O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

INTERVIU pOsE|DoNN

UNNE

Super Moderator
Joined
Dec 5, 2012
Messages
2,525
Reaction score
656
Location
www.laleagane.ro
REPORTER: Salut, iti multumesc ca ai acceptat acest interviu.
@pOsE|DoNN: Salutare. Placerea este de partea mea!
1608711933593.png


REPORTER: Spune-ne te rog, in ce perioada ai intrat in contact cu LaLeagane si care a fost prima impresie pe care ai avut-o?
pOsE|DoNN: Am luat contact cu aceasta frumoasa comunitate in vara anului 2010. Incepusem sa joc CS 1.6 pe serverul Dovinot.LaLeagane.Ro si tocmai ce primisem ban :).Ulterior mi-am dat seama ca nu este o oarecare comunitate si usor usor m-am atasat de ceea ce vedeam.

REPORTER: Care a fost motivul pentru care ai ales proiectele in care activai atunci?
pOsE|DoNN: Nu o sa uit niciodata ce lupta trebuia sa dai pentru a intra intr-un proiect. Pentru inceput m-am inscris in proiectul xAdmin unde am dat de doua persoane minunate: MiHuTz si Blonda. Prin munca si devotament am reusit sa avansez usor usor in acest proiect. Dupa ce mi-am dat seama ce fel de persoane erau oameni din staff totul a devenit foarte usor. Intram cu drag zi de zi pe forum si activam in proiecte. Dupa o anumita perioada de timp am ajuns sa fiu liderul acestui proiect. Dupa xAdmin am activat si in proiectul Gather unde la fel ca si in xAdmin am luat-o de jos si ajungand sa devin lider de proiect. In acest proiect ma bucura ca si in ziua de azi se revede un lucru implementat de mine, Loial Servers.

REPORTER: Ai avut dificultati pe durata parcursului tau in comunitate? Daca da, te rugam sa ne dai cateva exemple.
pOsE|DoNN: Am avut anumite probleme de inactivitate atunci cand am intrat la facultate si atunci cand am fost avansat la locul de munca. Dificultati au fost destule pe perioada celor peste 10 ani. Au fost si zile roz si zile negre, dar am incercat sa trec peste ele. Un moment dificil a fost din cate imi aduc aminte in anul 2011 atunci cand au fost ceva divergente intre persoanele din stafful comunitatii, rezultand cu plecarea din staff a unor persoane dragi mie.

REPORTER: Care a fost motivul real al retragerii tale? Se poate pune problema unei posibile tale reveniri in viitorul apropiat?
pOsE|DoNN: Nu m-am retras ci am fost inlaturat din cauza inactivitatii. As reveni cu cea mai mare placere.

REPORTER: Care a fost primul tau sentiment/reactie cand ai intrat in staff-ul LaLeagane?
pOsE|DoNN: Si acum imi aduc aminte sentimentul pe care l-am simtit atunci cand am primit gradul de moderator. In acea periaoda am fost mai multe persoane ce am primit acest grad si imi amintesc cum asteptam sa ajung acasa sa vad ce se intampla pe forum. Era o "lupta" stransa intre noi, cine sa raspunda la user account, cine are activitate mai buna pe forum.

REPORTER: Daca ai avea ocazia sa schimbi 3 lucruri pe LaLeagane, care ar fi acelea? (in ordinea importantei)
pOsE|DoNN: Comunitatea sa se focuseze pe ajutarea serverelor. Proiectele sa vina in ajutorul lor si a membrilor. Crearea unei atmosfere placuta, ceea ce ar atrage mai multa lume.

REPORTER: Pe ce activitati/jocuri crezi ca ar trebui sa se axeze cat mai mult LaLeagane?
pOsE|DoNN: Pe jocul ce a lansat aceasta comunitate si anume CS (1.6, GO), Dota 2. Un joc in mare expansiune mi se pare Valorant.

REPORTER: Cum vezi comunitatea in momentul de fata si ce sfaturi le dai membrilor actualului staff?
pOsE|DoNN: Comunitatea prin ochii mei a avut o perioada mai putin reusita acum cativa ani, dar in ultima perioada se vede o crestere importanta. Un sfat ar fi sa nu uite de unde au plecat si sa isi aduca aminte de bucuria ce le-o dadeau jocurile la inceputul activitatii lor in lumea de gaming. Cateodata sa priveasca din perspectiva membrilor acestei comunitati.

REPORTER: Cat de stransa a fost relatia ta cu membrii staff-ului din acea perioada?
pOsE|DoNN: A fost o relatie frumoasa. Nu o sa uit niciodata serile petrecute pe TS cand jucam intre noi CS si Dota 1. Ce atmosfera frumoasa se creea in fiecare seara. Intalnirile ce le aveam pe ts si cum stateam ore intregi de vorba sa vedem cum facem sa fie bine pentru toti userii acestei comunitati.

REPORTER: Sunt persoane care te-au ajutat de-a lungul timpului si carora doresti sa le mentionezi numele?
pOsE|DoNN: As vrea sa reamintesc urmatoarele persoane: Mihutz, Blonda, Emcy, Sergiu, Dj Kim, Bones( care intra pe ts si ne lua la ture :))), Zacku( cu care jucam Dota 2 ore intregi), Shuya, Tibster si multe alte persoane.

REPORTER: Tocmai am ajuns la final, doresti sa le transmiti ceva persoanelor care iti vor citi interviul?
pOsE|DoNN: Le doresc sa isi aminteasca de bucuria pe care o aveau atunci cand au inceput sa joace jocurile ce au consacrat aceasta comunitate. In perioada asta le doresc sa ramana negativi si nu pozitivi:)))).Multa sanatate!

REPORTER: Iti multumesc pentru acest interviu si succes in ceea ce ti-ai propus!
pOsE|DoNN: Si eu iti multumesc.O zi buna!
 
Last edited:

Shuya

Administrator
Joined
Sep 15, 2006
Messages
5,960
Reaction score
1,557
Location
/kernel
Website
shuynet.co.uk
REPORTER: Care a fost motivul real al retragerii tale? Se poate pune problema unei posibile tale reveniri in viitorul apropiat?
pOsE|DoNN: Nu m-am retras ci am fost inlaturat din cauza inactivitatii. As reveni cu cea mai mare placere.
Orice ajutor este binevenit, vei fi contactat la inceput de an. Bravo pentru interviu!
 

AXE

hall of fame
Joined
Sep 18, 2008
Messages
1,657
Reaction score
62
Age
29
Location
169.0.0.2
Poate vrei sa ne suparam sa stau din nou sa spamez refresh la zona raportari sa te intrec la sfarsitul saptamanii la activitate !
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top