O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

[Reclamatie][Admin] wakE

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Sergxecc

leganar
Joined
May 2, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Nume player care reclama:

Belimiai

Nume player reclamat:

waKE

Ora/ Data:

7:30 / 2.05.2020


Reclamatie:

Eram pe serverul de hns.laleagane.ro, vorbeam cu playerii si ma jucam ca un om normal. Intra domnul waKE pe server. Eu vorbeam in engleza cu niste playeri de pe server si am spus "what the fuck" + inca un player care a spus cuvantul "pussy" (acesta fiind A Lost Meme), a spus "to watch our language" si eram amandoi confuzi avand in vedere ca nu am injurat pe nimeni; am realizat dupa ca am spus ce am spus si am zis ca "oh we said the p word lmao" eu mi-am luat instant ban fara nici un warn sau o explicatie,timp de 1000 de minute, si baiatul celalalt "A Lost Meme" si-a luat mute perma/no time cica "pentru nume" chiar daca numele lui este "A Lost Meme". Chiar au mai fost incidende de astea cu adminul waKE cand mi-am luat kick din consola fara sa imi spuna sa imi schimb numele (deobicei imi pun inapoi numele cand joc ranked/casual si mai uit de el), sau imi spunea ca tot faceam ladder block chiar daca nu avea nici o treaba cu mine. Stateam pe un ladder asteptand un CT sa vina dupa mine si el venea din alta parte de sus fara sa imi dau seama, a picat pe mine si a murit, el fiind admin si stie mai bine si sustinea ca i-am facut ladder block chiar daca nu l-am vazut deloc unde era sau daca era dupa mine.

Dovada:

730_screenshots_20200502190851_1.jpg 730_screenshots_20200502190732_1.jpg 730_screenshots_20200502190736_1.jpg 730_screenshots_20200502190759_1.jpg
 
Last edited by a moderator:

wakEdb

Moderator
Joined
Aug 3, 2019
Messages
368
Reaction score
51
Location
0°N 0°E
Website
reddit.com
Re: Reclamatie ADMIN waKE

Salut!

  1. Din start nickname-ul tau cu care activezi pe server este o insulta la adresa tuturor.
  2. Nu este prima oara cand intrii cu astfel de nume si nici prima oara cand ti se face observatie referitor la asta. Numele tau are si o continuare care a fost exprimata si prin nickname in engleza.
  3. Block - Asa cum ti-am spus si pe server ceea ce credeai tu ca i-ai facut altui player de 2 ori consecutiv (player-ul acela fiind eu), se numeste block si subiectul este inchis pe tema asta.
  4. A Lost Meme a primit silence in urma unor antecedente cat si a comportamentului din momentul respectiv.
  5. Kick-ul pe care ti l-ai luat din consola a fost dat tot de mine pe motiv ca numele tau iar cererea tuturor sa iti satisfaca placerea infantila pe care o ceri prin nickname.
Joc HideNSeek de cand a aparut pe CS 1.6, cunosc bine regulile basic de joc cat si cele adaptate pentru CS:GO, iar serverul asta este al meu. Nu am niciun motiv sa-mi depopularizez serverul prin ban-area jucatorilor fara motiv si prin strangere de reputatie proasta.

Urmatoarea abatere ban 2000 min -> urmat de ban permanent.

P.S. Data viitoare urmeaza in totalitate modelul de postare si pune si STEAM ID-ul tau acolo. Nu doar ce iti este tie favorizabil.

TC!
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top