O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

POVESTE Un om orgolios, rautacios si razbunator

Ramsay Bolton

hall of fame
Joined
May 11, 2017
Messages
2,145
Reaction score
645
Age
29
Location
Bucuresti
Capitolul 1 - Ramsay vs. LaLeagane.
Ca in orice poveste de dragoste, initial am detestat aceasta comunitate. Prin 2009 faceam parte din Staff-ul unui server care in vremurile bune, era Top10 Mondial, si majoritatea jucatorilor din PGL il frecventau. (SpyKe.ro - Serverul nu mai exista de mult, deci nu e reclama). Ei bine in perioada aceea prindeau contur doua comunitati care se dezvoltau rapid, si care spre frustrarea si disperarea mea, incepeau sa ne "fure" tot mai multi playeri. Una din acele comunitati era LaLeagane. Eram atat de frustrat, incat doar daca auzeam de numele celor doua comunitati, faceam spume la gura si crize de nervi. In acelasi an, nemultumit de o noua conducere aparuta pe server, am strans un grup de oameni din Staff si am pornit o revolta, care a culminat cu retragerea noastra din Staff si din viata serverului implicit. Nu la mult timp dupa, serverul a fost down. Am pierdut atatia ani si am pus atat de mult suflet in acel server, incat pur si simplu am simtit ca nu mai vreau sa aud de CS, si am decis sa ma las.

Capitolul 2 - Ramsay si primii pasi pe teritoriul inamic.
Intre anii 2009 si 2017, singurele mele interactiuni cu CS-ul erau odata la vreo 8-9 luni, cand jucam 20-30 de minute de dragul vremurilor bune si a nostalgiei. Pentru ca acel server se inchisese, pentru aceste 20-30 de minute anuale, am fost nevoit sa imi caut alt server. Primul lucru care mi-a venit in cap cand am inceput sa caut un server, a fost numele comunitatii pe care o blestemasem de atatea ori in gand in 2009, si anume LaLeagane. In acesti 8 ani de zile, am frecventat diverse servere din comunitate timp de 20-30 de minute pe an, si din nu stiu ce motiv, am bagat unul din aceste servere la Favorites.

Capitolul 3 - Ramsay devine Leganar.
In Mai 2017, intr-un moment de nostalgie, am decis ca e timpul sa am parte de cele 20-30 de minute anuale de CS. Era noapte, am intrat in joc, si la favorite era un singur server full. Serverul din LaLeagane pe care il bagasem intamplator acolo acum cativa ani. Il voi numi "Serverul F". Ceva s-a intamplat in noaptea aceea, am intalnit o atmosfera foarte placuta, am vazut niste oameni interesanti, si am decis sa intru si urmatoarea zi. Apoi urmatoarea zi, si urmatoarea zis... si astfel cele 20-30 de minute anuale de CS s-au transformat in cateva ore zilnic. Am realizat ca atmosfera frumoasa de la acea vreme de pe "Serverul F" mi-a reaprins pasiunea pentru CS. Astfel ca dupa ce am acumulat 10 ore jucate, am decis sa imi fac un cont pe forum si sa fac o cerere de Slot.

Capitolul 4 - Ramsay si "Serverul F".
Nu a trecut mult timp de cand primisem Slot, si pentru ca incet-incet deveneam tot mai atasat de "Serverul F", am decis sa fac o cerere de admin. Au fost cateva luni in care m-am reindragostit de CS, am prins drag de comunitatea pe care o detestam in 2009, am cunoscut niste oameni frumosi ce mi-au devenit prieteni, ajunsesem sa fac parte din Staff-ul "Serverului F", ce sa mai... lapte si miere. Dar pe principiul "Tot ce e bun trebuie sa dispara", povestea frumoasa dintre mine si "Serverul F" a ajuns la un final. Ar lua prea mult sa povestesc ce s-a intamplat si nu are sens. Plus ca nu vreau sa le dau importanta anumitor persoane pe care le consider niste non-valori. Sa spunem doar ca a existat un conflict si am decis sa ma retrag definitiv si irevocabil din Staff-ul si din viata "Serverului F".

Capitolul 5 - Ramsay devine Rosu.
La scurt timp dupa, pentru ca febra CS-ului ma prinsese din nou, simteam ca vreau in continuare sa ma implic la un server. Am vazut pe forum ca serverul Red.LaLeagane.Ro are nevoie de oameni in Staff si am zis "Why not?". Asa l-am cunoscut pe @AfGanistaNNu; si am intrat in Staff-ul serverului Red. Desi am petrecut destul de putin timp aici, pot spune ca a fost un timp de calitate. Am fost respectat, apreciat si chiar m-am simtit ok acolo. Doar ca... parca totusi nu ma regaseam. Plus ca treceam si printr-o perioada mai "dark" si starea mea de spirit nu era chiar cea mai buna. Am oscilat mult in perioada aceea, pe de-o parte ma simteam bine in Staff-ul Red, pe de alta parte parca ceva nu era ce trebuie. Asa ca am hotarat sa renunt.

Capitolul 6 - A doua familie.
In plina depresie, neavand un server unde sa ma simt bine, si prea atasat de LaLeagane pentru a incerca sa emigrez in alte parti, am decis ca e timpul sa ma las din nou de CS si sa imi indrept atentia spre alte lucruri. Am continuat sa frecventez forumul pentru ca am vrut sa raman in contact cu ceea ce se intampla aici, mai ales ca ramasesem in contact cu cateva persoane pe care deja le consideram mai mult decat niste prieteni virtuali. Spre finalul lui August 2018, am primit un mesaj prin care mi s-a spus ca grupul de prieteni cu care am ramas in relatii bune de pe "Serverul F" vrea sa redeschida un server cu un nume vechi si de prestigiu in LLG si ca vor sa ma alatur. Si astfel, pe 3 Septembrie 2018, am redeschis impreuna... sa-i zicem "Serverul S".
Au fost un an si doua luni in care "Serverul S" mi-a fost ca o a doua familie. Si chiar pot spune ca in toata aceasta perioada am fost o familie. Exact ca intr-o familie, au fost momente minunate, dar si momente mai tensionate cu conflicte interne. Dar am trecut peste toate ca o familie. Nu sunt un om perfect, multe conflicte interne au pornit din cauza mea, asa cum i-am spus la un momentdat unui coleg: "Serverul S" este ca si copilul meu, stiu ca sunt ca un tata care mai vine beat acasa si face scandal, dar intentile mele sunt bune, si imi iubesc copilul.
Si chiar am iubit acel server, am sarit mereu la gatul oricui a incercat sa atace serverul sau pe vreun coleg. Asa impulsiv, orgolios si razbunator cum sunt, am aparat si am incercat sa ajut serverul asa cum am stiut mai bine. Nu sunt perfect, poate am facut si greseli, dar intentile mele au fost mereu cele mai bune in ceea ce priveste acel server, asa ca eu sunt impacat cu mine.

Capitolul 7 - "Nimic nu dureaza o vesnicie"
Destul de recent, s-a produs o ruptura intre mine si "a doua familie". Nu voi detalia, sunt lucruri care ne privesc doar pe noi. Pot spune doar ca e dureros sa vezi cum peste noapte, oamenii pe care ii considerai mai mult decat niste prieteni virtuali se transforma in cei mai mari dusmani.
Ma consider vinovat? Nu.
Regret perioada petrecuta alaturi de ei? Nu.
As schimba ceva daca as putea da timpul inapoi? Nu.

Capitolul 8 - Un nou inceput.
In urma evenimentelor intamplate, pot spune ca momentan CS-ul nu mai reprezinta mare lucru pentru mine, voi mai intra din cand in cand sa mai joc 10 minute odata la ceva timp, in rest... Pot spune ca m-am lasat din nou. In schimb, a inceput povestea mea in Staff-ul comunitatii. De ceva timp sunt Liderul Proiectului "League of Legends", proiect pe care il voi insufleti oricat de mult ar dura sa fac asta. Acum cateva zile mi s-a propus sa devin Moderator, si desi in trecut am zis ca nu ma intereseaza sa fac parte din Staff-ul comunitatii, ei bine... Timpurile se schimba, oamenii la fel.

Well, acum realizez ca scriu la povestea asta de aproape o ora si mai aveam putin si o puteam declara lejer ca fiind un roman.
In finalul ei, as vrea sa le multumesc catorva persoane care mi-au fost alaturi de-alungul timpului, si pe care pot spune ca ii numesc in continuare prieteni: @SerjSK; @jijiji; @Rox I; @Audioflyyy; . Exista si o mentiune speciala, dar e atat de speciala incat prefer sa ramana confidentiala. (TA++, 8/12.)

To be continued...

UPDATE:

Capitolul 9 - Leganar cu acte in regula.
Reiau povestea mea in LaLeagane de unde am ramas, si anume de la alaturarea mea in Staff-ul Comunitatii. E ciudat cum se schimba lucrurile, nu? De la omul care detesta aceasta comunitate, la omul care face parte din Staff-ul ei si care incearca in fiecare zi sa vina cu cate o idee pentru dezvoltarea ei. Desi am avut initial anumite retineri in a ma alatura Staff-ului, pot spune ca ma bucur de decizia pe care am luat-o la momentul respectiv. Am avut parte de o primire calduroasa si am cunoscut oameni faini alaturi de care am lucrat pentru un scop comun: Dezvoltarea LaLeagane.
Printre lucrurile cu care ma mandresc in scurta perioada petrecuta in Staff-ul comunitatii sunt:
- Conducerea proiectului League of Legends, pe care am reusit cat de cat sa il aduc la viata, si sa il feresc de riscul de a fi pus pe Inactiv.
- Implicarea in organizarea Galei 2k19 LaLeagane.
- Implicarea in proiectul Diverse, un proiect care sper sa creasca in viitor, pentru ca din pacate in momentul de fata inca nu este la nivelul unde cred eu ca ar trebui sa fie.
- Aducerea la viata a Canalului Oficial de YouTube al comunitatii, care sper sa creasca in viitor, pentru asa cum am spus-o si atunci, este o incredibila unealta de promovare.
- Implicarea ca arbitru in CSL20, o cupa cu foarte multe probleme si nemultumiri, dar care in cele din urma a fost dusa la bun sfarsit.
- Implicarea in gasirea de noi servere care sa se afilieze comunitatii. (Acest aspect nu l-am facut niciodata public, dar da, unele cereri de afiliere nu au picat din cer)
Intr-o perioada asa de scurta, pot spune ca sunt multumit de realizarile mele, si sper ca o parte din munca mea sa fie de folos comunitatii si in continuare.

Capitolul 10 - End of the Road.
Asa cum ati putut observa si in alte capitole din aceasta poveste, eu nu sunt genul care sa tina de o pozitie atunci cand ceva nu ii convine, doar pentru a avea un statut. Mereu cand ceva nu a mai mers asa cum imi doream, m-am retras si mi-am vazut de drum. Cam asta s-a intamplat si cu "aventura" mea in Staff-ul Comunitatii, care din pacate a ajuns la un final. Spun din pacate, pentru ca retragerea mea nu a fost din cauza faptului ca nu m-a mai interesat sau pentru ca nu mi-am mai dorit acest lucru. Din cotra, mi-a pasat si imi pasa in continuare de ceea ce se intampla cu LaLeagane, doar ca nu pot trece peste anumite aspecte neplacute. Adevaratul motiv din spatele retragerii mele il stiu doar cateva persoane, si e mai bine asa. Pentru restul e mai bine sa stie ca motivul retragerii mele este acela ca "Avem viziuni diferite", chiar daca este o minciuna :) Asa cum spune un vers dintr-o melodie foarte draga mie, "Angels lie to keep control" (Slipknot - Snuff).
Nu as vrea sa dezolvt subiectul, dar as vrea sa mentionez cateva persoane care m-au impresionat placut prin caracterul lor, si despre care pot spun cu mandrie ca mi-au fost colegi: @Shuya; @zAcKu; @Tibster; @AndrewX; @Calae;

Capitolul 11 - The Avengers are back!
Acum doua saptamani serverul AVENGERS a revenit in LaLeagane cu mine facand parte din conducerea lui. Pentru cei care nu stiu, nu cu mult timp in urma AVENGERS a fost pe primul loc in topul serverelor comunitatii, iar acum ne pregatim sa ne reluam tronul si sa intram in Top10 Mondial. Iar acest lucru se va intampla, mark my words! Am gasit aici niste oameni extraordinari, care m-au facut sa imi regasesc pasiunea de a juca CS pana la 7 dimineata si alaturi de care sa ma amuz pe TS pana cand rasare soarele. Este cel mai unit Staff pe care l-am intalnit vreodata, iar asta o spun in mod obiectiv, fara sa fiu influentat de ura pasionala pe care o am pentru alte Staff-uri ale serverelor din care am facut parte. Va spun sincer ca pentru mine AVENGERS inseamna in primul rand un grup de prieteni, abia apoi niste colegi de staff. Vreau sa mentionez aici persoanele din Familia Avengers, care m-au facut sa imi doresc sa ma alatur lor si sa realizam impreuna tot ceea ce ne-am propus: @DArtagnan; @uNi; @SickBoY AVG; @bulaNNNSR; @TRB FzR; @MSasuke; @ValiMix;
Bineinteles, nu pot sa nu o mentionez pe studenta mea preferata, @Rox I; care a fost alaturi de mine peste tot. Xoxo.

@Madutza; Pe tine nu te-am mentionat deloc in intreaga poveste. Dar asta pentru ca tu esti pentru mine mai mult decat o colega, mai mult decat o amica, mai mult decat cea mai mare amenintare cand stau pe mid cu polarul. Tu pentru mine ai fost, esti si vei ramane mereu cea mai mare cutra de pe fata pamantului! Te iubesc! :love_heart:

UPDATE:

Capitolul 12 - ȘMÉCHER, -Ă, șmecheri, -e, adj. (Adesea substantivat) Care știe să iasă cu dibăcie din încurcături, pe care nu-l poți păcăli; abil; isteț, dezghețat; șiret, șarlatan. – Din germ. Schmecker „persoană cu gust rafinat”.
In ultimele luni, am ocupat pozitia de Site Admin in comunitate, avand ca principal scop promovarea LLG in acest macabru si toxic mediu online. In mare parte, ma declar multumit de realizarile obtinute, in special de seria de interviuri cu celebritati realizata pentru LLG. As fi vrut ca numarul acestor interviuri sa fie mai mare, dar a trebuit in ultimul timp sa aman realizarea lor din pricina lucrarilor tot mai dese de mentenanta aparute in incercarea de a realiza update-ul la VB5. (Tuie Mrevor)
Pe langa asta, am incercat sa va bucur cat mai des ochii prin postari amuzante pe pagina de Facebook a comunitatii.
Seara trecuta, am decis sa parasesc Staff-ul LLG, dupa ce mi s-a adus la cunostinta faptul ca am o atitudine de smecher. Ceea ce nu e complet neadevarat, iar cei care au avut ghinionul sa aiba conflicte cu mine atat in mediul virtual cat si IRL o pot confirma. Tinand cont de asta si de faptul ca mov-ul este culoarea mea preferata, am ales sa fac parte de astazi din grupul de HoF.
Spre deosebire de multi altii din acest grup, eu am ramas cu o parere buna despre comunitate si despre Staff-ul actual. Ma rog, cu mici exceptii, ca nu incape prea multa bunatate in sufletul meu mic si negru. Sper ca acum ca a plecat "atitudinea de smecher" din Staff, lucrurile in LLG sa se schimbe in bine, altfel autorul acestei afirmatii nu a facut decat sa manance inca odata un produs dulce de origine turceasca.
In alta ordine de idei, nu as vrea sa le schimb parerea nici celor care ma considera "disperat dupa atentie", si in acest scop vreau sa imi anunt candidatura pentru pozitia de "Cel mai consacrat Hall of Fame" din cadrul Galei 2k20 din Decembrie. Nu de altceva, dar castigatorului acestei categorii i se acorda ocazia de a se reintoarce in Staff, iar eu consider ca un refuz politicos e dulce precum un pepene verde intr-o zi rece de vara. Asa ca votati-ma, altfel voi duce iar lipsa de atentie si voi cadea intr-o depresie cibernetica.

To be continued...
 
Last edited:
Joined
Dec 29, 2011
Messages
853
Reaction score
73
Age
35
Re: RAMSAY - Povestea unui om Orgolios, Rautacios si Razbunator.

:)) asta este un fel de balada a la ramsay :))) cat ai stat sa o coci?bn ca la tn ma astept la texte.:p
 

Ramsay Bolton

hall of fame
Joined
May 11, 2017
Messages
2,145
Reaction score
645
Age
29
Location
Bucuresti
Re: RAMSAY - Povestea unui om Orgolios, Rautacios si Razbunator.

:)) asta este un fel de balada a la ramsay :))) cat ai stat sa o coci?bn ca la tn ma astept la texte.:p

Mi-a luat cam o ora sa o scriu :)) Te salut cu drag, transmite-i salutari din partea Lordului Bolton si Aryei. :)

GENIAAAAL!!! Felicitări și succes mai departe în tot ceea ce ți-ai propus! Vorba ta,
Xoxo.

Multumesc, studenta mea preferata! Sper sa nu uiti niciodata ce te-am invatat. Ai grija de tine, Xoxo! :*
 
Joined
Dec 22, 2009
Messages
1,057
Reaction score
242
Age
35
Location
HELL
Website
www.youtube.com
Re: RAMSAY - Povestea unui om Orgolios, Rautacios si Razbunator.

O poveste de-a dreptul interesanta. Felicitari "veterane". In 2 ani ai acumulat multa experienta in laleagane si meriti din plin aceasta functie grandioasa. Chiar eram curiosi toti care e povestea ta in cei 2 ani petrecuti. Traseism si scandal. Altceva?
 

Ramsay Bolton

hall of fame
Joined
May 11, 2017
Messages
2,145
Reaction score
645
Age
29
Location
Bucuresti
Re: RAMSAY - Povestea unui om Orgolios, Rautacios si Razbunator.

O poveste de-a dreptul interesanta. Felicitari "veterane". In 2 ani ai acumulat multa experienta in laleagane si meriti din plin aceasta functie grandioasa. Chiar eram curiosi toti care e povestea ta in cei 2 ani petrecuti. Traseism si scandal. Altceva?

Ma bucur sa vad ca nu m-ai uitat si dupa atata timp te gandesti in continuare la mine. Pesemne ca ti-am ajuns in suflet si am lasat urme adanci.
In acelasi timp, ma bucur sa vad ca mai exista in comunitate si useri toxici, care nu fac nimic pentru a ajuta comunitatea, care nu fac parte dintr-un server sau proiect comunitar. Ce ne-am face fara oameni ca voi...
Scandal? O da, ma pricep de minune. Si daca tot imi simti asa mult lipsa, iti dau numarul meu sa "ne giugiulim" in privat. Cine stie, poate iti faci curaj si intr-o zi ma inviti la o cafea sa-ti vad ochii aia sclipitori.
Traseism? Vezi ca incurci borcanele. Te gandesti la cealalta persoana care a fost importanta in viata la un momendat, si care la fel mine a decis sa iti franga inima blajina.
Xoxo.
 
Last edited:
Joined
Dec 22, 2009
Messages
1,057
Reaction score
242
Age
35
Location
HELL
Website
www.youtube.com
Re: RAMSAY - Povestea unui om Orgolios, Rautacios si Razbunator.

"Prin critica pot influenta sistemul in asa fel incat sa am/avem posibilitatea indirecta sa corectam sistemul". Tu fiind parte dintr-un sistem. Nu o sa intelegei niciodata aspectele astea. Nimeni nu este perfect cum nici eu nu am declarat ca as fi perfect. Dar ma amuz zilnic cand iti vad activitatea forumistica. Micul Ceausescu, care "taie si spanzura", plin de ranchiuna, ura si scandal dar care lupta pentru "familia" lui. Multi s-au lamurit cu tine, dar tu inca nu ai aflat ca esti prea ocupat sa vanezi ciolane. Cand altii ridicau servere pe propriile puteri, in anii de glorie, tu in 2 ani te lauzi cu activitati pe servere bombardate de boost. Persoana cealalta? Inca ai ramas blocat...check the battery. Noapte buna, geniu al Carpatilor.
 
Last edited:

Madutza

hall of fame
Joined
Feb 9, 2009
Messages
2,117
Reaction score
912
Location
In iad.
Re: RAMSAY - Povestea unui om Orgolios, Rautacios si Razbunator.

Va rog, respectuos momentan, pe amandoi, sa va mutati romanta neinteleasa in privat.
In caz contrar, Mos Craciun va veni mai devreme in acest an.
Besos,
 
Joined
Jan 27, 2009
Messages
1,543
Reaction score
301
Location
Bucuresti
Re: RAMSAY - Povestea unui om Orgolios, Rautacios si Razbunator.

Frumoasa poveste,
Si eu am prins o mica perioada si am avut cateva certuri...si ma bucur ca am rezolvat aceea banala discutie si apreciez asta ramsay,si restul persoanelor care au avut ceva cu mine..s au poate eu cred asa... sa stiti ca nu am dusmanit pe nimeni si va respect in continuare(audio,rox, si cine a mai fost)

HSS
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top