O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ELECTRIC Primul model electric al mărcii a fost dezvăluit: Abarth 500e

Abarth 500e a fost dezvăluit. Cel mai nou model al producătorului italian este și primul său model complet electric. Noul Abarth 500e și-a făcut debutul oficial. Abarth 500e este bazat pe Fiat 500e, dar aduce câteva modificări față de versiunea standard.

În primul rând, mașina se bucură de mai multă putere. Mai precis, Abarth 500e dispune de 155 de cai putere, rezultatul fiind un sprint de la 0 la 100 km/h în șapte secunde. Abarth 500e este cu două secunde mai rapid decât un Fiat 500e.

Abarth susține că noul 500e este „mai rapid și mai palpitant atât în condusul urban, cât și în cel suburban” comparativ cu omologii săi cu motoare termice. Acest lucru se datorează, spun ei, grație „distribuției îmbunătățită a greutății, cuplu mai bun și a unui ampatament mai lat”. Cât despre autonomie, Abarth nu a comunicat cifre oficiale, dar mașina păstrează același acumulator de 42kWh. Ținând cont că un Fiat 500e are o autonomie de aproximativ 300 de kilometri, cea a lui Abarth 500e ar putea fi ceva mai mică.

Mașina poate genera și sunete. Abarth 500 poate fi comandat cu un generator de sunet care poate recrea sunetele motorului unui Abarth pe benzină. Acesta poate fi oprit sau pornit, în funcție de preferințele fiecăruia.

abarth-500e.jpg

Abarth 500e este o electrică mică, dar cu un aspect agresiv​

Cea mai mare schimbare adusă lui Abarth 500e este partea frontală redesenată. Aceasta păstrează aspectul curat, lipsit de o grilă. Există inscripții Abarth și o bară de protecție mai joasă, cu prize de aer false, care conferă un afect agresiv. Pe lateral, nuanța de verde acid, jantele de aliaj de 18 inch, emblemele Abarth și pragurile redesenate asigură mașina să se distingă de un Fiat obișnuit. În partea din spate, observăm lipsa țevilor de evacuare, fiind un model electric.

Pentru lansarea lui Abarth 500e, compania a anunțat ediția specială Scorpionissima. Aceasta este limitată la 1.949 de unități și onorează anul înființării companiei Abarth.

Nu există o dată clară la care vor începe livrările, dar acestea ar trebui să ia startul în decursul anului viitor.

promotor.ro
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top