O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 PGL Wallachia: Season #1

pgl-wallachia.jpg


PGL este incantat sa anunte calificarile inchise pentru sezonul inaugural PGL Wallachia. Aceasta competitie de elita este pregatita sa prezinte cele mai bune echipe de Dota 2 din lume in timp ce se lupta pentru suprematie si un loc mult visat in cadrul evenimentului principal. Calificarile inchise vor avea loc intre 25-28 martie, cu o lista robusta de echipe din intreaga lume.

Echipe invitate
—Western Europe (WEU): OG, Tundra, Entity, PSG.Quest
—Eastern Europe (EEU): Virtus.pro, 1win, Natus Vincere, L1GA TEAM
—Southeast Asia (SEA): Geek Fam, Talon Esports, Neon Esports, Bleed Esports
—South America (SA): Boom Esports, Beastcoast, Estar Backs, Midas Club
—North America (NA): Nouns
—China (CN): Azure Ray, G2 x IG, LGD Gaming, Team Zero

Fiecare regiune va fi reprezentata de patru echipe invitate si patru echipe venite din calificarile deschise, cu exceptia Americii de Nord, unde va fi prezenta o echipa invitata si sapte echipe venite din calificarile deschise.

Formatul calificarilor inchise
Calificarile inchise vor adopta un format cu doua eliminari. Toate meciurile pana la Marea Finala se vor juca in formatul Best of 3, in timp ce Marea Finala va fi Best of 5, promitand o batalie epica. Ramaneti pe faza pentru mai multe actualizari pe masura ce echipele se pregatesc sa se confrunte in PGL Wallachia Closed Qualifiers. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul nostru oficial.

pglesports.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top