la absolut toata lumea, cand am intrat pe profilul tau imi apare asta si am mai sus inca un buton cu moderator tools sa vad posturile in asteptare sau reporturile
fixed.Textul de mai jos e selectat, apare asa doar cand postez thread nouView attachment 38658
Normal trebuia sa arate asa
View attachment 38659
Verifica acum, te rog.Da, la absolut toata lumea + se vede in poza ce imi apare si cand intru pe profilul cuiva
Si postul care trebuie aprobat, nu se afla in vreo categorie pe Design Territory?am intrat si pe profil si e totul in regula, nu mai apare nimic, dar aia cu moderator tools si queue inca apare si pot vedea acel post care trebuie aprobat
In regula, merci pentru conversatie.ba da, acum am vazut e in arhiva
Click o singura data pe orice user caruia vrei sa ii trimit un PM, iar pe urma dai pe "Start conversation"Am revenit, aparent toata lumea poate vedea ce se posteaza la designers only, (membrii, chiar si cand nu esti logat, acum nu mai este privata sectiunea)
Si in legatura cu mesajul privat, eu ma refeream ca nu gasesc butonul cu care pot trimite un mesaj cuiva. Da daca e o sa ii dau de capat)
Sus la numele tau - Signature, iar acolo ar trebui sa poti schimba.Ori nu gasesc eu de unde sa editez semnatura ori nu am acces la functia asta ...?
Fixed.Am revenit, aparent toata lumea poate vedea ce se posteaza la designers only, (membrii, chiar si cand nu esti logat, acum nu mai este privata sectiunea)
Ori nu gasesc eu de unde sa editez semnatura ori nu am acces la functia asta ...?
Verificati acum, va rog.Nu avem acces? View attachment 38663
Acum am accesVerificati acum, va rog.
Au fost marite si avatarele intre timp, mai trebuie lucrat la integrare.Se vor mai mari avatarele? Gif-urile nu mai merg?
Pe 15 septembrie 2006 a luat fiinta primul server LaLeagane de Counter-Strike, iar un an mai tarziu, prin pasiunea si daruirea de care au dat dovada membrii acestui minunat joc, s-a dezvoltat o comunitate de servere care reprezentau mai multe orase ale tarii.
LALEAGANE © 2006-2021. Toate drepturile rezervate.