O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

FORTNITE NEWS Problemele din Fortnite si noul trend #FixFortnite

fixfornait.jpg
Problemele din Fortnite si noul trend #FixFortnite


Serverele din Fortnite sunt inca o data supra-solicitate dupa un turneu chinuitor de trei ore in valoare de 25.000 de dolari. Cea mai recenta versiune a Cupei Elite a prezentat un amestec de triouri de top din Fortnite si alte echipe care s-au calificat. Din pacate, problemele serverului in timpul evenimentului au generat o ploaie de reclamatii din partea participantilor la turnee. In timp ce comunitatea in general tinde sa exagereze, un nou trend numit #FixFortnite a aparut pe internet,cu o multime de filmari din joc ce arata cat de problematice sunt serverele in prezent.
Nenumarati participanti la turneu au postat sub hash-tagul RipFortnite pe Twitter exemple despre cat de mult a afectat negativ serverul rezultatele de la turneu. Acest haos s-a produs cu mai putin de 70 de oameni in viata si intr-un moment mai putin intensiv al meciului.


Presiunea asupra Epic Games a crescut destul de repede pe Twitter, pe masura ce jucatorii profesionisti s-au ingramadit pe dezvoltatori. Aceste probleme nu sunt de bun augur pentru scena competitiva, avand in vedere ca urmatoarea competitie FNCS de 3 milioane de dolari este la cateva saptamani distanta.
Jucătorii competitivi au un sezon lung de suportat, cu exceptia cazului in care Epic va rezolva dificultatile de baza. Membrii echipei de dezvoltare Fortnite au abordat ocazional preocuparile jucatorilor si toata lumea se asteapta ca problema cu serverele sa fie rezolvata curand.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top