O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

Problema low FPS in CS 1.6

Billion D.D

leganar
Joined
Mar 17, 2011
Messages
144
Reaction score
8
Location
Vaslui,Romania
Website
www.billion.com
Buna seara !
Am o problema in ceea ce priveste nr. FPS-urilor in joc(cs 1.6).E 60, cand ar trebui sa fie, dupa cum bine stim cu totii, 100(101 conform comenzii fps_max).
De curand mi-am reinstalat Windowsul iar acum detin Windows 10 Pro.
Am 2 placi video, integrata si dedicata.Integrata e Intel HD Graphics 4000 cu setarile modificate pt. "Performance".Placa cealalta Nvidia GT 635M de 2 GB ruleaza doar daca o setez din Panoul de control.De asemenea, setarile ei sunt facute dupa cum am mai avut si-n trecut si conform unor tutoriale de pe youtube.
Setarile configuratiei(a userconfigului) sunt in foarte mare parte cele standard, doar cateva sunt putin modificate.
Setarile din Steam(Set Launch Options), de asemenea, sunt cele standard: "noforcemaccel, noforceparms,etc."
Insa cu toate astea, tot 60 fps imi afiseaza :(
Ma poate ajuta cineva in privinta asta ?
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    158.8 KB · Views: 8
  • 2.jpg
    2.jpg
    162 KB · Views: 8
  • 3.jpg
    3.jpg
    155.8 KB · Views: 9
  • 4.jpg
    4.jpg
    110.9 KB · Views: 8

Tibster

Super Moderator
Joined
Jun 5, 2011
Messages
3,436
Reaction score
197
Age
26
Location
Burnham-On-Sea
Website
www.laleagane.ro
Salut,

Incearca asta. Click dreapta pe My Computer - Properties - Advanced System Settings - Performance - Settings - Data Execution Prevention, bifezi cea de-a doua casuta si dai add la hl.exe de unde ai tu instalat jocul. Restartarea sistemului e necesara dupa ce ai facut setarea de mai sus.
 

Tibster

Super Moderator
Joined
Jun 5, 2011
Messages
3,436
Reaction score
197
Age
26
Location
Burnham-On-Sea
Website
www.laleagane.ro
La power management in panoul de control încearcă sa il pui pe high performance.
E putin dubios. In mod normal dupa ce ai facut setarea sugerata de mine ar trebui sa ai limitarea scoasa. Limitare de orice fel 🤔
 

Billion D.D

leganar
Joined
Mar 17, 2011
Messages
144
Reaction score
8
Location
Vaslui,Romania
Website
www.billion.com
inmw: setarile astea le pun in consola ?
Tibster: Balanced(recommended)
La placa integrata, la Graphics, atat la Plugged In, cat si la On Battery am setat pe Maximum Performance.Din ce-am sesizat, laptopul o alege pe integrata cu refresh rate 60 Hz, de aici si cei 60 fps maxim :( Chiar daca fortez GPU pe nvidia, tot pe integrata mi se duce.I-am dat Disable(la integrata) si mi-au scazut fps la 12..
p.s. Tibster: daca vrei sa te lamuresti de toate setarile la cele in cauza, ma gandesc la varianta TeamViewer...
 
Last edited:

Tibster

Super Moderator
Joined
Jun 5, 2011
Messages
3,436
Reaction score
197
Age
26
Location
Burnham-On-Sea
Website
www.laleagane.ro
Dupa multe incercari si fix-uri, aseara prin TeamViewer, tot nu i-am dat de cap.
In caz ca mai are cineva vreo idee, postati-o cu incredere, va rog.
 

bGd

hall of fame
Joined
Dec 28, 2008
Messages
3,073
Reaction score
52
Location
Bucuresti
Salut.

In primul rand, trebuie sa te duci la Program Settings, nu la global, iar de acolo iti setezi ca si program de rulare, cs-ul. Apoi, la punctul 2: "Use global setting (High-performance Nvidia procesor)

Apoi la punctul 3, la Power management mode selectezi "Prefer maxium performance" si Vertycal sync "off".

Apoi in joc, asigura-te ca ai rezolutia 1920x1080 si Widescreen selectat.

Cam astea sunt setarile de baza pentru placile video Nvidia. Tine minte, placile video Intel nu suporta OpenGL.

Bafta!
 

Tibster

Super Moderator
Joined
Jun 5, 2011
Messages
3,436
Reaction score
197
Age
26
Location
Burnham-On-Sea
Website
www.laleagane.ro
Toate cele mentionate de tine le-am facut deja cu el prin TeamViewer, dar fara niciun rezultat. El are 1366x768 rezolutie maxima la display, avand laptop. Am ramas in pana de idei. Am luat absolut tot ce am putut prin eliminare, ba chiar insa am folosit si nvidia inspector tool, nimic. Baiatul, pana sa bage Windows 10 spune ca nu a avut problema asta. Un indiciu ar fi asta, sa nu fie din Windows ceva, dar nu i-am gasit buba.

PS: Generatiile mai noi de sandy bridge (sau chiar Ivy Bridge, daca ma ajuta memoria) suporta si OpenGL 😅
 

bGd

hall of fame
Joined
Dec 28, 2008
Messages
3,073
Reaction score
52
Location
Bucuresti
Toate cele mentionate de tine le-am facut deja cu el prin TeamViewer, dar fara niciun rezultat. El are 1366x768 rezolutie maxima la display, avand laptop. Am ramas in pana de idei. Am luat absolut tot ce am putut prin eliminare, ba chiar insa am folosit si nvidia inspector tool, nimic. Baiatul, pana sa bage Windows 10 spune ca nu a avut problema asta. Un indiciu ar fi asta, sa nu fie din Windows ceva, dar nu i-am gasit buba.

PS: Generatiile mai noi de sandy bridge (sau chiar Ivy Bridge, daca ma ajuta memoria) suporta si OpenGL 😅
Eu in printul lui, vad ca e pus pe Global.. nu a specificat nimeni ca te-ai dus tu cu TW sa ii modifici. Legat de OpenGL daca ai 10.18.10.4425 nu o sa mearga in vecii vecilor.

Ce sa fie din Windows la un joc de la eclipsa incoa? Il astept cu datele TW.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top