O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Ranks & Competitive

Salutare, amatori de Valorant. Inainte de lansarea globala a sistemului de Competitive Matchmaking din cadrul patch-ului 1.02, am dorit sa va oferim o actualizare cu privire la Competitive Queue. Va suntem recunoscatori pentru feedback-ul puternic, contributia voastra ne-a ajutat sa stabilim anumite criterii pentru a creste nivelul si experienta de joc.

Stiam ca de la trecerea din Closed Beta o sa fie nevoie de un set nou de rank-uri. Pe baza feedback-ul vostru am efectuat urmatoarele modificari:

—claritatea rank-urilor si diferite culori pentru a va fi mai usor sa le distingeti;
—reinterpretare vizuala a paginii de Match Rating.

Pe langa asta, desi ne placea foarte mult ca cel mai mare rank sa se numeasca la fel ca si jocul nostru, am decis sa modificam numele acestuia in Radiant. Motivul principal fiind confuzia care se facea intre jocul Valorant si rank-ul cu acelasi nume.

infographic.png


PLACEMENT MATCHES & PREMADES
Credem cu adevarat in jocul de echipa in Valorant, in ajutorul reciproc si lobby-urile impreuna cu prietenii. Acum meciurile vor fi mult mai echilibrate, indiferent de discrepanta rank-urilor jucatorilor premade. Pentru cei din grupurile Immortal si Radiant in schimb, au fost de asemenea aduse anumite imbunatatiri. Suntem insa constienti ca 5 jucatori premade vor avea in continuare un mic avantaj fata de cei care joaca solo. Vom lucra in continuare la asta incat sa venim cu solutii si mai bune.

RANK PROGRESSION
In fiecare act din Valorant—care se intinde pe aproximativ doua luni de zile, veti avea ocazia sa urmariti progresul vostru in joc (vom oferi informatii clare cu privire la performanta, istoricul meciurilor, etc). Statisticile pe care intentionam sa le promovam sunt modul in care ati urcat in clasament, numarul total de victorii, numarul de victorii la ultimul rank la care va aflati si multe altele.

THE BEYOND
Primim zilnic o multime de cereri referitoare la functii in plus pentru Competitive—competitii cu echipe, turnee direct din client, revizuirea sistemului de overtime si comparatii mai detaliate in clasamentul general. Viziunea noastra pentru viitor include toate aceste functii care se concentreaza pe jocul in echipa si este absolut esential in ecosistemul Valorant. Dorim sa oferim oportunitatea tuturor jucatorilor de a se reuni in echipe si de a concura pentru mize mai mari.

playvalorant.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top