O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Premier Global Open Beta FAQ

premier_banner.jpg


Premier este sistemul competitiv pe echipe din Valorant, iar Premier Global Open Beta va fi lansat pe 25 aprilie. Urmariti videoclipul de mai jos, in care prezentam elementele de baza, astfel incat dumneavoastra si echipa dumneavoastra sa fiti pregatiti din prima zi. Pentru orice intrebari suplimentare, va rugam sa consultati intrebarile frecvente de mai jos.


Iti multumim pentru interesul tau de a juca in Premier Global Open Beta!

Dupa Alpha-ul nostru din Brazilia de anul trecut, echipa s-a apucat din nou de lucru la Premier, luand in considerare feedback-ul de la jucatori si reconstruind parti din sistem pentru a fi gata de lansare in 2023. Poti testa unele dintre aceste schimbari in Beta (cum ar fi programarea, zonele echipelor si multe altele) si vom continua sa imbunatatim alte zone. Beta este o modalitate excelenta de a lansa o versiune de Premier pe care credem ca jucatorii o vor aprecia, oferindu-ne in acelasi timp ocazia de a elimina orice riduri si de a ne asigura ca fundatia noastra este solida pentru lansare.

Daca intampinati probleme sau descoperiti bug-uri, contactati Player Support folosind acest formular.

_____________________________________________________________________________________

PREMIER GLOBAL OPEN BETA FAQ


GENERAL

Cat timp va dura Premier Global Open Beta?
25 aprilie - 23 mai
Perioada de inscriere: 25-28 aprilie
Meciuri saptamanale: 29 aprilie - 20 mai
Turneu de play-off: 21 mai

Este aceasta versiunea finala a Premier?
Aceasta este o versiune de testare a Premier inainte de lansarea completa. Vom impartasi mai multe detalii despre schimbarile la care va puteti astepta atunci cand Premier va fi lansat in cursul acestui an. De exemplu, versiunea Beta foloseste un program mai scurt decat cel pe care l-am planificat pentru lansare, in timp ce etapele Premier sunt concepute sa dureze cat durata unui act obisnuit din Valorant.

Va ramane istoricul din Beta?
Istoricul meciurilor si al echipelor nu va fi transferat in versiunea completa de Premier.

Unde pot gasi Premier in clientul de Valorant?
—La lansare, Premier va avea o preluare pe tot ecranul.
—Navigatia de pe pagina de start ar trebui sa aiba Premier ca o intrare, a doua in lista de la Play.
—O modalitate de explicatii va aparea atunci cand vizitati Premier Hub pentru prima data.

Ce este turneul de testare?
—Pe data de 3 mai, vom organiza un turneu de testare in toate zonele (il puteti gasi in programul vostru).
—Acesta este doar un test tehnic! Vrem sa ne asiguram ca serviciile noastre sunt pregatite pentru turneul de play-off de la sfarsitul Open Beta.
—Structura este aceeasi ca la turneul de playoff: best of one, cu bracket de consolare, dar de data aceasta toate echipele Premier sunt eligibile pentru a participa.
—Acest turneu nu are niciun impact asupra clasamentului, scorului Premier, recordului W/L sau eligibilitatii pentru turneul de playoff.
—Castigarea turneului de testare nu va debloca nicio recompensa.

Cand imi voi primi recompensele?
—Iti vei debloca bannerul de participare la Premier Beta si titlul dupa ce termini primul tau meci Premier, conectandu-te in ziua urmatoare.
—Iti vei debloca bannerul si titlul de campion Premier Beta dupa ce vei castiga turneul Playoff, conectandu-te in ziua urmatoare.
—Viziteaza-ti colectia pentru a echipa recompensele!

ENROLLMENT & ZONES

Cum pot deveni eligibil pentru Premier Beta?
Trebuie sa verificati doua conditii pentru a fi eligibil sa creati sau sa va alaturati unei echipe Premier:
—Identitate: Prin verificarea contului prin SMS de verificare
—MMR: Prin finalizarea plasamentelor in orice moment din durata de viata a contului tau
—Daca ati finalizat deja plasamentele, veti trece automat la pasul urmator si veti vedea doar optiunea de "CREATE A TEAM".

Poate oricine sa joace in Premier Beta?
In afara de cerintele de eligibilitate prezentate mai sus, oricine are un cont de Valorant in conditii bune poate juca in perioada Premier Beta.

Ce se intampla daca anulez verificarea contului meu?
Daca va anulati verificarea contului, clientul va va avertiza ca nu veti mai putea juca in Premier pana cand nu veti trece din nou prin procesul de verificare.
—Este permis doar un singur numar de telefon pentru fiecare cont, cu o perioada de 6 luni pentru numerele de telefon folosite. Daca dezlipiti un numar de telefon din contul dvs., nu veti mai putea folosi un alt numar pe cont timp de 6 luni. Puteti relinka numarul original in orice moment, fara a fi blocat.
—In cazul in care sunteti neverificat si faceti deja parte dintr-o echipa, NU veti fi dat afara din echipa, dar nu veti fi, de asemenea, eligibil pentru a sta la coada.

Pot sa ma alatur in mai multe echipe?
Nope, te poti alatura doar unei singure echipe.

Pot anula invitatiile trimise/elimina coechipieri?
Ownerii echipelor pot anula cererile de invitatii si pot elimina jucatori din echipa lor.

Exista restrictii in ceea ce priveste persoanele cu care pot face parte dintr-o echipa?
Nope! Nu ezitati sa va alaturati unei echipe cu prietenul dvs. de Bronze si prietenul dvs. de Diamond - vom gasi cea mai buna divizie pentru echipa dvs. pe baza MMR-ului primilor 5 jucatori din echipa dvs.
—Exista restrictii odata ce va inscrieti echipa: Veti fi limitat sa invitati doar alti jucatori care nu vor face ca echipa dvs. sa schimbe Divizia.
—In cazul in care invitarea unui jucator ar determina schimbarea diviziunilor echipei dumneavoastra, proprietarul echipei va vedea un mesaj de eroare atunci cand va incerca sa invite: "Acest jucator se afla in afara intervalului de abilitati al echipei dvs. si nu poate fi invitat".
—Daca inscrierea nu s-a incheiat, va puteti dezinscrie echipa si sunteti din nou deschis pentru a invita pe oricine doriti. Asigurati-va doar ca va reinscrieti inainte de ora limita!

O data ce incep meciurile saptamane, ce modificari nu pot aduce echipei mele?
O data ce incep meciurile saptamanale, nu veti mai putea schimba componenta echipei si vor fi permise doar schimbarile de lista care nu vor afecta divizia.

Pot sa anulez inscrierea in Premier a intregii echipe?
Daca echipa este inscrisa, butonul de Enroll se transforma in buton de Unenroll, in felul acesta vei putea renunta la inscrierea echipei.

Cum aflu ce zona sa folosesc?
—In timpul procesului de inscriere, proprietarul echipei va selecta o zona.
—Veti vedea recomandari bazate pe primele 2 locatii cu cea mai mica latenta medie (ex. Central vs Texas)
—Latenta se bazeaza pe ceea ce proprietarul echipei (singurul membru al echipei care poate inscrie echipa) transmite prin ping.
—Jucatorii care aleg zone cu mai multe locatiiar trebui sa fie potriviti conform euristicii noastre obisnuite de matchmaking (bazata pe ping).

Pot schimba zona?
Nu va puteti modifica zona odata ce echipa dvs. este inscrisa. Singura modalitate e aceea de a anula inscrierea echipei si de a face din nou procesul de inscriere.

Echipa mea a ratat inscrierea. Mai putem juca?
Nu, nu veti putea juca daca ratati procesul de inscriere.

Pot adauga jucatori noi in echipa mea dupa ce au inceput meciurile saptamanale?
Da! Atat timp cat jucatorul invitat nu va determina schimbarea diviziei echipei. In cazul in care un jucator ar determina schimbarea diviziilor echipei dvs., proprietarul echipei va vedea un mesaj de eroare la incercarea de a invita: "Acest jucator se afla in afara intervalului de abilitati al echipei dvs. si nu poate fi invitat".

TEAM HUB

Unde pot vedea clasamentele echipelor?
In tab-ul de Standings, impartite pe divizii, structurate similar cu clasamentele jucatorilor, dar cu echipe in loc de jucatori.
—Sectionat in functie de echipele care au reusit sa se califice.
—Clasamentele sunt actualizate atunci cand se incheie meciurile din Premier.

Care este diferenta dintre Party Leader si Team Owner?
—Team Owner-ul are posibilitatea de a invita jucatori, de a personaliza logo-ul echipei, de a promova un alt jucator ca owner si/sau de a sterge complet echipa. (De asemenea, poate parasi echipa - daca o face, noul Team Owner va fi trecut la jucatorul care a fost in echipa de cel mai mult timp).
—Party Leader-ul in schimb, pune echipa in queue atunci cand este gata sa joace un meci Premier si este responsabil pentru blocarea alegerilor in timpul pnb-ului a hartii in turnee.
—Team Owner-ul nu trebuie sa fie prezent pentru ca o echipa sa joace un meci Premier.

MATCHES & QUEUEING

Cum pot intra in queue pentru meciurile saptamanale?
Pe Premier Hub, exista un buton care va va duce direct la lobby-ul Premier. Atunci cand fereastra de queue este deschisa, veti putea intra in queue atunci cand sunteti in party impreuna. De asemenea, puteti merge direct in lobby folosind butonul Play din partea de sus a navigatieim clickand apoi pe fila Premier.
Va incurajam sa intrati in queue cat mai devreme posibil in fereastra saptamanala, deoarece daca faceti acest lucru in ultimul moment este posibil sa nu gasiti meci.

Cum pot sa aflu ce harta se va juca?
Harta principala pentru fiecare meci va fi listata in programul din Premier Hub pentru a va oferi suficient timp pentru a va pregati.
—Turneul va folosi un sistem de selectare si interzicere a hartilor (vezi sectiunea de Tournament and Matches de mai jos).

Cat de echilibrat este sistemul de matchmaking in Premier?
Veti juca doar impotriva echipelor din divizia dvs., ceea ce inseamna ca acestea se afla intr-un interval consistent de MMR de echipa.
Vom face tot posibilul sa va gasim un meci impotriva echipelor din divizia dvs. care au performante apropiate in acel moment.

Ce se intampla daca un jucator din echipa mea este afisat ca nefiind eligibil pentru a intra in queue?
—Verificati ca jucatorul este verificat prin SMS;
—Verificati ca toti jucatorii fac parte din aceeasi echipa Premier;
—Confirmati starea contului; daca nu e restrictionat din cauza comportamentului perturbator.

LIVE MATCHES

Regulile sunt diferite fata de modul standard de Competitive?
Regulile privind overtime-ul sunt diferite si sunt urmatoarele:
—Prima echipa care castiga 12 runde castiga prioritate in overtime;
—Echipa cu prioritate in overtime alege partea de start pentru prelungiri prin vot, folosind preferintele celor 5 jucatori;
—Echipele trebuie sa castige doua runde. In fiecare runda, echipele fac schimb de tabere;
—Daca s-au jucat doua seturi de prelungiri, se joaca o runda finala de Sudden Death;
—Alegerea taberei de la Sudden Death este cea pe care a ales-o echipa cu prioritate la prelungiri in timpul fazei de alegere a taberei de start a prelungirii.

Ce este scorul in Premier?
La fiecare meci pe care il joci, castigi puncte pentru scorul tau Premier. Acumulati un scor Premier suficient de mare pentru a va califica pentru turneul de play-off de la sfarsitul Open Beta!

Cum acumulez puncte?
—Echipele castiga 100 de puncte pentru victorie in meciul saptamanal si 25 de puncte pentru infrangere;
—Meciurile din turnee nu acorda puncte.

TOURNAMENT AND MATCHES

Care este scorul care te califica la turneu?
375 de puncte; aceasta valoare poate fi ajustata dupa Beta.

Exista mai mult de o echipa castigatoare in fiecare divizie?
Da! Toate echipele din cadrul unei divizii care se califica pentru turneu sunt repartizate intr-o grupa de pana la 8 echipe. Fiecare grupa are ca rezultat o echipa castigatoare.

Ce este sistemul de map pick-and-ban?
In timpul selectiei si interzicerii hartilor, echipele interzic pe rand hartile. Toti membrii echipei pot vota ce harta sa interzica, iar liderul de party blocheaza alegerea echipei.
—Procesul alterneaza intre echipe pana cand se alege o harta. Echipa care nu a ales harta poate apoi sa aleaga daca doreste sa atace sau sa se apere.
—Alegerea si interzicerea hartii este disponibila doar in meciurile de turneu.

Ce se intampla daca pierd in Main Bracket?
Daca echipa ta pierde in grupa principala, vei fi mutat in grupa de consolare, unde poti concura pentru locul 3.

playvalorant.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top