O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

REZOLVATA Reclamatie Aim Tony

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Ionutzu225

leganar
Reaction score
44
Nick-ul adminului : /A\im Tony

Nick-ul tau : Ionutzu romania.llg.ro

Motiv : Am primit gag (pe nedrept) de la adminul respectiv pentru "limbaj vulgar" deoarece am spus "dumnezeu ma-tii cu Hamburgu matii" (eu spuneam asta despre internetu meu) nu am jignit sau injosit pe nimeni, alti ca vorbesc cu "pl.m" si asa mai departe nu primesc nmk din potriva,unii spun ca un mic "*pl.m" mai merge
pai si eu nu am voie sa spun "internetu ma-tii"?
e putina discriminare aici nu stiu ce sa zic.

Dovada : [Lv 1: Deutschland] [Veteran II] Ionutzu : dumnezeu ma-tii cu hamburgu matii

1684274404692.png

Ioading

leganar
Reaction score
67
Ionutzu ieri pe mirage ai injurat (internetul) de nush cate ori,erau cam exagerate injuriile..asa ca pentru 5 min de gag in care ai INJURAT mai la fiecare 2 minute..cred ca nu era necesara o reclamatie

Akkadian

leganar
Reaction score
120
Îmi vine sa rad când văd așa ceva, e penibil ai văzut ca nu mai ai șanse in staff și ce ai zis sa încerci sa faci rău la alții 🤣🤣🤣.
Contra reclamație, devii toxic pe zii ce trece, plus ca mai și suferi de când sa zis faza cu monitorul 🫣

Ionutzu225

leganar
Reaction score
44
View attachment 54965
inchide reclamatia ca esti penibil
Spune-mi si mie pe cine am jignit eu cand am zis “dumnezeu ma-tii cu hamburgu matii”?
Eu spuneam asta pentru ca stiti cu toti ca stau in germania mai exact in HAMBURG de asta am spus asta si am internet foarte prost, intelege odata ca nu am jignit pe nimeni “domnu admin”.

Ionutzu225

leganar
Reaction score
44
Îmi vine sa rad când văd așa ceva, e penibil ai văzut ca nu mai ai șanse in staff și ce ai zis sa încerci sa faci rău la alții 🤣🤣🤣.
Contra reclamație, devii toxic pe zii ce trece, plus ca mai și suferi de când sa zis faza cu monitorul 🫣
Nu incerc sa fac rau la altii, dar nu mi-sa parut corect ca mi-a dat gag si fara sa ma avertizeze + la alti care injura cum zice el “mici injuraturi” nu le da nmk.

A n D r O i D

leganar
Reaction score
23
De ce nu ți-ai ținut expresia pentru tine și ai fost nevoie să apeși butonul ăla de Voice mi se pare că ești de pe alta planeta

Ionutzu225

leganar
Reaction score
44
Fereasca dumnezeu, doar la mine stiti sa gasiti vina, dar la asta ca imi da gag fara sa jignesc pe nimeni nu mai spuneti nmk

Ionutzu225

leganar
Reaction score
44
justitiarule ai uitat ca aveai 200 de comms-uri cand erai in staff in 2 saptamani ?
Pentru ca jucam noaptea si in caz ca nu stiai noaptea intra multi noi si unii care sunt de mult pe server si nu stiai ca e admin on la ora 2 sau 3 noaptea, si eu dadeam mute celor care injurau sau erau toxici nu ca tine pt orice nmk

Ionutzu225

leganar
Reaction score
44
justitiarule ai uitat ca aveai 200 de comms-uri cand erai in staff in 2 saptamani ?
Pai nu ca la tine se da mute sau gag doar pentru “dumenezeu ma-tii cu hamburgu matii” aia care mi-au zis mie “bagami-as pla in gura ta admine” si alte injuraturi si injurau si pe altii nu doar pe mine, dar dadeam un exemplu, aia nu trebuiau sa primeasca mute sau cum?

Aim Tony

leganar
Reaction score
23
Nu te mai da rotund ca nu e cazul. Stim cu totii ca de-aia nu te mai halea nimeni de pe sv ca dadeai mute-uri sa iesi in top pe degeaba, ai fost si atentionat daca nu ma inseala memoria.

Ionutzu225

leganar
Reaction score
44
Nu te mai da rotund ca nu e cazul. Stim cu totii ca de-aia nu te mai halea nimeni de pe sv ca dadeai mute-uri sa iesi in top pe degeaba, ai fost si atentionat daca nu ma inseala memoria.
Asta era problema ca eram in top?
Eu nu dadeam ca sa “ajung in top” ca nu imi trebuia mie topu vostru ca daca vreau skin-uri imi pot cumpara credite sau skin-uri direct(si am facut asta stai linistit) poti intreba fondatori daca nu crezi, asa ca intelege ca nu imi trebuia mie locu tau in top, poti sa ti-l pastrezi linistit ca nu imi trebuia

Ionutzu225

leganar
Reaction score
44
Spune-mi si mie pe asta de ce nu l-ai sanctionat pt chemare la joc?
daca tot respecti regulamentu, respectal pana la capat

1684322373180.png

In momentu respectiv erai si tu si loading on pe server, de ce nu l-ati sanctionat?
Eram si eu inca pe server in momentul acela si nu l-ati sanctionat absolut deloc.
*valo=valorant* in caz ca nu ti-ai dat seama

ShEgOn96

leganar
Reaction score
38
Nu incerc sa fac rau la altii, dar nu mi-sa parut corect ca mi-a dat gag si fara sa ma avertizeze + la alti care injura cum zice el “mici injuraturi” nu le da nmk.
salutare ionut
is obligat sa las si eu un raspuns
din pacate si eu am auzit de multe ori ca injuri si eu unul team avertizat
cat despre mici injuraturi sti ca eu mereu ori le atrag atentia ori le dau warn
cat despre reclamatie nu pot zice numai contra reclamatie fiinca cu toti avem probleme dar asta nu e motiv sa injuri

Aim Tony

leganar
Reaction score
23
Spune-mi si mie pe asta de ce nu l-ai sanctionat pt chemare la joc?
daca tot respecti regulamentu, respectal pana la capat

View attachment 54998
In momentu respectiv erai si tu si loading on pe server, de ce nu l-ati sanctionat?
Eram si eu inca pe server in momentul acela si nu l-ati sanctionat absolut deloc.
*valo=valorant* in caz ca nu ti-ai dat seama
😭

Ionutzu225

leganar
Reaction score
44
salutare ionut
is obligat sa las si eu un raspuns
din pacate si eu am auzit de multe ori ca injuri si eu unul team avertizat
cat despre mici injuraturi sti ca eu mereu ori le atrag atentia ori le dau warn
cat despre reclamatie nu pot zice numai contra reclamatie fiinca cu toti avem probleme dar asta nu e motiv sa injuri
Shegoane, de tine nu am spus nmk, esti baiat de treaba intotdeauna mai avertizat daca era sa exagerez eu, dar el insa nici nu m-a avertizat,(nu am injurat pe nimeni si nici limbaj vulgar nu a fost) el m-a sanctionat direct
Pana si eu “care nu stiam sa fiu admin” cum zic unii avertizam jucatori stii si tu destul de bine asta, dadeam direct doar daca se certau sau injurau ca asa le venea lor sa injure alte persoane.

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back