O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

IN ASTEPTARE Reclamatie Bob

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

FLAME SHADOW

leganar
Reaction score
2
Nick-ul tau : Flame Shadow
Nick-ul Player-ului ( Exact ): Bob
Steam ID-ul Numeric Player-ului : https://steamcommunity.com/profiles/76561199510041182/
Motivul Reclamatiei : Actiuni intentionate spre atatarea diferentierii , dezbinarii nationale si etnice .
De data asta am facut si o reclamatie indreptata si spre persoana care insa-si e " personajul principal " al istoriei . Toate detaliile sunt expuse in reclamatia adminului Dereck care este cu un topic mai in jos . Dar in linii generale jucatorul a inceput sa ma injure despre ce nu a mai incaput in memoria lui interna despre natiunea moldoveneasca , cum el se crede mai presus ca nationalitate, cum el foloseste organelul genetal ( dar dupa cum el s-a expus ca reprezentat al partii masculine este clar ca nu stie procesul de fapt haha ) , imitarea accentului s.a .
Persoana in cauza nu e la prima abatere cand isi manifesta in public ideologia si un admin sa nu reactioneze , mai fusesera cazuri .

Jibrill

leganar
Reaction score
13
Deja se ajunge prea departe cu denigrarea, rasismul și așa mai departe. Propun sa se bage o regula noua: cine denigreaza, aduce insulte asupra unei persoane in legătura cu naționalitatea sau etnia sa sau are intenția de a denigra o naționalitate sa fie Banat permanent

mrsleep

leganar
Reaction score
6
Cu toate ca nu ai o dovada video in care se vede faptul in sine eu te cred, ar trebui sanctionat, am observat de multe ori comportamente de genul asta.

DisTraTuL

Europa.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS:GO
Reaction score
209
Website
sourcebans.ro
Se mai faci glume de acest gen pe server si nu cred ca ar trebui sa bagam o regula. Exista doar cea cu insulte aduse unui admin sau a unui player care se sanctioneaza. Daca se repeta aceste insulte atunci luam masuri. Fara niste dovezi solide nu putem sa luam o masura concreta pentru ca nu am fost pe server. Nu o sa transformam serverul acum intr-unul nationalist sau pro lgbt. Haideti sa fim mai intelegatori. Daca cineva se ia de noi probabil ca nu se ia degeaba ci cauza sa o cautam la noi insine. Spor la joc!

FLAME SHADOW

leganar
Reaction score
2
Daca s-a ajuns sa se compare actiunile intentionate spre discrimanarea fata de nationalitate cu lgbt-ul cred ca nici nu are sens sa iti raspund la aceasta postare a ta ahahha .
Daca iti doresti ca fondator sa faci dreptate poti sa-i aduni pe toti pe ds si acolo sa vorbim , poti sa intrebi si jucatorii care au trecut de pragul de 18 ani ce comportament am eu pe server si ce atitudine am eu fata de persoane care au o atitudine normala si neutra fata de mine

FLAME SHADOW

leganar
Reaction score
2
Postarea precedenta e inchisa , este clar cu atitudinea ta atunci . Nu sunt o persoana care " sa bata capul " . Daca vrei poti sa-l intrebi pe ValiPolar care singur sa convins in cazul precedent ca nu sunt o persoana care sa inceapa o discutie fara sa se intample ceva real

FLAME SHADOW

leganar
Reaction score
2
Cu toate ca nu ai o dovada video in care se vede faptul in sine eu te cred, ar trebui sanctionat, am observat de multe ori comportamente de genul asta.
Sa iti zic sincer eu am scris comanda record demo1 , si dupa stop am scris in consola . Dupa m-am uitat in mapa replays din cs go , dar nu am gasit nimic salvat inafara de un meci de mm de bine descarcat mai demult . Nu stiu daca comenzile astea mai sunt valabile sau cel mai probabil eu am scris ceva gresit comenzile in consola ( au trecut 2 ani de cand nu le-am folosit ) .

Reaction score
4
Da unele glume le înțeleg și eu dar cand se depășește limita bunului simt și începe cu glume adresate la familie chiar dacă ești moldovean cum sunt și eu chiar dacă ești roman și admini mai și rad împreună cu ei ce sa facem. Admini trebuie sa deie un exemplu sau ce ar fi luam și noi exemplu lor sa fac e mișto de ceilalți.
Bob și aseară ma injura de morți ca îs moldovean prost etc.
Nu trebuie ban permanent doar un silence de 10 zile și se liniștește.

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back