O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA PGL va gazdui urmatorul major la Stockholm!

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

dragos

leganar
Joined
Sep 8, 2020
Messages
1,866
Reaction score
1,022
Ers0n1bUwAMMItd.jpg

Următorul turneu major de CS:GO va fi găzduit de catre PGL in Stockholm, Suedia, au anunțat organizatorii. Playoff-urile evenimentului vor avea loc la Ericsson Globe, un loc de ~16.000 de locuri unde au avut loc DreamHack Invitational 2014 și DreamHack Masters Stockholm 2018 și care trebuia să găzduiască The International 2020 la DOTA 2 înainte să fie amânată.
Organizatorii au subliniat faptul că turneul va avea loc numai dacă „toate condițiile de siguranță pentru organizarea de evenimente competitive live sunt îndeplinite până la acel moment”, referindu-se la dezvoltarea pandemiei COVID-19, care este încă o problemă pe tot globul.
PGL promite că evenimentul va fi transmis în direct la rezoluție 4K, ceea ce îl va face primul turneu major care oferă asemenea experientă și că pregătește elemente inovatoare de realitate augmentată, precum și alte caracteristici noi pentru difuzare.


YcdL_e3d3gokrLSr6DRFNQ.jpg
Evenimentul de la Stockholm va fi primul Major care va avea loc după StarLadder Major din august-septembrie 2019. Planurile pentru următorul turneu sponsorizat de Valve, ESL One: Rio, au fost mai întâi amânate și ulterior anulate din cauza limitărilor legate de pandemie.
De atunci, Valve a contribuit la organizarea și sponsorizarea evenimentelor de clasare regională, creând un sistem de calificare pe care au urmărit să îl folosească pentru a ține evidența competiției și pentru a determina participanții la următoarea majoră. În acest moment, nu este clar cum vor fi luate locurile de la PGL Major Stockholm și, dacă sistemul rămâne la locul său, dacă vor fi organizate mai multe evenimente RMR înainte ca Majorul să înceapă în octombrie.
Evenimentul principal al celui de-al 16-lea CS: GO Major va avea loc la Ericsson Globe în fața unui public live, în perioada 4-7 noiembrie. Echipele calificate se vor lupta pentru un fond masiv de 2 milioane de dolari, cel mai mare din istoria CS: GO.
Sursa: HLTV.org
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top