O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

REZOLVATA Problema casti HyperX

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Feb 22, 2012
Messages
12
Reaction score
2
Location
Romania
Salutari, mi-am cumpărat acum 2 ore aceste căști de gaming: https://altex.ro/casti-gaming-hyper...-negru-albastru/cpd/CASHXHSCSCBK/#description

Am o întrebare dacă ma puteți ajuta sau poate a avut cineva aceste căști și știe de ce se întâmplă asta, căștile se aud foarte bine, foarte tare, dar se aud puțin înfundat în shootere, m-am jucat și csgo și cs 1.6 puțin, și în ambele parca se aude puțin trasul înfundat la volum maxim cât și 0,5/0,6 din joc. Drivere nu am găsit nici pe internet ca ar trebui instalate, am windows 10 pro 64. Menționez ca înainte jucam cu niște căști de iPhone, se auzeau ele încet dar măcar se auzeau mai clar. Setări nu am făcut la căștile actuale, le-am băgat cu Jack-ul (cumpărat) în pc și am dat drumul la joc. Ele se aud bine, microfonul se aude relativ ok (din câte am înțeles) doar ca ma deranjează acea înfundatura pe care o are la volum maxim când tragi în jucători sau când arunci grenada, etc.
 

Kiwi

hall of fame
Joined
Mar 19, 2021
Messages
1,009
Reaction score
1,072
Location
Apartments, Mirage
Website
discord.gg
E decat la ghici o solutie la care ma gândesc si anume sa scrii in run : control mmsys.cpl sounds
Ca sa ajungi la adevăratul panel de setări casti/microfon, click dreapta pe casti, properties, tabul de advanced si sa schimbi Sample rate cu ceva mai mare(acolo in lista aia mare cu obtiuni in genul 16 bits, 44000hz cd quality)

Nu garantez ca va rezolva problema.
 
Joined
Feb 22, 2012
Messages
12
Reaction score
2
Location
Romania
În timpul în care așteptăm răspuns am umblat și la aceste setări, am schimbat hz/frecventa, am umblat la toate de la cea mai mica->la cea mai mare și tot la fel se auzea, am lăsat-o default cum era ea.
 
Joined
Feb 22, 2012
Messages
12
Reaction score
2
Location
Romania
Am reinstalat windows-ul cu totul si la fel face, problema am vazut ca este mai mult la counter-strike 1.6, la csgo am setat sa se auda pe surround 5.1, si se aude bine. Ca sa nu ne mai batem capul (atat eu, cat si voi) puteti da topic closed. O sa joc cu volumul din CS la o valoare mai scazuta si cu timpul poate o sa ma obisnuiesc, multumesc pentru raspunsurile amandurora.
 

Tibster

hall of fame
Joined
Jun 5, 2011
Messages
3,661
Reaction score
418
Age
30
Location
Bucuresti
Salutare,

Daca iti activezi surround din Sound Settings (5.1, in CS:GO), atunci dezactivează advanced 3D sound processing. Daca apesi pe el ai doua optiuni "yes/no". Ce ai descris tu mi se intampla si mie din cauza setarii respective. 🤔
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top