O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 PGL Copenhagen 2024

pick-em-copenhagen.png


In luna decembrie, sute de echipe din intreaga lume au inceput lunga calatorie spre primul Major de Counter-Strike 2. Luptand prin calificari deschise, inchise si regionale — acum au mai ramas doar 24 de echipe. Urmariti PGL Copenhagen Major incepand cu 17 martie unde cele mai bune echipe de Counter-Strike din lume vor lupta pentru titlul de campioana mondiala!

vj1bDNm.png


Astazi lansam noul hub pentru Majorul din Copenhaga, unde veti regasi Pick'Em Challenge, 2024 Viewer Pass, suveniruri si (in scurt timp) stickerele echipelor si a jucatorilor. 50% din incasari vor fi impartite cu jucatorii si organizatiile participante.

Luand parte la Pick'Em Challenge cu un viewer pass activ, veti avea sansa de a va imbunatati moneda si de a castiga pachete suplimentare de suveniruri. De asemenea, veti aparea in clasamentul Active Pass Leaderboard, unde veti putea face comparatii de performanta cu prietenii vostri.

In trecut, era nevoie de un viewer pass activ pentru a participa la Pick'Em Challenge. Acum insa, nu mai este cazul. Toti cei care au statutul Prime isi pot plasa pronosticurile in mod gratuit. Cu toate acestea, pentru a finaliza provocarile si a castiga recompense din fiecare etapa a evenimentului, va trebui sa va activati viewer pass-ul inainte de inceperea etapei.

Asadar, plasati-va alegerile si pregatiti-va sa incurajati echipele preferate. PGL Major Copenhagen 2024 este dupa colt!

#PGLMajor
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top