O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ALANDALA Problema afisare Top15

Reaction score
3
Salutare!

In momentul cand scriu una din urmatoarele comenzi:

/rankstats
/top
/top10

Imi apare in felul urmator:

YkQX68E.png

Mai are cineva problema asta sau e ceva din cauza mea?

prpr

Alandala/Zurlii.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Reaction score
681
Salut!
In mod normal, fereastra cu statistici arata asa:
si este interactiva. Poti naviga pe acolo, cauta jucatori si deschide cu click de mouse statistica fiecarui jucator pentru a vedea cu ce arme ucide, acuratetea tragerii, cate runde a primit MVP, cate bombe a plantat, cate din cele plantate au explodat si la cate a dat defuse, etc.
Problema sesizata de tine poate fii cauzata fie de versiunea de client fie de restrictiile retelei tale privind deschiderea unor pagini web.
Poti verifica daca sunt restrictii legate de conexiune accesand link-ul acesta:
Daca pagina de statistica este accesibila. atunci problema este de la versiunea de client cu care joci.
Iar asta se poate rezolva fie folosind versiunea de aici:
..fie folosind versiunea din STEAM (care se cumpara, cu exceptia cazului in care o primesti cadou in timpul promotiilor STEAM)
.. practic, cu siguranta sunt alte zeci de versiuni care nu au probleme la afisarea /top (warzone, de ex). Insa cs-ul din STEAM este versiunea oficiala/licentiata iar iversiunea de aici
este o versiune foarte apropiata de cea din steam, cu servere romanesti in lista de search (multe sunt din LLG)

Last edited:
Reaction score
3
Salutare! Multumesc de raspuns.
Da, problema a fost de la versiunea mea de CS 1.6.
Am descarcat CS-ul pe care mi l-ai recomandat tu si a functionat.

Multumesc!

Reaction score
14
S-au dat chiar de curand cadouri cu cs 1.6 pe steam, acesta fiind jocul original si cu care nu ai nici o problema de genu, de ce nu ai aplicat? Fii pe faza ca vor mai urma perioade de genul.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back