O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

Propun ceva harti noi si nu numai

Joined
Sep 24, 2021
Messages
10
Reaction score
10
Location
Italy
Salutari!
Am vazut ca lipsesc ceva harti pe care eu personal le consider interesante
Asa ca dati o privire aici si daca va plac toate sau doar cateva nu ezitati sa le adaugati:

de_romania2012 ¬ https://gamebanana.com/mods/84890 si de_romania https://gamebanana.com/mods/84887 , harta diferita si mica

de_cpl_mill_32¬ https://tsarvar.com/en/maps/counter-strike-1.6/de_cpl_mill_32

de_irak2- https://tsarvar.com/en/maps/counter-strike-1.6/de_irak2

https://tsarvar.com/en/maps/counter-strike-1.6/css_kabul2 css_kabul2 (asta e mult mai diferita fata de kabul clasic si un pic mai maricica, eu zic ca merita bagata)

SEA_DUST2 @ 17 Buddies - Download custom maps on the best global website ! de_dust2sea

https://tsarvar.com/en/maps/counter-strike-1.6/de_legends ¬de_legends

https://tsarvar.com/it/maps/counter-strike-1.6/de_cliff ¬ de_cliff (una dintre cele mai faine)

https://tsarvar.com/en/maps/counter-strike-1.6/de_pgl ¬ de_pgl

https://tsarvar.com/en/maps/counter-strike-1.6/de_winteraztec ¬de_winteraztec


https://tsarvar.com/en/maps/counter-strike-1.6/cs_assault_december cs_assault_december

https://tsarvar.com/en/maps/counter-strike-1.6/css_nuke - css_nuke (un altfel de nuke)

https://gamebanana.com/mods/83507 -de_crossfire (harta veche de pe half life ce merita o sansa)

https://tsarvar.com/en/maps/counter-strike-1.6/de_rats_1337 de_rats_1337

https://tsarvar.com/en/maps/counter-strike-1.6/de_torn de_torn

https://tsarvar.com/en/maps/counter-strike-1.6/de_westwood_newstyle dE_westwood_newstyle

https://tsarvar.com/en/maps/counter-strike-1.6/de_dust2_2006 DE_DUST2_2006

https://tsarvar.com/en/maps/counter-strike-1.6/de_dust2_china DE_DUST2_CHINA

https://tsarvar.com/en/maps/counter-strike-1.6/de_dust2_bliz DE_DUST2BLIZ

https://tsarvar.com/en/maps/counter-strike-1.6/de_inferno2010 DE_INFERNO20120

Unele harti sunt pur si simplu variante mai diferite ale celor originale, diversificarea nu strica.
In plus vroiamsa pomenesc si de ceva plug-inuri, si anume : plugin de sunete la kill-uri, plugin pentru tag cu orasul din care se joaca (cum e tag vostru gen) si plugin pentru cutii ( gen cand faci kill pica o cutie acolo si poti avea divere : arma X, viata -20 sau plus 20, grenazi full, full de bani, etc. si ultimul plugin mentionat ar fi MEDIC, si anume scaderea unei sume de bani pentru 30 hp , exemplu. poate fi si bindat pe o litera si astfel poate fi mai fluid

P.s ASTEPT SA VAD CE PARERI AVETI !
 
Joined
Aug 28, 2021
Messages
328
Reaction score
84
Location
Romania
Contra la plugu` de sunet kill. Este deja sunet la hit-uri pe om.
Si
CONTRA total pentru cel/cele de cutii, medic, bonusuri de tot felul la kill si ce ai mai zis pe acolo legat de treaba aia...
 
Joined
May 10, 2020
Messages
987
Reaction score
393
Location
Romania
Contra la plugu` de sunet kill. Este deja sunet la hit-uri pe om.
Si
CONTRA total pentru cel/cele de cutii, medic, bonusuri de tot felul la kill si ce ai mai zis pe acolo legat de treaba aia...
Si eu sunt de acord cu Ddwr.

Unele mape pe care le-ai propus sunt deja pe server, doar ca au fost scoase din meniul /harti pentru ca depopulau serverul. Restul mapelor le vom testa mai intai si daca sunt ok din pct de vedere al fps-urilor si a mai multor aspecte le putem pune pe srv.
Multumim pentru sugestii!
 

prpr

Alandala/Zurlii.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Nov 3, 2016
Messages
1,896
Reaction score
621
Salut!
Dupa cum au zis colegii (de joc) de mai sus, unele harti sunt deja pe server. Destul de probabil ca vor reaparea in meniul de vot odata cu racirea vremii. Restul vor fi testate, cu mentiunile ca unele(precum irak2) au fos testate si nu au ajuns in meniul de vot datorita scaderii de fps, in unele zone si ca testarea celorlalte necesita ceva timp (zile). Incerc, ca fiecare, sa ma bucur de putinele zile calduroase ramase din acest an ;)
Referitor la sunete, intuiesc ca te-ai referit la sunetele care apar dupa fraguri multiple (precum MultiKill, UltraKill, KillingSpree etc.). In acest caz, pluginul este deja pe server, facand parte din pluginurile initiale al serverului (miscstats). Sunetele pot fi activate, instantaneu, de catre oricine are acces de owner sau co-owner. Insa acele sunete, odata activate, nu pot fi oprite de fiecare jucator si dupa cum, probabil, ai observat deja, sunt multi care joaca la sunet(se orienteaza dupa sunet de pasi sau de arme). De aceea activarea acestora ar putea depopula o harta cu misuni. Insa, activarea acelor sunete ar putea fi ceruta pe o harta fara misiuni. Daca un admin cu acces owner sau co-owner este prezent, poate supune optiunea la vot si activa, in urma unui rezultat pozitiv.
Pluginul care arata cine si de unde se conecteaza a fost pus pe server acum ceva vreme (acum circa un an si jumatate). Functia este interesanta insa are un dezavantaj major. In cazul multiplelor tentative de conexiune face lag. In perioada de sfarsit de toamna, iarna, numarul jucatorilor care se conecteaza sau incearca sa se conecteze, creste simtitor si astfel acel plugin cere resurse semnificative (in special pe partea de retea). Serverul este unul foarte performant, insa reteaua care il deserveste este mult sub nivelul lui. Din aceasta cauza acel plugin nu va fi reactivat , decat in cazul in care se imbunatateste infrastructura de retea sau se schimba host.
Alandala este un server precum il descrie titlul. Asa ca ultimele pluginuri sunt de luat in calcul si testat, uramand a fi adaugate sau nu, intre anumite ore sau pe anumite harti si pastrate in urma parerilor pro sau contra ale participantilor la joc. Totusi, asta presupune timp. Este nevoie de timp pentru testare/configurare harti si pluginuri.
Initiativa este laudabila si sper sa urmeze si altele ;)
GL&HF!
 
Last edited:

prpr

Alandala/Zurlii.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Nov 3, 2016
Messages
1,896
Reaction score
621
In urma testarii hartilor, au fost adaugate in lista de vot: de_romania, de_crossfire, de_rats_1337, de_dust2_bliz.
In functie de popularea serverului se vor adauga/readauga in lista de vot, cel mai probabil odata cu racirea vremii: de_romania2012, css_kabul2, de_pgl, css_nuke, de_torn, de_dus2_2006, sea_dust2/sea_dust/de_dust2_china(aceste 3 harti sunt similare sau identice), precum si alte harti cu prefix css_ , aflate pe server, insa indisponibile pentru votul jucatorilor.
Odata cu venirea iernii, meniul de vot va contine si harti cu specific de iarna, printre care si cele trei prezente in propunere.
Nu vor fi puse sau nu vor fi puse prea curand hartile:
de_cpl_mill_32 (a determinat intotdeauna, indiferent de anotimp sau ora, scaderea sensibila a numarului de jucatori)
de_irak2 (are scaderi de fps in anumite zone iar timpul necesar ajungerii in zona de plantare este cam mare.. >25s)
de_legends (scaderi de fps si zone intunecate unde este greu de distins inamicul)
de_cliff (scaderi de fps in anumite zone si dezechilibrare catre echipa CT)
de_westwood_newstyle (scaderi de fps)
de_inferno2010 (scaderi de fps)
Pluginurile propuse inca nu au fost cautate/testate. Vor fi testate in limita timpului disponibil.
 
Last edited:
Joined
Sep 24, 2021
Messages
10
Reaction score
10
Location
Italy
Tot ce pot sa zic zasd, este jos palaria.
Ma bucur sa vad ca se apreciaza cu adevarat chiar si o astfel de "mica" initiativa.
O sa iti las mai jos 2 pluginuri similare cu cele mentionate de mine, acum nu stiu exact sa iti zic daca pot fi modificate intr un fel mai user friendly.

https://hostgame.ro/articole/plugins_cs16/xmas_gifts/ (singura chestie ar fi sa fie schimbata textura cutiilor caci altfel ar fi bune doar de sarbatori)
https://gamebanana.com/scripts/9746 ( aici pare sa fie aproape exact ce am zis)

Ambele trebuiesc testate si poate poate modificate, daca este timp si daca or sa prinda la playeri, nu e graba.
Oricum, eu, sa zic asa, am dat ceva de la mine, si vad ca si voi!
O sa vedem pe viitor ce va mai fi!
 
Joined
Aug 28, 2021
Messages
328
Reaction score
84
Location
Romania
Sunt destule probleme la destule din plugin-urile existente deja pe server, prpr nu se pricepe si zice ca n continuare nu gaseste pe nimeni care sa vrea si sa aibe timp sa se ocupe. Cand va gasi un scripter ok care sa rezolve probl. mai 'importante' care sunt de rezolvat pe server, poate dabea dupa.. sa se ia in calcul si altfel/tot felul de alte plugin-uri n' + .
Oricum parerea mea este ca pe langa host cu probleme/slab, probl. tot aparute la srv. si faptul ca nu se gaseste cineva care sa se priceapa si sa se ocupe..... chiar si cele care sunt acum pe server..si tot ce e pe server, e cam mult. Daca as fi in locul lui zasd, as mai scoate din ele. As renunta la panarame si as lasa serveru` cat mai clasic, simplu si curat cu putiinta pana as gasi om care sa se ocupe..sa l puna la punct, si dupa ce m as vedea cu sacii n caruta, dabea atunci as sta si de nebunii..panarame.. plugin uri la caterinca de 'fun' . Ptr. ca srv. merge rau spre rautz` ..uneori, nu mereu, dar asta.. fara atacuri cu flood sau mai stiu eu.. deci.. aia e. Srv. lui, face ce vrea.
 
Joined
Aug 28, 2021
Messages
328
Reaction score
84
Location
Romania
Ce i drept, srv. are vechime, e greu cand nu te pricepi ptr. ca omuletii astia care se pricep la asa cv..scripterii.. sunt destul de greu de gasit si esti mai mereu nevoit sa ii cauti ptr. ca se pierd, ii pierzi pe drum din diferite motive(am inteles ca majoritatea s cam dificili..ca persoane, oricum..) asa ca probabil in felul asta nu poate avea niciodata serverul si ok fara probleme, sa se miste si bine si sa il faca si cum vrea el, cu ce vrea el..ce nebunii..plugin-uri de 'fun' si ce mai are el prin cap. Asa ca.. cam asta este situatia, nu le poti rezolva/face sa fie ok..toate.. atunci cand nu te pricepi, si asa esti nevoit sa faci alegeri si alegeri, intre si intre.. ori daca nu ti convine asta, sa o lasi asa..mai cum o fi.. si aia e.

p.s: s0z de 2x post, m a trecut cu time out-u pe butonu' Edit la postarea de mai sus..
 

prpr

Alandala/Zurlii.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Nov 3, 2016
Messages
1,896
Reaction score
621
Sunt destule probleme la destule din plugin-urile existente deja pe server, prpr nu se pricepe si zice ca n continuare nu gaseste pe nimeni care sa vrea si sa aibe timp sa se ocupe. Cand va gasi un scripter ok care sa rezolve probl. mai 'importante' care sunt de rezolvat pe server, poate dabea dupa.. sa se ia in calcul si altfel/tot felul de alte plugin-uri n' + .
Oricum parerea mea este ca pe langa host cu probleme/slab, probl. tot aparute la srv. si faptul ca nu se gaseste cineva care sa se priceapa si sa se ocupe..... chiar si cele care sunt acum pe server..si tot ce e pe server, e cam mult. Daca as fi in locul lui zasd, as mai scoate din ele. As renunta la panarame si as lasa serveru` cat mai clasic, simplu si curat cu putiinta pana as gasi om care sa se ocupe..sa l puna la punct, si dupa ce m as vedea cu sacii n caruta, dabea atunci as sta si de nebunii..panarame.. plugin uri la caterinca de 'fun' . Ptr. ca srv. merge rau spre rautz` ..uneori, nu mereu, dar asta.. fara atacuri cu flood sau mai stiu eu.. deci.. aia e. Srv. lui, face ce vrea.
Faptul ca "srv. merge rau spre rautz, uneori" nu are legatura cu prezenta pluginurilor existente sau performantele serverului. Serverul "duce" mult mai multe solicitari decat cele actualele. Infrastructura de retea si atacurile determina acele fenomene neplacute, in unele momente. Pana in acest moment, asta este ce s-a putut gasi mai bun in Romania, in conditiile date. Sunt multe pluginuri de perfectionat, dar asta nu inseamna ca, in forma actuala, provoaca instabilitate sau solicitari peste suportabilitatea serverului. Indiferent de harta sau numar de jucatori, nu am observat ca solicitarea procesorului sa depaseasca 30%, pana in acest moment. Deci pluginuri se pot si se vor adauga, dupa ce se testeaza(necesita timp). Se vor pastra sau nu pe server functie de experienta de joc (parerile jucatorilor).
Tot ce pot sa zic zasd, este jos palaria.
Ma bucur sa vad ca se apreciaza cu adevarat chiar si o astfel de "mica" initiativa.
O sa iti las mai jos 2 pluginuri similare cu cele mentionate de mine, acum nu stiu exact sa iti zic daca pot fi modificate intr un fel mai user friendly.

https://hostgame.ro/articole/plugins_cs16/xmas_gifts/ (singura chestie ar fi sa fie schimbata textura cutiilor caci altfel ar fi bune doar de sarbatori)
https://gamebanana.com/scripts/9746 ( aici pare sa fie aproape exact ce am zis)

Ambele trebuiesc testate si poate poate modificate, daca este timp si daca or sa prinda la playeri, nu e graba.
Oricum, eu, sa zic asa, am dat ceva de la mine, si vad ca si voi!
O sa vedem pe viitor ce va mai fi!

Multumesc!
 
Joined
Aug 28, 2021
Messages
328
Reaction score
84
Location
Romania
Ideea din ce am spus mai era, in caz ca nu s a inteles.. si ca eu nu vad rostul in a te 'complica' cu alte plugin-uri atunci cand ai deja bube la/probleme cu cele care sunt deja existente pe server, asta n conditiile in care tu nu prea poti(nu te pricepi) la ele, nu le poti rezolva, si nu gasesti pe nimeni(scripteri) care sa se ocupe de ele(disponibil...cu timpul etc.).
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top