamplare a avut loc pe voice chat, iar eu nu filmez fiecare secunda, dar sunt 100% ca va confirma acest lucru
6. Alte detalii:nu m-a avertizat ca primesc ban sau ce se va intampla doar ca rezolva el

AM3L1N1

leganar
Reaction score
11
Am fost acolo, nu te-a amenintat ca se intampla ceva daca nu asculti, ramane de asteptat raspunsul lui major sau al lui naky dupa ce examineaza ei lucrurile in amanunt.
+caracterul toxic fata de el cu privire la varsta si la faptul ca denigrez serverul cum ca platim bani pt grade si dupaia sa lauzi in reclamatie serverul lasa de dorit.cam ipocrit

Last edited:

legit112

leganar
Reaction score
0
O sa-ti raspund la acest reply:
1) Poate amenintat nu e cuvantul potrivit, dar intr-un fel asta a facut si nu mi-a zis, care va fi rezultatul, iar ban nu m-am gandit niciodata pt asa ceva.
2) Am fost putin toxic, deoarece imi zicea sa nu ridic voicea, insa el fix asta facea, iar dupa l-am intrebat de varsta, deoarece mi s-a parut ca nu puteam sa ma inteleg cu el si m-am gandit ca nu este destul de matur.
3) Am intrebat daca a platit pt grad, deoarece ( imi pare rau ca spun asta) parea incapabil sa rezolve o situatie atat de simpla cu cateva raspunsuri la intrebarile mele, iar efectul a fost ca eu sa primesc ban
4) Nu sunt un caine sa ascult de o porunca de genul ,, da reset la scor" si dupa ca nush ce face , poate nu a fost amenintare, dar ceva in genul asta a zis
O seara frumoasa!

Catalin09

leganar
Reaction score
28
Salut! Banu a fost da dat de mn nu a fost nici o amenintare team rugat de nenumarate ori da te rog rs droarece sunt playeri nu asa de buni ca tn si vor iesi nu a fost nici o amenintare iar ai inecput sa ma denigrezi sa tipi in microfon sa ma injuri pe mn si pe colegi mei care erau de fata imi cer scuze dar daca nu am o varsta matura cum ai zis tu nu inseamna ca nu ma pot descurca sau alte chesti care le face alt coleg de al meu din staff eu atat am avut de zis acum asteptam pe naky si major sa vada daca eu am fost devina cu ce am facut in aceasta privinta!Multumesc!

legit112

leganar
Reaction score
0
Salut! Banu a fost da dat de mn nu a fost nici o amenintare team rugat de nenumarate ori da te rog rs droarece sunt playeri nu asa de buni ca tn si vor iesi nu a fost nici o amenintare iar ai inecput sa ma denigrezi sa tipi in microfon sa ma injuri pe mn si pe colegi mei care erau de fata imi cer scuze dar daca nu am o varsta matura cum ai zis tu nu inseamna ca nu ma pot descurca sau alte chesti care le face alt coleg de al meu din staff eu atat am avut de zis acum asteptam pe naky si major sa vada daca eu am fost devina cu ce am facut in aceasta privinta!Multumesc!
nu am injurat , asta este o mare minciuna. Stiu ca poate nu am fost calm, dar nu am injurat.

dekra1

leganar
Reaction score
33
Hai noroc daca vrei sa transpiri esti invitat sa meri pe mm sau faceit , acest sv este la inceput , nu ne permitem sa pierdem 5 oameni ca ai tu chef sa uzi tricouri .
Banul a fost dat de catalin cu acordul meu .
banul va expira curand , te sfatuiesc ca pe viitor sa vii pe server for fun , daca vrei sa transpiri intra pe faceit .

Seara buna .

Reclamatie nefondata , T/C

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back