O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 Perfect World anunta Shanghai Major

shanghai-major.jpg


Perfect World a dezvaluit ca cel de-al doilea turneu major din 2024 va avea loc in Shanghai, China. Anuntul a fost facut in timpul ultimei zile de CS Asia Championships.

Evenimentul este programat pentru decembrie 2024 si va marca prima data cand China gazduieste cel mai prestigios eveniment de Counter-Strike de cand Valve a inceput sa sustina Major-urile in 2013.

HLTV a raportat in iulie ca Valve isi propunea sa gazduiasca al doilea Major din 2024 la Shanghai. Acel raport a precizat ca si calificarile RMR pentru eveniment ar fi planificate sa aiba loc in perioada 26 octombrie-13 noiembrie, urmand ca Major-ul propriu-zis sa aiba loc putin peste doua saptamani mai tarziu, intre 1-15 decembrie. Comunicatul de presa al celor de la Perfect World nu a confirmat insa datele exacte.

Raportul initial al HLTV mai spunea ca Perfect World va organiza Major-ul de la Shanghai in parteneriat cu PGL, care a fost insarcinat cu organizarea primului Major din 2024 la Copenhaga. Anuntul recent al Perfect World nu a facut nicio mentiune despre PGL.

Perfect World organizeaza de ani de zile turnee regionale de nivel inalt in China, conducand evenimente precum recenta Perfect World Arena Premier League. De asemenea, au gazduit evenimente LAN internationale, cum ar fi CS Asia Championships in curs de desfasurare.hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top