O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO Reactiile comunitatii la eliminarea celor din FaZe de la Rio 2022

FaZe Clan a venit la Rio Major in calitate de echipa campioana si a fost considerata de majoritatea principala favorita pentru castigarea competitiei. Aceasta s-a calificat direct in Legends Stage datorita succesului de la Regional Major Rankings cu ochii pe obiectivul de a-si apara coroana. Socoteala de acasa insa, nu se potriveste cu cea din targ. FaZe pierzand primele doua meciuri si ajungand in punctul eliminarii impotriva celor din Bad News Eagles. Meciul de "do or die" s-a sfarsit cu o alta infrangere pentru FaZe care i-a eliminat de la Major.

bfsm8A2.jpg


Iata cum au reactionat utilizatorii in cadrul retelelor de socializare dupa ce Bad News Eagles i-a trimis acasa pe cei din FaZe Clan:
Alti utilizatori au intrat mai mult in detaliu in ceea ce priveste eliminarea celor din FaZe. Jonatan „⁠Devilwalk⁠” Lundberg explicand ca eliminarea acestora nu se datoreaza doar rezultatelor slabe sau a formei, ci faptul ca nivelul celorlalte echipe a fost mult mai puternic.Desi majoritatea subiectelor au fost in jurul eliminarii celor din FaZe, unii membri au preferat sa aduca laude bine meritate echipei Bad News Eagles — una dintre cele mai mari povesti a unui "underdog" din istoria jocului a fost dezvoltata dupa succesul acestora impotriva celor din FaZe.Si bineinteles, unii au profitat ca sa-si manifeste cu restul lumii simtul umorului.


hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top