O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

REZOLVATA Reclamatie /A\im Tonyromania.laleagane.ro

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

FaneGHIULEAUA

leganar
Reaction score
0
Nick-ul adminului : /A\im Tonyromania.laleagane.ro

Nick-ul tau :Fane GHIULEAUA

Motiv : habar n-am , pur si simplu ban pentru ca am 20 de ore pe csgo de si i-am explicat ca am avut un ban pe main account pe care am jucat faceit si am si bayoneta pe acel cont pur si simplu m-am trezit cu ban pe acel cont , in fine asta nu conteaza, dar mi-am facut cont special sa ma joc Matchmacking cu niste prieteni si faceit si baiatu asta imi spune dupa ce imi da ban ca "plangi" de si el e MG1 eu care am jucat acum mult timp am fost si supreme si globalElite pur si simplu e cont nou ca sa ma pot juca cu prietenii de si nu am mai jucat mult timp de la acel ban pentru ca m-am enervat ca am luat ban pe contul ala pe care am multi bani investiti in csgo..

Dovada : sa dea el dovada de ce mi-a dat mie ban ! multumesc |!
1693990523162.png

Last edited:

RaduMM

leganar
Reaction score
70
Daca ai primit ban faci cerere de unban nu reclamatie.Dar daca chiar tu ai recunoscut ca ai vac pe main nu cred ca are rost(pe sv nu poti juca daca ai cont cu vac mai recent de 1 an)

FaneGHIULEAUA

leganar
Reaction score
0
Daca ai primit ban faci cerere de unban nu reclamatie.Dar daca chiar tu ai recunoscut ca ai vac pe main nu cred ca are rost(pe sv nu poti juca daca ai cont cu vac mai recent de 1 an)
Pai m-am lasat de cs dupa acel ban pentru ca na iti dai seama sa ai ceva itm scumpe etc si sa te trezesti cu ban ti se ia de joc :)) si am mai jucat putin cate putin pe conturile prietenilor si acum mi-am facut contu asta special sa ma joc cu ei matchmacking si faceit dar na daca in MG1 spune ca am hack doar din faptul ca am luat vac pe celalalt cont acum 890 de zile csf :))

FaneGHIULEAUA

leganar
Reaction score
0
Si asa ma joc doar pana imi trece cooldown-ul de alea 10 meciuri ca dupa stau doar pe matchmaking si pe faceit ca aici vad ca daca joci putin bine "bine" daca intelegi ce zic esti codat esti nustiu ce ei care sunt silver si MG

Aim Tony

leganar
Reaction score
23
main banat de 900z cu 400h pe cs/ cont actual 20h/ top fragger 40-15, stii sa faci bhop, tinta mereu la hs, grenazi si restul tacamului. Pune restul conturilor si poate ai sansa unban. Nu ma iei pe privat dupa ce ti-am dat ban ca ce se ma astept de la tine si chestii de genul, si te iei de faptul ca ti-am zis plangi.

FaneGHIULEAUA

leganar
Reaction score
0
main banat de 900z cu 400h pe cs/ cont actual 20h/ top fragger 40-15, stii sa faci bhop, tinta mereu la hs, grenazi si restul tacamului. Pune restul conturilor si poate ai sansa unban. Nu ma iei pe privat dupa ce ti-am dat ban ca ce se ma astept de la tine si chestii de genul, si te iei de faptul ca ti-am zis plangi.
Bro esti mg1 Îmi poți verifica pc.ul tot ce vrei tu sau cine vrea sa vezi ca nu am nimic n.am nici o așteptare de la tine și cu blogul dacă ții apăsat pe spate face singur bhop ca să știi și tu nu ca fac eu și plus asta am jucat cs1.6 bhop și dr ani de zile normal ca am moment și cu fazele de hs știu unde stau plăcerii știu toate spoturile pe harta ca să știi și tu și pe tine te.am omorât de doua ori la rand pe sport pentru ca numa acolo stai și ți.am dat prefire de fiecare data , și n.am avut 45-15 cum ai spus tu 🤣 în fine csf pe mine nu ma deranjează banul ma deranjează gestul pe care l.ai fa ut ca te.ai ofticat ca te.am bătut de multe ori la rand și ai început sa suferi mg.ule

FaneGHIULEAUA

leganar
Reaction score
0
Bro esti mg1 Îmi pot verifica pc.ul tot ce vrei tu să cine vrea sa vezi ca nu am nimic n.am nici nu așteaptă de la tine și cu blogul dacă ții apăsat pe spate face singur bhop ca să știi și tu nu ca fac eu și plus asta am jucat cs1.6 bhop și dr ani de zile normale ca am moment și cu fazele de hs știu unde stau plăcerii știu toate spoturile pe harta ca să știi și tu și pe tine te.am omorât de doua ori la rand. pe sport pentru ca numa acolo stai si ți.am dat prefire de fiecare data , și n.am avut 45-15 cum ai spus tu 🤣 în fine csf pe mine nu ma deranjează banul ma deranjează gestul pe care l.ai fa ut ca te.ai ofticat ca te.am bătut de multe ori la rand și ai început să suferi mg.ule
Și încă ceva ai un caracter foarte jegos fata de anumiți playeri și fata de mine dai ban la ăștia care te bat de îți sare jocul din cap și după le scrii pe privat ca plângi și de astea pe mine astea ma deranjează cum am luat eu ban poate sa ia și un copil de 14.15 ani care poate și.a făcut prieteni pe sv și întra de dragul lor și etc și ii bazezi asa de capul tău ca poate joaca mai bine ca tine cine știe...

Aim Tony

leganar
Reaction score
23
Ce treaba ar avea dacă ma bați pe joc? Abia intrasem pe sv nici nu m-am jucat deloc, nu știu ce bătaie visezi ca ai dat și cui, ai fost dat pe u@ si am verificat. Nu știu ce prieteni ti-ai făcut tu în 30 de minute de jucat, am văzut ca doar latri pe chat când omori pe cineva sau te omoară cineva. Cat despre caracter nu știu cu ce ai fost deranjat, ba chiar din câte îmi aduc aminte te-am rugat frumos sa îl pui pe public și nu ai vrut din prima doar pentru ca ai zis ca ai fost deja verificat. În fine ramai la ideea ta de jucător bun ce esti

FaneGHIULEAUA

leganar
Reaction score
0
Ce treaba ar avea dacă ma bați pe joc? Abia intrasem pe sv nici nu m-am jucat deloc, nu știu ce bătaie visezi ca ai dat și cui, ai fost dat pe u@ si am verificat. Nu știu ce prieteni ti-ai făcut tu în 30 de minute de jucat, am văzut ca doar latri pe chat când omori pe cineva sau te omoară cineva. Cat despre caracter nu știu cu ce ai fost deranjat, ba chiar din câte îmi aduc aminte te-am rugat frumos sa îl pui pe public și nu ai vrut din prima doar pentru ca ai zis ca ai fost deja verificat. În fine ramai la ideea ta de jucător bun ce esti
Eu latru pe chat? Ma confunzi prietene vezi ca aici vorbești numa aiureli ca să te scoți asa ca cu tine n.am ce discuta ca ești un om/copil de nimic din ce vad aștept sa răspundă cineva mai mare în grad ca tine ca ai un caracter foarte infect , "LATRU" auzi la el ce caracter infect ai

ShoKarON

Romania.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS2
Reaction score
251
Ai minim 2conturi banate in ultimul an, daca erai sincer, poate luai unban.
Banul ramane! t/c

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back