O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CRYPTO Puma colaboreaza cu Yuga Labs’ 10KTF pentru a lansa NFT-uri si adidasi in forma fizica

puma-yuga-labs-10ktf.jpg


Puma colaboreaza cu brandul 10KTF, achizitionat de Yuga Labs in 2022 pentru Web3, pentru a lansa o colectie in editie limitata de adidasi si token-uri nefungibile (NFTs). 10KTF, care a debutat pe 17 septembrie 2021, este un magazin online din orasul virtual administrat de Wagmi-san, un artizan fictiv de renume mondial.

Puma va aduce modelul sau de pantofi Slipstream pe Web3 ca parte a colaborarii, prin lansarea de adidasi personalizati sub forma de NFT si in format fizic. Seria, denumita "Grailed PUMA Slipstream", consta in 2,000 de perechi de adidasi conceputi in colaborare cu artistul Alexander John. Fiecare pereche de adidasi se mandreste cu culori unice si o limba de pantof cu tematica BAYC sau Super PUMA si va fi disponibila atat in versiune fizica, cat si NFT.Detinatorii de NFT-uri Puma Nitro si membrii comunitatii 10KTF vor avea acces la colectia NFT "Grailed PUMA Slipstream" incepand cu 27 aprilie 2023.

Acest proiect urmeaza recenta incursiune a Puma in industria NFT, care a implicat lansarea unei noi colectii NFT numita Super PUMA pentru a comemora cea de-a 75-a aniversare a companiei. Puma va oferi sub forma de airdrop 2,000 de NFT-uri Super PUMA inedite celor care detin si folosesc Grailed PUMA Slipstream Mint Pass.

Puma a fost, de asemenea, activa in metaverse; in septembrie 2022, pentru a sarbatori prezentarea FUTROGRADE la Fashion Week din New York, Puma a debutat cu prima sa experienta metaversala numita Black Station.

cryptoflies.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top