O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

REZOLVATA Reclamaţie Serif pe-TTRe si SUPERBOC

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Jul 20, 2020
Messages
39
Reaction score
7
Location
Satu Mare , jud Satu Mare
Numele cu care ai jucat pe server : George - Mândru_Naţionalist_DAC
Numele serifului stresant : pe-TTRe si SUPERBOC
Ora(cu aproximatie) : După cum se vede în poze , ora ecsactă 11:41 (apare si in poza,desi acolo e ora de germania cu una în minus)
Motiv : Întrebare de schimbare de pistă si vot de pista făcut în bătaie de joc si samavolnic
Dovada (print screen la consola) : Pozele sunt încărcate
Alte precizari : După pista prezenta (nu mai stiu care) a aparut la sugestii si a fost votata cu 80-85% pista neighbourhood,numai buna pt 18-20 activi cati eram,dar la domnul petre, si după si la domnul superboc nu i-au convenit,si ca sa va dati seama cat de repede au sarit sa dea vote intrebeare de schimbare,e ca n-au trecut nici cele 2,5-3 minute de la inceputul pistei ca sa pată da cine vrea RTV,adică aproape nimeni.
Pe lângă asta,votul a fost dat în bătaie de joc evidentă doar ca să "rezolve" si partea birocratică si să poată schimba pista,dar votul a avut 3 (nu 2 variante, "da" "nu", cum era normal) si anume "da" "yes "sigur" , oricare ar iesii,facă-se voia sa.

După asta,fără să intrebe nimic nici pe discuţia de admini,nici pe cea publică,se bagă superboc direct si dă vot de piste cu doar 2 opţiuni de_dust2 si de_inferno atât.
Desi după cum se poate vedea,chiar el a recunoscut ca nici el n-a fost atent nu doar la ce s-a votat,ci la server de fel,deci nu stia de fel că a fost vot înainte (a întrebat de 3 ori,dupa schimbarea pistei,dar eu nu am observat,că i-as fi răspuns).
Evident,domniţa Gabriela a fost supărată si desi si dânsa si eu le-au reprosat,au ignorat-o,dar desi putea face ceva,a dovedit că este foarte educată,elegantă si respectuoasă ca să facă si a preferat să iasă,lucru pe care am vrut si eu sa-l fac,dar au fost propuse si au iesit 2 piste ft frumoase,piramit )pe care s-a ajuns la 20-25 jucatori,daca nu 30 si dupa india 2012 unde s-au mentinut si mi-au placut ambele,dar am iesit si eu după.


Dacă mai e nevoie s-o spun,aici s-au comis CEL PUŢIN 6 nelegiuiri/"ilegalităţi" :

1 : Vot de schimbare de pista abia dupa ce a inceput prima si fara sa ceara nimeni nimic,din contra,prezenta fiind o pista distractiva si pe care intra oameni
2 : Vot în ciuda/împotriva jucătorilor care au ales în număr rar de mare,cu 80-85% neighbourhood
3 : Vot cu 3 opţiuni nu 2 si acelea 3 nu doar în batjocoră,repet "da" "yes" "sigur" . Menţionez că am votat yes doar ca să-i transmit că eu iese dacă o schimbă,desi el,cel mai probabil,n-a fost nici măcar atent daramite să mai priceapă mesaju.
4 : Vot pt alegerea pistei,în ciuda alegerii jucătorilor,fără să ceară propuneri de la jucători,dar în special fără să respecte regulamentul cu minim 3 opţiuni,clar dintre pistele NEclasice,din moment ce tocmai una de aceiasi a iesit,cu 85% cu doar 2-3 minute în urmă.
5 : Un admin nu doar că s-a băgat peste situaţia creată de altu,dar a mai si agravat-o,un lucru EVIDENT că NU se face
6 : Nu doar ca au ignorat atragerea atentiei de alti jucatori si colegi chiar mai mari ca ei,dar nici macar nu le-au cerut parerea



Nu vrau sa lungesc dicutia prea mult,dar trebuie să reamintesc,că eu am fost suspendat PE NEDREPT (ce am "păcătuit" eu nu ar fi fost nici de avertisment,darămite "dezbrăcare" de 2 zile) pt ca din 3 jucatori căţi am fost pe server,eu fiind singurul activ,am răspuns doar eu la intrebarea "schimbăm" , raspunsul fiind evident si la intrebarea pt sugestie de piste,dacă as fi puso,si anume NICI UNUL,pt ca erau afk,si eu n-am facut decat sa pun o pista mica pe care intra jucatori.

Aici desi dorinta a fost evidenta,si anume se dorea pista prezenta,ei au dat vot pt intrebare de schimbare,dar a facut-o în bătaie de joc si după a mai venit si votul pt pistă incorect si în ciudă,urmat de schimbarea directă a pistei.
Eu nu am respectat birocratia,desi situatia nu ar fi fost alta cu nimic si am făcut ce au vrut jucătorii si severul,doar eram 3 pe d2 cu cei 2 afk la spec :|,aici desi situatia a fost EVIDENT ca ar fi fost alta (fata de dorinta adminilor) ei au "respectat" birocratia dar in bataie de joc ca să-si facă voie si încă 2 admini au făcut asta.


Degeaba le-am spus si eu si domniţa Gabriela (care are grad destul de mare daca bine tin minte) ca fac rău încă dinainte de schimbare căci au ignorat-o (dând dovadă de lipsă de bun simt si respect)
si nu l-au băgat în seamă Tataie,căci nici pe el nu l-au intrebat pe discuţia de admini (banuiesc,din ce s-a discutat pe public).
Eram 5 c 5 dar siguar ar mai fi venit si altii (pe pista aia asa se intampla de obicei),dar ei n-au stat sa vada asta,au dat ce-au vrut,cand au vrut,cum au vrut,totul samavolnic,ca sa li se faca voia.


Au avut noroc ca domniţa Gabriela,mult mai mare decât e în grad,e în educaţie,respect si eleganţă , ca sa nu mai spun MULT MAI MULT DECÂT DEMNE DE ÎNCREDERE (după părerea mea,dânsa ar trebui să fie în rândul celor mai mari în grad) si de aceea nu a luat măsuri desi ar fi trebuit să fie luate.


Si dacă toate aste nu ar fi fost suficient,domniţa Gabriela fiind iesită de supărare,ei au mai si incercat sa se justifice,spunând că jucătorii ies,dar la ora 12 e evident că ies,dar vin alţii,iar cei care au iesit trebuiau sa iasă fără să voteze doar ca să fie stimabili ficiori mulţumi-ţi, si tot ei ne "fac vânt"/"trimit la plimbare" spunând "jucaţi ce este" (adică ce punem noi), "nu săriţi pe mine că urlu" si "acusi fapta e consumată.jucaţi" , vedeţi în poze .
Când este ceva în neregulă,se atrage atenţia,ia la cunostiinţă si se rezolvă,nu se trece cu vederea si dă uitării doar pt ca e făcut deci nu se poate schimba cu nimic.




P.S. Poi daca eu pt practic NICI O GRESEALĂ am fost "dezbrăcat" 2 zile,ei pt ce-au facut ar merita înlăturarea accesului.
După cum e evident,eu mă înţeleg ft bine cu ambii,ca si cu toată lumea de altfel,dar prieteni sau străini,regulile sunt reguli si trebuie respectate de toţi,altfel ipocrizie si favoritism se cheamă :| , în lumea reală oi fi eu unii dintre puţinii oameni cu adevărat incoruptibili,dar măcar aici,sper ca măcar cei însărcinaţi cu supravegherea să fie si ei la fel,dacă nu si cei de sub.

P.P.S. În poza 5 apare scris de mine "ni direct" dar vroiaum să scriu "NU direct" , ca răspuns la afirmaţia jaguarului.
 

Attachments

  • CS - Petre da vot penibil daca sa schimbe pista neighbourhood cu -da- , -yes- si -sigur-.JPG
    CS - Petre da vot penibil daca sa schimbe pista neighbourhood cu -da- , -yes- si -sigur-.JPG
    150.7 KB · Views: 64
  • CS - Continuare discutie.JPG
    CS - Continuare discutie.JPG
    113.2 KB · Views: 43
  • CS - Boc se baga si el in poveste si da vot DOAR cu 2 harti , de_dust si de_inferno si dupa sc...JPG
    CS - Boc se baga si el in poveste si da vot DOAR cu 2 harti , de_dust si de_inferno si dupa sc...JPG
    102 KB · Views: 39
  • CS - Eu si gabriela ii reprosam ce prostie a facut.JPG
    CS - Eu si gabriela ii reprosam ce prostie a facut.JPG
    127.9 KB · Views: 37
  • CS - Eu si gabriela ii reprosam ce prostie a facut 2.JPG
    CS - Eu si gabriela ii reprosam ce prostie a facut 2.JPG
    135.6 KB · Views: 39
  • CS - Dupa ce i-am reprosat,Gabriela iese suparat (si pe buna dreptate) de pe server.JPG
    CS - Dupa ce i-am reprosat,Gabriela iese suparat (si pe buna dreptate) de pe server.JPG
    120.6 KB · Views: 42
Last edited:

prpr

Alandala/Zurlii.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Nov 3, 2016
Messages
1,896
Reaction score
622
"6. Cererile de unban sau reclamatiile postate la mai mult de 12 ore de la incident nu vor fi luate in considerare."
"12. Hartile se schimba la sfarsitul perioadei destinate hartii(timelimit) eventual dupa o consultare intre serifi/jucatori, astfel incat sa nu se dea mai multe voturi. In ultimele 10 min se poate vota pentru urmatoarea harta, in ultimele 5 min se poate schimba harta. Exceptii de la regula se fac in situatia observarii scaderii sensibile a numarului de jucatori sau prin exprimarea vointei majoritatii jucatorilor pentru a o schimba (facilitate rtv) . In aceasta situatie harta se poate schimba in avans, de preferat, cu acordul jucatorilor(amx_vote change_map?, amx_vote rtv? )."

[28/06/2022 - 22:37:35] [pe-TTRe] [Comanda: "amx_vote schimbam da yes sigur"]
[28/06/2022 - 22:39:33] [SUPERBOC] [Comanda: "amx_votemap de_dust2 de_inferno"]

De data asta, in ciuda compunerii sofisticate a reclamatiei, iti dau dreptate Georgica. Cei doi admini au conspirat pentru a deturna o harta votata democratic.
Din nefericire, probabil, datorita complexitatii reclamatiei, ti-a luat mai mult de 12 ore sa o redactezi. Sunt nevoit sa respect regulamentul si sa nu o iau in considerare.
Cu toate acestea, vocea ta s-a facut auzita, prin acest topic, si este destul de probabil ca cei doi conspiratori vor fii mai atenti cu comenzile, pe viitor.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top