O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

OPENSEA Primele NFT-uri

Shuya

Administrator
LALEAGANEĀ® STAFF
Reaction score
5,889
Salutare,

Tocmai am achizitionat primul meu NFT. Acesta face parte din colectia JungleBay Ape Club care este plina de potential si maimute friendly. Sper sa va placa la fel de mult ca si mie! #JBAC šŸŒ

JungleBayApe.png

#LaLeaganeNFTs

Shuya

Administrator
LALEAGANEĀ® STAFF
Reaction score
5,889
Tocmai am achizitionat primul meu NFT. Acesta face parte din colectia JungleBay Ape Club care este plina de potential si maimute friendly. Sper sa va placa la fel de mult ca si mie! #JBAC šŸŒ
Update cu privire la proiectul cu pricina.

Introdus $JBAC ā€” token asociat cu Ethereum la standard de ERC20 ce are ca scop staking-ul; cu platforma si tot tacamul. Fiecare maimuta pe care o detineti, a produs de la lansarea colectiei cate 33.33 $JBAC/zi si va continua sa o faca. Iar acum veti putea revendica totalul de tokens acumulat.

Pentru mai multe informatii, accesati junglebayapeclub.com

i8CXcNm.png

Shuya

Administrator
LALEAGANEĀ® STAFF
Reaction score
5,889
Cea de-a II-a colectie a celor din Apocalyptic Apes tocmai a fost lansata oficial. In public sale am achizitionat patru Queen Apes la pretul de 0.32 ETH (894.71 USD) si ulterior la reveal am primit si primesc zilnic oferte de peste 0.33 ETH (922.67 USD) doar pentru Medusa. Oportunitate mare pentru cei care dispun de fonduri sa se alature proiectului si sa acumuleze/tina de ele. Next blue chip NFT.

Queens.png

#AAPES

Shuya

Administrator
LALEAGANEĀ® STAFF
Reaction score
5,889
si ulterior la reveal am primit si primesc zilnic oferte de peste 0.33 ETH (922.67 USD) doar pentru Medusa
Ofertele continua. Nu acceptam mai putin de 10 ETH, mai ales datorita faptului ca sunt doar unsprezece la numar dintr-un total de 8,888.

Queen Medusa.png

#AAPES

Shuya

Administrator
LALEAGANEĀ® STAFF
Reaction score
5,889
Cel mai scump NFT pe care l-am achizitionat pana acum ā€” 0.49 ETH (945.53 USD). Face lejer 2-3 ETH pana la sfarsitul anului.

SNAPBACK#6745.png

P.S.
Reveal: 

#AAPES

Shuya

Administrator
LALEAGANEĀ® STAFF
Reaction score
5,889
Acum cit costa ele?
Mai deții cele din 2022?
N-am vandut si nici nu am in plan sa o fac inca. Jungle Bay sunt in crestere si probabil as iesi pe profit cu cateva sute de dolari daca le-as vinde acum. Apocalyptic Apes, Queen Apes si GossApe Girl in schimb, s-au dus in cap, echipele asteapta miracole si nu mai misca nimic.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back