O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

REZOLVATA Reclamatie /A\im Tony

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

B0nes1

leganar
Reaction score
7
Nick-ul adminului : /A\im Tonyromania.laleagane.ro

Nick-ul tau : Bones

Motiv : gag 30 de minute

Dovada :

Salut, tocmai ce am primit gag 30 minute, ca l-am rugat pe Tony pe u@ sa ceara un main unui jucator cu 700 de ore, care era top fragger de vreo 3 ore si nimeni nu-l baga in seama, drept urmare nici Tony nu a bagat in seama acest request si l-am facut batut in cap (dupa cum puteti observa in screenshot), care dupa cunostintele mele, nu este un injuriu asupra nimanui (proabil pentru el este).

Pentru simplu fapt ca l-am facut "batut in cap", in urma raspunsurilor lui, nu mi se pare ok, sa-mi dea gag 30m, mai ales, ca inainte sa ii precizez asta, abordarea lui asupra situatiei, a lasat de dorit asteptarilor. Imi mentioneaza ca "sa-l las in pace ca nu-l invat eu ce sa faca", ceea ce pot intelege, ca meseria de admin pentru Tony, e in top 3 cele mai grele meserii din lume si nimeni nu poate sa isi dea cu părerea. Exclud aroganta abordării lui aspura situatiei, ca na, e de un rank peste toti si are tot dreptul sa ne zica sa il lăsam in pace sa joace, ca nu are el chef sa puna 2,3 intrebari la un player de e suspectat de coduri, de majoritatea din echipa adversa.

Mulțumesc frumos, weekend fain & take care!

Attachments

• Screenshot 2023-09-03 at 11.30.51.png
    Screenshot 2023-09-03 at 11.30.51.png
    101.8 KB · Views: 20

ShoKarON

Romania.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS2
Reaction score
251
si numele "codatului"? ce inseamna top fragger pentru tine? daca are spre ex 20 cu 18, tot top fragger este?

B0nes1

leganar
Reaction score
7
si numele "codatului"? ce inseamna top fragger pentru tine? daca are spre ex 20 cu 18, tot top fragger este?
Salut,

Numele lui parca era "nvek" sau ceva de genul. Nu am zis ca are coduri neaparat, dar o verificare, o implicare mai mare ceva, putin mai mult decat raspunsul lui fata de mine/noi, ca mi se pare jignitor ca sa vorbesti asa ca un reprezentat al serverului facut de tine, dar tu stii cum vrei sa abordeze si cum ii indrumi, de aceea esti owner. Macar sa se ceara un main (desi cand l-am intrebat pe player-ul respectiv, a zis ca e vina noastra, ca el la 700 ore trage mai bine decat cei cu 2000+), si mapele trecute nu a avut 20-18, a avut mai mult.

Repet, nu am zis neaparat ca are coduri, pentru ca daca eu cred ca are, neaparat jucatorul respectiv are 100% coduri, desi in proportie de 80% pe majoritatea de eram convins ca au, au primit ban pe server la un moment dat, e vorba de implicarea adminului mai mult decat altceva.

Stii prea bine ca nimeni nu considera ca un player este top fragger la 20-18, desi cred ca poti sa verifici ce scoruri a avut el, daca nu cumva are numele putin mai diferit, fata de ce imi aduc aminte.

daubox

leganar
Reaction score
76
Salut,

Numele lui parca era "nvek" sau ceva de genul. Nu am zis ca are coduri neaparat, dar o verificare, o implicare mai mare ceva, putin mai mult decat raspunsul lui fata de mine/noi, ca mi se pare jignitor ca sa vorbesti asa ca un reprezentat al serverului facut de tine, dar tu stii cum vrei sa abordeze si cum ii indrumi, de aceea esti owner. Macar sa se ceara un main (desi cand l-am intrebat pe player-ul respectiv, a zis ca e vina noastra, ca el la 700 ore trage mai bine decat cei cu 2000+), si mapele trecute nu a avut 20-18, a avut mai mult.

Repet, nu am zis neaparat ca are coduri, pentru ca daca eu cred ca are, neaparat jucatorul respectiv are 100% coduri, desi in proportie de 80% pe majoritatea de eram convins ca au, au primit ban pe server la un moment dat, e vorba de implicarea adminului mai mult decat altceva.

Stii prea bine ca nimeni nu considera ca un player este top fragger la 20-18, desi cred ca poti sa verifici ce scoruri a avut el, daca nu cumva are numele putin mai diferit, fata de ce imi aduc aminte.
E kevin playerul respectiv. In general e top fragger cand nu sunt admini pe server. Cand sunt admini care se implica si dau ban, nu face nici scor pozitiv. Cum dispar adminii cum e top. O fi vreo coincidenta

jezyrn

leganar
Reaction score
9
Mi se pare si mie deplasat odata ce esti admin ar trebuii sa iti faci treaba.. Si eu am dat acum cateva zile de cateva ori pe u@ si tony nici macar nu s-a deranjat sa se uite pe respectivii playeri ..

Arrow1

leganar
Reaction score
161
Mi se pare si mie deplasat odata ce esti admin ar trebuii sa iti faci treaba.. Si eu am dat acum cateva zile de cateva ori pe u@ si tony nici macar nu s-a deranjat sa se uite pe respectivii playeri ..
De multe ori e ocupat cu trade uri pe chat in timp ce "codatul" isi face de cap sau primeste ban de la anticheat dupa o lunga perioada de dat pe u@ šŸ˜…

RaduMM

leganar
Reaction score
70
PRO RECLAMATIE,daca esti admin trebuie sa te uiti pe cine e dat pe u@ sau macar sa ii explici playerului ca acuzatul a mai fost verificat de n ori si sa lasi aroganta

B0nes1

leganar
Reaction score
7
Nu e vorba de player in sine boxule la reclamatia mea, ca are cod ca nu are e partea a 2-a, desi personal cred ca are, dar nu asta e ideea principala, e vorba de abordarea lui Tony mai mult asupra situatiei si de multe ori a facut el asa fata de mine si din ce vad si fata de altii, adica ignore si aroganta pe deasupra si partea amuzanta este ca nu stiu cum crede el ca nimeni nu se enerveaza, cand ratiunea lui considera ca asa trebuie sa abordeze cererile de pe u@.

De gag chiar nu ma intereseza, poate sa-mi dea si permanent. Exclud ca l-am dat pe u@ de 2 ori si a bagat in seama d'abia dupa ce m-a intrebat el daca ii dau un skin si dupa i-am mentionat ca da, dar sa se uite si pe u@. La skinuri e campion si e foarte atent ce si cum, dar la u@, e la program scurt, 50secunde/zilnic.

daubox

leganar
Reaction score
76
Nu e vorba de player in sine boxule la reclamatia mea, ca are cod ca nu are e partea a 2-a, desi personal cred ca are, dar nu asta e ideea principala, e vorba de abordarea lui Tony mai mult asupra situatiei si de multe ori a facut el asa fata de mine si din ce vad si fata de altii, adica ignore si aroganta pe deasupra si partea amuzanta este ca nu stiu cum crede el ca nimeni nu se enerveaza, cand ratiunea lui considera ca asa trebuie sa abordeze cererile de pe u@.

De gag chiar nu ma intereseza, poate sa-mi dea si permanent. Exclud ca l-am dat pe u@ de 2 ori si a bagat in seama d'abia dupa ce m-a intrebat el daca ii dau un skin si dupa i-am mentionat ca da, dar sa se uite si pe u@. La skinuri e campion si e foarte atent ce si cum, dar la u@, e la program scurt, 50secunde/zilnic.
Eu te inteleg, nici nu ma mai obosesc cateodata:)) E si gzm cu 60 de ore, care face 11-2 cu lejereala dar mi s-a raspuns ca are vac mai vechi de 1 an, dar ca are doar 64 de ore nu mai conteaza, si in 900 de zile de cand are vac nu cred ca nu a mai jucat deloc... un cont main mai actual nu s-a cerut, deci vac de 900 de zile, el se "reapuca" dupa 3 ani face scoruri de 4-5-6 k/d dupa mai da /rs si nu intereseaza pe nimeni

Aim Tony

leganar
Reaction score
23
Asa zisul top fragger avea 20 cu 20 la 800 de ore in joc si nu avea nimic, erai doar frustrat ca te omoara, dupa ce i-am zis sa inceteze sa mai dea pe oricine ai inceput cu aberatii ca sunt batut in cap, asemenea si jez orice player care intra si face 1 frag indiferent de profil si nu este la modul figurat 1 frag ci la propriu abia intrase jucatorul si facuse 1 kill pe el si l-a anuntat. De arrow nu mai zic nimic ca nu merita atentie.

Ionutzu225

leganar
Reaction score
50
CONTRA Reclamatie!
1. Limbaju tau cu staff-ul e ca de obicei unul mai toxic si arogant, cine stie cum ai formulat tu cand ai scris pe u@
2. La 700-800 de ore sa faci chiar si 30 de fraguri, e usor daca esti atent la joc, pt ca 800 de ore nu sunt totusi 30-40 de ore sa zici ca nu stii jocu, il totusi cat de cat, + ca el nu avea poate 30 cu 7 sau cv de genu, el poate avea 30 cu 20-25, un K/D de vreo 1-1.5 maxim, oricum la voi toti care v-a bat, gata, au cod

jezyrn

leganar
Reaction score
9
Asa zisul top fragger avea 20 cu 20 la 800 de ore in joc si nu avea nimic, erai doar frustrat ca te omoara, dupa ce i-am zis sa inceteze sa mai dea pe oricine ai inceput cu aberatii ca sunt batut in cap, asemenea si jez orice player care intra si face 1 frag indiferent de profil si nu este la modul figurat 1 frag ci la propriu abia intrase jucatorul si facuse 1 kill pe el si l-a anuntat. De arrow nu mai zic nimic ca nu merita atentie.
Varule n-am jucat de 5 luni de zile intru si scriu ceva si eu si incepi sa te iei de mine acuma ? :))))))) Admini foarte competenti n-am ce comenta

Ionutzu225

leganar
Reaction score
50
Varule n-am jucat de 5 luni de zile intru si scriu ceva si eu si incepi sa te iei de mine acuma ? :))))))) Admini foarte competenti n-am ce comenta
Nu ma intereseaza de cat timp esti pe server, cat de vechi esti si cat ai facut pauza, ai folosit un limbaj neadecvat, te-am avertizat prima data, si ai zis ā€œi-auzi **** mea, sa am grija la limbajā€, asa ca normal ca ti-am dat mute

B0nes1

leganar
Reaction score
7
Ioane, in primul rand, prin simplu fapt ca te-am rugat intr-o noapte pe la ora 2 sa te uiti pe unu si mi-ai raspuns ca "lasa-ma in p*** mea sa ma joc, ca e 2 dimineata", e clar ca nu am nici o pretentie din partea ta. Tu oricum traiesti intr-o lume care nu are legatura cu realitatea, cu toata sinceritatea ti-o zic, e ca un feedback personal cum si tu mi-ai dat fata de toxicitatea mea. Si prin ideea ta ca "unu trage mai bine decat tine, nu inseamna ca are coduri" e clara treaba si cum vezi tu jocul asta, ca asa ziceai si de Deea, ca trage bine, fereasca sa aibe coduri, noi eram slabi morti.

In al 2-lea rand, iti accept feedback-ul ca poate sunt toxic si arogant, fata de anumiti admini, dar cred ca jumatate de server iti poate confirma ca eu chiar nu sunt toxic, dar da, sunt arogant fata de cei ce au impresia ca sunt ceea ce nu sunt defapt, pentru ca sunt sictirit total de abordarea asta asupra situatiilor, la modul "lasa ca merge si asa, bag o vrajeala doua si ma iarta Shokaron sau Alex". Cu tot respectul, cum am zis mai sus, de la tine chiar n-am nici o pretentie, te salut si spor la ale tale.

In al 3-lea rand, toti mai dam persoane care poate chiar nu au coduri, dar ca admin nu puteti sa ne ziceti "lasa-ma sa ma joc" sau sa fac rost de skinuri si dupa te miri ca de ce e asta toxic, sau de ce e asta arogant. Multi dintre noi devenim si va abordam arogant (nu pe toti clar, ca sunt si oameni ca admini, care iti explica frumos cum sta treaba, ca nu suntem tovarasi sa ne luam cu vorbe de genul cum iei tu sau Tony). Respecti si o sa primesti si tu la randul tau respect.

In al 4-lea rand, daca Tony imi zicea "Ba Bones, d'abia am intrat, lasa sa mai stam o harta si daca face cum zici tu, verficam si main si orice, doar daca e cazul", nu mai era aceasta reclamatie pe forum, dar e greu sa-ti asumi cand gresesti, e cel mai greu lucru de facut sa zici "da ba, am facut-o, aia e, imi asum, ma duc la capat cu ea, o dam la pace, vedem noi". Nu, nicidecum, aici incercati sa va scoateti, pe motivele ca "suntem toxici si aroganti". Sa vad si eu un admin care la o reclamatie zice "are dreptate, merit sa fiu avertizat sau ce vrea owner-ul sa faca pe urma abordarii mele"

Nici nu o sa mai complic de acum si va las sa va faceti schemele si jocurile cum vreti voi, ca e clara treaba ca n-ai cu cine. Iti trebuie putina materie cenusie ca sa poti reflecta asupra caracterului tau, unii o au, unii cred ca o au. Pana la urma e doar un joc, nu stiu de ce m-am complicat atat pe seama nimanui, my bad!

Va salut si seara buna!

Ionutzu225

leganar
Reaction score
50
Da, intr-adevar, mi-ai spus sa ma uit pe cineva, si ti-am spus ca ma uit imediat, ca deschideam vreo 20 de cutii si dupa m-am uitat pe respectivu’, dar nu ti-am zis ā€œlasa-ma in *** sa ma jocā€ nu am zis asta nimanui, mereu am zis ā€œma uit imediatā€ sau ā€œok, ma uitā€ , daca tu ai dovada ca am zis asta, pune pe forum, sau da unui fondator in prv si voi suporta consecintele, dar eu sunt sigur ca nu am spus asa ceva.

jezyrn

leganar
Reaction score
9
Nu ma intereseaza de cat timp esti pe server, cat de vechi esti si cat ai facut pauza, ai folosit un limbaj neadecvat, te-am avertizat prima data, si ai zis ā€œi-auzi **** mea, sa am grija la limbajā€, asa ca normal ca ti-am dat mute
pe tine cine te-a bagat in seama vere ? am comentat ca mi-ai dat mute de limbaj ? :)

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back