O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CRYPTO Poșta Română lansează primul său NFT sub forma unui timbru digital

Cu ocazia aniversării a 160 de ani de la fondare, Compania Națională Poșta Română S.A. organizează astăzi, vineri, 12 august 2022 la ora 18:00 un eveniment de lansare a propriei colecții de NFT-uri – care se va desfășura la Muzeul Național de Istorie a României.

P66CcK6.png


NFT-urile sunt unități de date stocate într-un registru digital cryptografic, numit blockchain, care certifică faptul că acel activ digital este unic – nu este interschimbabil sau fungibil, acestea pot reprezenta obiecte din lumea reală și digitală, precum: artă, muzică, teren virtual, obiecte de colecție, videoclipuri, fotografii și alte produse creative.

Seria limitată de 160 de NFT-uri care urmează a fi lansate, simbolizează vârsta Poștei Române, acestea vor fi sub forma unor timbre digitale a căror valoare de piață s-ar putea aprecia semnificativ în timp, în dependență de cât ar fi dispuși să plătească colecționarii de timbre pentru ele. Banii strânși sunt destinați unor proiecte de susținere a programelor derulate în sprijinul pacienților cu boli incurabile. De altfel, costurile pentru susținerea unei zile de tratament paliativ pentru fiecare pat din spitalele fundației este estimat la 160 de euro.

Se pare că adopția NFT-urilor este în continuă creștere în spațiul românesc. În februarie, trupa ,,Subcarpați” a lansat prima lor colecție PFP (Profile Picture) de 10.000 de NFT-uri, generate aleatoriu, prin care urmăresc să conecteze valoarea digitală cu valoarea în lumea reală – rezultat al colaborării lor cu rețeaua românească Elrond.

crypto.ro
 
  • Wow
Reactions: aqx
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top