O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

RESPINSA Reclamatie Anna

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

LoopyB

leganar
Reaction score
0
Nick-ul tău: Loopy
Nick-ul admin-ului reclamat: QueenAna
Data & Ora: 19:24
Motiv: Suferinte
Dovadă (obligatorie): Pur si simplu am intrat pe server. Cineva a zis pe chat "ce gay e loopy asta" probabil fiindca ma jucam cu aug.
Ana a zis sunt de acord pe voice (aveam alt nume si probabil nu si-a dat seama fiindca sunt sigur ca nu raspundea asa).
Dupa am zis decat "de ce zici asta" si dupa "ce oamenii" pe chat si mi-am luat ban de o ora pe motiv de suferinta. Adica nu vad rostul ban-ului asta.
Mi se pare abuz de admin.
Si dovada cu poza/video nu am. Sa vina admin-ul cu dovada fiindca el a dat ban-ul. Sau sa se verifice logs.
Alte precizări: Multe gag-uri date aiurea de adminul asta. Anterior cineva ma intreaba la misto "cum nici cu glocku nu reusesti
sa ma bati?" eu zic "fiindca stai baza" tot la misto si ma trezesc cu gag de 5 minute.

Annaqueena

mademoiselle
Reaction score
31
Buna, ti am dat ban pentru ca nu te potolesti,era si coffe pe server.In primul faci misto uri ne scoti ochii ca ti dam gag ca spui pe chat ca sunt camperi cu pretextul ca doar ai zis si te am atentionat ca ai [email protected] al 2 rand ne conmentezi pe profiluri ca suferim si ca avem deagaba admin si ca nu ne facem treaba 3 la mana suferi ca iei gag “pe degaba” cand tu injuri si iei la misto adminii mai am de spus dar cred ca e de ajuns.Iti mai spun inca o data ai grija cu comportamentul fata de admini,adminii nu sunt jucariile tale,si misto urile cu mine nu ti merg eu nu ti permit sa fii mitocan asa ca ai grina mare la conportament,te am mai avertizat dar vad ca e degeaba.

LoopyB

leganar
Reaction score
0
Buna, ti am dat ban pentru ca nu te potolesti,era si coffe pe server.In primul faci misto uri ne scoti ochii ca ti dam gag ca spui pe chat ca sunt camperi cu pretextul ca doar ai zis si te am atentionat ca ai [email protected] al 2 rand ne conmentezi pe profiluri ca suferim si ca avem deagaba admin si ca nu ne facem treaba 3 la mana suferi ca iei gag “pe degaba” cand tu injuri si iei la misto adminii mai am de spus dar cred ca e de ajuns.Iti mai spun inca o data ai grija cu comportamentul fata de admini,adminii nu sunt jucariile tale,si misto urile cu mine nu ti merg eu nu ti permit sa fii mitocan asa ca ai grina mare la conportament,te am mai avertizat dar vad ca e degeaba.
Ce legatura are Cofee cu asta? Nu inteleg. Si Cofee iesise de o ora cand ai dat tu ban-ul.

Misto-uri fac doar cu persoane care fac misto-uri la randul lor. Si n-am facut nici un misto azi. Doar mi s-a parut ciudat cum Cofee isi batea joc de numele unui player si cand ala a raspuns a primit ban.

Nu iti scot ochii cand imi dai gag. Mi se pare doar absurd cand faci asta pe motive foarte ciudate. Nu a zis nimeni nimic cand mi-ai dat gag ca ma certam cu Cristi sau cand mai injur. Am probleme cand il dai pe nimicuri. Un om ma intrebat cum de nu reusesc sa il omor nici cu glocku si i-am raspuns si eu l-a misto la faza cu camp si tu imediat gag.

Faza cu profilele e amuzanta. Nu are legatura cu serveru. Si nu am injurat niciodata un admin, dovada la asta e ca aveam ban permanent pe server daca facem lucrul asta, deci nu mai inventa chestii. Ca ma injur cu playerii care si ei injura la randul lor asta e altceva. Dar ei nu sunt admini, sau nu stiu, poate a luat Cristi admin mai nou.

Si ma rog deviem de la subiectul mult. Eu vorbesc pe ce mi-ai dat ban azi. Nu pe ce s-a intamplat mai devreme, ieri ori saptamana trecuta. Mi-ai dat ban cand cineva m-a facut gay si tu erai de acord cu asta. Eu am raspuns doar cu ce oamenii si mi-ai dat ban. De ce ai facut asta?

D4rkk

leganar
Reaction score
1
Salut. În primul rand încă n am avut ocazia sa te cunosc pe server însă am auzit la ceva playeri plângeri înainte sa intru eu în staff, din asta deducem faptul ca nu ai un comportament tocmai ok.
În al doilea rand, mi se pare ok sancțiunea acordata având în vedere comportamentul tău de care se plânge serverul ca îl ai.
Deci nu înțeleg ce rost ar mai fi avut aceasta reclamație dacă faci ce faci pe server.
Nu vreau sa mi dau prea mult cu părerea dar până la urmă nu cred ca acei playeri se plâng degeaba pe server.
Asa ca eu voi fi CONTRA acestei reclamatii.
Seara frumoasa.

LoopyB

leganar
Reaction score
0
Salut. În primul rand încă n am avut ocazia sa te cunosc pe server însă am auzit la ceva playeri plângeri înainte sa intru eu în staff, din asta deducem faptul ca nu ai un comportament tocmai ok.
În al doilea rand, mi se pare ok sancțiunea acordata având în vedere comportamentul tău de care se plânge serverul ca îl ai.
Deci nu înțeleg ce rost ar mai fi avut aceasta reclamație dacă faci ce faci pe server.
Nu vreau sa mi dau prea mult cu părerea dar până la urmă nu cred ca acei playeri se plâng degeaba pe server.
Asa ca eu voi fi CONTRA acestei reclamatii.
Seara frumoasa.
Salut. Pai si ti se pare okay sa raspunzi aici daca nu ma cunosti?

Adica nu vad ce aduce in plus comentariul tau. Nu ma cunosti, nu ai fost prezent cand s-a dat ban-ul, nu vorbesti
despre faptul in sine... deci de ce raspunzi aici? Doar ca sa dai contra ca sa te pui bine cu altii?

De ce e asa de mult off topic pe aici?

Am facut reclamatia asta si pana acum nimeni nu a vorbit despre ban-ul in sine. Se vorbeste doar despre cum ma comport pe server. Nu mi se pare
normal. Daca era o problema cu faptul cum ma comport pe server luam ban acu 3 zile. Am luat ban pe motivul pe care l-am mentionat.

Annaqueena

mademoiselle
Reaction score
31
Te as ruga sa nu nu m ai raspunzi aici si sa astepti parerea adminilor.Multumesc

Annaqueena

mademoiselle
Reaction score
31

Adica nu vad ce aduce in plus comentariul tau. Nu ma cunosti, nu ai fost prezent cand s-a dat ban-ul, nu vorbesti
despre faptul in sine... deci de ce raspunzi aici? Doar ca sa dai contra ca sa te pui bine cu altii?

Am facut reclamatia asta si pana acum nimeni nu a vorbit despre ban-ul in sine. Se vorbeste doar despre cum ma comport pe server. Nu mi se pare
normal. Daca era o problema cu faptul cum ma comport pe server luam ban acu 3 zile. Am luat ban pe motivul pe care l-am mentionat.D

Annaqueena

mademoiselle
Reaction score
31
Nu ma cert cu tine dar daca ai pus reclamatie aici,adminii isi dau cu parerea fata de raclamatia data de tine si te as ruga sa nu mai raspunzi aici si sa astepti celelalte pareri..multumesc.Nu ti a cerut nimeni parerea.

D4rkk

leganar
Reaction score
1

normal. Daca era o problema cu faptul cum ma comport pe server luam ban acu 3 zile. Am luat ban pe motivul pe care l-am mentionat.
Și ție ți se pare normal sa te frustrezi asa? Toată lumea se plânge de tine pe server și sunt nevoit sa ți răspund ca staff fie ca te cunosc, fie ca nu, în funcție de conținutul reclamației. Se deduce din comportamentul tău din aceasta cerere cât de imatur ești. Ti am dat contra deoarece consider ca admin-ul a procedat corect acordandu-ti aceasta sancțiune avand în vedere ca lumea se plânge de tine pe sv. Dacă era sa mi dau cu părerea aiurea puteam spune ca "da, Anna are dreptate pt ca am fost prezent la cele intamplate" dar tot ce pot zice e ca lumea se plânge de tine și ca se deduce din comportamentul tău de ce ai luat banul. Seară faina.

LoopyB

leganar
Reaction score
0
Te as ruga sa nu nu m ai raspunzi aici si sa astepti parerea adminilor.Multumesc
Eu stiu ca pe un post de reclamatie raspunde cel care a facut reclamatia, acuzatul, adminii care erau on pe server si ownerii. Deci nu vad de ce nu as raspunde cand vad ca se baga in discutie persoane complet pe langa situatie. Multumesc.

Și ție ți se pare normal sa te frustrezi asa? Toată lumea se plânge de tine pe server și sunt nevoit sa ți răspund ca staff fie ca te cunosc, fie ca nu, în funcție de conținutul reclamației. Se deduce din comportamentul tău din aceasta cerere cât de imatur ești. Ti am dat contra deoarece consider ca admin-ul a procedat corect acordandu-ti aceasta sancțiune avand în vedere ca lumea se plânge de tine pe sv. Dacă era sa mi dau cu părerea aiurea puteam spune ca "da, Anna are dreptate pt ca am fost prezent la cele intamplate" dar tot ce pot zice e ca lumea se plânge de tine și ca se deduce din comportamentul tău de ce ai luat banul. Seară faina.
Ce frustare? Ti-am raspuns doar. Nu ma intereseaza cine se plange si nici pe tine nu ar trebuii sa te intereseze.

Ca admin trebuie sa raspunzi doar pe lucrurile prezentate. Aici nu a fost prezentat nimic de catre adminul Ana, deci pe ce dai contra? Pe auzite?

Si crede-ma ca e mai grav sa dai contra pe motivul "am auzit pe discord ca se plange lumea de Loopy". Raspunde la ce ai in fata.

Seara faina.

llgDMG

leganar
Reaction score
57
Bun, nu stiu povestea din spatele acestei reclamatii si nici nu vreau sa o stiu. Din ce scrieti voi aici, e fiecare cu povestea lui si nu se leaga nimic. Dar din ce am inteles au gresit ambele parti .
Avem un regulament atat pentru jucatori cat si pentru admini si niciunul dintre voi nu l-ati respectat.
Nu cred ca era necesar ban pentru chestiile mentionate mai sus @Annaqueena, se putea rezolva totul cu gag/mute/silence urmat de ban daca se spama chatul pt admini.
Iar tu @LoopyB daca ti-ai fi vazut de treaba ta sunt convins ca nu avea nimeni treaba cu tine. Data viitoare iti sugerez sa faci reclamatie dupa ce ai dovezi care sa iti sustina ideea. Nu sta nimeni sa caute in loguri pentru un ban de 1 ora.
@D4rkk pe viitor te rog sa nu mai raspunzi la reclamatii, doar in cazul in care ai fost prezent pe server in momentul respectiv.

T/C
Raspuns oficial by Arena LLG

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back