O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Reclamație Helper - Legendary

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

FreakyBodyX

leganar
Joined
Jan 6, 2016
Messages
8
Reaction score
0
Location
Târgu Jiu
Nickname-ul tău: FreakyBodyX / STEAM_1:1:50664267;
Nickname-ul celui reclamat: Legendary / STEAM_1:1:157366447;
Gradul celui reclamat: Helper;
Motivul reclamației: Abuz de funcție;
Detaliază cele întâmplate: După ce s-a schimbat o hartă, am primit `silence` permanent din consolă de la acest specimen;
Dovezi: https://imgur.com/a/4JtZA46;
Alte cuvinte: Sper să îi fie scoasă funcția, deoarece nu este la prima abatare de genul. Vorbeste în scârbă jucătorilor și din ce am văzut, nu prea le răspunde la întrebări. Mulțumesc!
 

Legendaryyyyy

leganar
Joined
Apr 23, 2020
Messages
5
Reaction score
0
Ai primit silence pentru ca m ai injurat pe mine si pe cei de pe server ! Nu vorbesc in scarba jucatorilor ba din contra ii ajut mereu si ii indrum pe cei incepatori . Le raspund de fiecare data la intrebari , DE FIECARE DATA AM RASPUNS LA FIECARE INTREBARE PE CARE CINEVA MI-A ADRESATO . eu zic sa iti vezi de treaba ta sa numai ma injuri pe mine si pe cei de pe server . Tu vrei sa numai am eu Helper si sa faci tu helper care toate orele ai stat in mare parte AFK si m ai injurat . VREI SA PARI VICTIMA CA TI AM DAT SILENCE CAND TU M AI INJURAT PE MINE SI CEI DE PE SERVER . Ramai la treaba ta si invata sa vorbesti frumos si sa respecti pe cineva mai mare ca tine ! TU VREI SA AI HELPER DUPA CE AI INJURAT TOT SERVERUL ? NU ESTE CORECT SI INVATA REGULAMENTUL DACA VREI SA FI HELPER ! AI FACUT CERERE CAND AVEAI 4 ORE ... . ATAT AM AVUT DE ZIS !
 
Last edited:

FreakyBodyX

leganar
Joined
Jan 6, 2016
Messages
8
Reaction score
0
Location
Târgu Jiu
Adaug aici niște dovezi când mi-a dat slay și kick aiurea de pe server. Tot ce spune el sunt lucruri spuse în vânt, fără dovezi eligibile. Rog pentru asta să se verifice chatlog-ul.

Slay aiurea - https://imgur.com/4fKRyJ5
Kick aiurea - https://imgur.com/FoEWsex

Repet, mai mult de 12-13 ani nu ai. Legat de dovezi, nici nu l-am băgat în seamă. Rog să se verifice chatlog-ul să vedeți.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top